icon

Mám leukémiu? Čo znamenajú znížené leukocyty v krvi

dana243
9. okt 2026

V krvi mi našli zníženie leukocytov na 3,03 ..zväčšila sa mi uzlina bola som na sone všetko bolo ok až na tieto leukocity a to že ma postipala osa nemá nič s tým spoločne ..som vybavená

deedol
•
9. okt 2026
@dana243

@deedol veď ešte ma môže poslať čaká na výsledky z boleriozy ..už vidím ten kolotoč vyšetrení a isto ma pošle aj na onkológiu

@dana243 neposle. nema dovod. ale k tomu psychiatrovi by ta mal. neuvedomujes si, co robis detom?

janinah
•
9. okt 2026

Ak toho muža ozaj maš,tak ťa už mal zobrať za ruku a odviezť k psychiatrovi ako akútny prípad,a to myslím uplne vážne. Pol minuty googlenia by ti povedalo,ze pri leukemii sa leukocyty počítajú v desaťtisícoch. Potrebuješ odbornú pomoc.

aurelia2000
•
9. okt 2026
@dana243

@anonym_d97f43 je pekne že to takto banalizujes ! Ja som hotová ..už 24 hodín plačem

@dana243 daj túto debatu prečítať manželovi, ak má rozum, zoberie ťa na urgentný príjem, dajú ti niečo na upokojenie a nech ťa hneď objedná k psychiatrovi.

anonym_03ca57
•
9. okt 2026

Ak má tvoj muž rozum, tak zoberie nohy na plecia a viac sa neobzrie.
Ty si chorá na hlavu. Dúfam, že nemáš deti.

martul
•
9. okt 2026
@dana243

@martul prepáč ale toto nieje normálna reakcia

@dana243 prepáč, ale ty tiež nemáš ani jednu normálnu reakciu
Prečo nejdeš aspoň psychológovi, ničíš seba a už aj svoju rodinu, si to uvedom

anonym_2717d9
•
9. okt 2026
@dana243

@crazy_cat_lady nie ale akonáhle mas nejakú odchýlku v bielych krvinkách tak je vybavené

@dana243 to co je za blbost, co ti povedal lekar a poslal ta na hematologiu napriklad?

anonym_2717d9
•
9. okt 2026
@dana243

@anonym_c9a97e nechcú sa ešte vyjadriť lebo neprišli výsledky z ostatných ako bolerioza atd

@dana243 odchylka nie je velka, prosim ta pockaj na dalsie vysetrenia mne lekarka povedala ze ak je problem s krovou tam je viac faktorou nie len jeden faktor , ak su poruchy kostnej drene atd je toho viac...ja mam zas vela leukocytov, malo trombocytov, a ze to mam z infekcie tiez som sa hned preklakla, jasne AI hned uradovalo, dokonca mi predpisali dalsie leiky ktore este viac riedia krv, tak som zas letela k lekarke preco take lieky a ze sa nemam bat...poznam dvoch co mali problemu s krvou ale oni aj mali ine pridruzene problemy, nie len krvne vysledky

anonym_2717d9
•
9. okt 2026
@dana243

@deedol veď ešte ma môže poslať čaká na výsledky z boleriozy ..už vidím ten kolotoč vyšetrení a isto ma pošle aj na onkológiu

@dana243 ty si zakladala temu aj na tu hrcku ze? to si bola uz na sone? Hrcka za uchom?

anonym_b316ea
•
9. okt 2026

@dana243 tieto výsledky na leukémiu absolútne nie sú. Máš mierne odchýlky, takže nič hrozné.
Ja mám leukepéniu a to mám oveľa horšie výsledky, ako ty.

anonym_2717d9
•
9. okt 2026
@anonym_b316ea

@dana243 tieto výsledky na leukémiu absolútne nie sú. Máš mierne odchýlky, takže nič hrozné.
Ja mám leukepéniu a to mám oveľa horšie výsledky, ako ty.

@anonym_b316ea a ako to lekari riesia, mas tympadom akoze oslabenu imunitu? ja mam zas trombocytopeniu ale zjavne z infekcie...

anonym_b316ea
•
9. okt 2026
@anonym_2717d9

@anonym_b316ea a ako to lekari riesia, mas tympadom akoze oslabenu imunitu? ja mam zas trombocytopeniu ale zjavne z infekcie...

@anonym_2717d9 áno liečim sa u dvoch lekárov a chodím každé tri mesiace na krv. Absolvovala som už biologickú liečbu a teraz idem znova. Beriem celoročne lieky, inak by som nonstop bola chorá a veľmi ťažko sa s toho dostanem. Teraz je to lepšie vďaka liečbe.
Dakedy som chytila nádchu a na konci týždňa som už ležala v nemocnici s ťažkým zápalom pľúc. Bežne som mala také mesiace, že v jednom mesiaci som skončila na PN aj dva / tri krát.

anonym_2717d9
•
9. okt 2026
@anonym_b316ea

@anonym_2717d9 áno liečim sa u dvoch lekárov a chodím každé tri mesiace na krv. Absolvovala som už biologickú liečbu a teraz idem znova. Beriem celoročne lieky, inak by som nonstop bola chorá a veľmi ťažko sa s toho dostanem. Teraz je to lepšie vďaka liečbe.
Dakedy som chytila nádchu a na konci týždňa som už ležala v nemocnici s ťažkým zápalom pľúc. Bežne som mala také mesiace, že v jednom mesiaci som skončila na PN aj dva / tri krát.

@anonym_b316ea 🍀🍀🍀

tak nech ti lieky pomahaju a to mas celozivotne ci odkedy

potapacik
•
9. okt 2026
@billy_jean

Takto by vyzerali napríklad výsledky pri leukémii

@billy_jean Ano ja som mala leukocity 90 a hned ma poslali na odber kostnej drene. Nemala som ani čas rozmýšlať.

matkaleskova
•
9. okt 2026

Panabeka. Ved sa netreba predsa hned sam diagnostikovat. To nikdy nerob, ved to nemusi vobec znamenat to. Over si to s lekarom a hlavne nerob ziadne zavery, nezufaj...😕

anonym_ccbe17
•
9. okt 2026
@dana243

@billy_jean lenže tá leukopedis niečo znamená !

@dana243 Leukopenia=znížený počet bielych krviniek, ktorý môže mať x dôvodov.Jednym z nich je aj nedostatok vitamínu B12 a kyseliny listovej

ameixa
•
9. okt 2026
@dana243

@crazy_cat_lady sestrička mi tak nepriamo povedala

@dana243 asi ti povedala leukopénia, to je dosť podstatný rozdiel...

sisska96
•
9. okt 2026
@dana243

@dana243 ja som hotová preplakala som celú noc a dala som si aj lieky na spanie už som nevládala ..strasne trpim

@dana243 Si normálna ? Asi nie. Mimochodom keď máš leukému tak máš zvýšené leukocity ale riadne ne iba trošku. Preboha živéhooooooooo

simca06022011
•
9. okt 2026
@dana243

@crazy_cat_lady nie ale akonáhle mas nejakú odchýlku v bielych krvinkách tak je vybavené

@dana243 co je vybavene? cely zivot mam odchylky v kadejakych krvinkach a s vacsie su tie odchylky a nic nemam vybavene... zatial vobec nestresuj a pockaj si na vysledky, neprivolavaj si nic zle. Len sa nervujes a to ti potom krvny obraz este viac rozhodi.. Aj lieky a doplnky co do seba ladujes dufam nahlasis leakrovi, kadeco KO ovplyvni.

anonym_b316ea
•
9. okt 2026
@anonym_2717d9

@anonym_b316ea 🍀🍀🍀

tak nech ti lieky pomahaju a to mas celozivotne ci odkedy

@anonym_2717d9 Ďakujem 🙂 cca 15 rokov dozadu sa vymenila doktorka u nás na dedine a nová všimla si, že som stále chorá. Dlho trvalo, kým som sa s choroby dostala a veľmi rýchlo sa mi zhoršil stav. Poslala na imunológiu a hneď prvé "všeobecný" odber krvi som mala veľmi zlý. Na to odobrala krv na všetko možné a prišla diagnóza.

januska12323
•
9. okt 2026

@dana243 choď pekne k obvodnému aj s manželom, vypýtaj si lístok na psychiatriu a hneď sa tam objednaj. Si chorá ale nie fyzicky.

2691
•
9. okt 2026

Co povedal obvodný?

anonym_f16feb
•
9. okt 2026

Leukemia sa potvrdzuje nielen s krvi. Vela krat sa robi este aj lumbalka. A je tam x dalsich vysetreni. Taketo cisla su nic. Moja znama ma leukemiu.

anonym_872250
•
9. okt 2026
@anonym_f16feb

Leukemia sa potvrdzuje nielen s krvi. Vela krat sa robi este aj lumbalka. A je tam x dalsich vysetreni. Taketo cisla su nic. Moja znama ma leukemiu.

@anonym_f16feb
O lumbalke neviem ale mne vzdy robia biopsie tych leukemii je viacej druhov ja mam teraz inu ako som mala pred par rokmi

anonym_2717d9
•
9. okt 2026
@anonym_b316ea

@anonym_2717d9 Ďakujem 🙂 cca 15 rokov dozadu sa vymenila doktorka u nás na dedine a nová všimla si, že som stále chorá. Dlho trvalo, kým som sa s choroby dostala a veľmi rýchlo sa mi zhoršil stav. Poslala na imunológiu a hneď prvé "všeobecný" odber krvi som mala veľmi zlý. Na to odobrala krv na všetko možné a prišla diagnóza.

@anonym_b316ea fuha, drzim palce

anonym_b316ea
•
9. okt 2026
@anonym_2717d9

@anonym_b316ea fuha, drzim palce

@anonym_2717d9 ďakujem

2691
•
9. okt 2026
@dana243

@2691 áno tá je ol

@dana243 to je fajn. A čo ostatné, už si v kľude?

anonym_2f146f
•
9. okt 2026

Smer psychiater a hneď. Si vážne chorá, ale na hlavu. Pri leukemii by si mala ďaleko iné výsledky. Si daj facku. Máš maximálne oslabenú imunitu a chorú hlavu. Hospitalizacia na psychiatrii a nastavenie liečby ti pomôžu.

anonym_782162
•
Včera o 04:27
@anonym_2f146f

Smer psychiater a hneď. Si vážne chorá, ale na hlavu. Pri leukemii by si mala ďaleko iné výsledky. Si daj facku. Máš maximálne oslabenú imunitu a chorú hlavu. Hospitalizacia na psychiatrii a nastavenie liečby ti pomôžu.

@anonym_2f146f Ona je chorá, ale na hlavu si tu ty. V každom tvojom príspevku používaš vetu "daj si facku". Nie je tu žena, ktorej by si toto ešte nenapísala. Zrejme ťa v detstve fackovali. Takže smer psychológ a hneď.

anonym_72709c
•
Včera o 10:10

@dana243 znížené leukocyty mozes mat po obyčajnej viróze, alebo imunita slabo pracuje.Preto si mala aj uzliny zväčšené.Garantujem ti, ze ten stres co si robíš ti skodi najviac.Liec sa u psychiatra nie je to hanba más úzkosti.Max sa pýtaj ešte k imunológia pre lieky na podporu imunity

leonakr
•
Včera o 10:24

@dana243 ahoj,pekne ťa prosím 🙏ak nechceš stratiť samú seba,manžela a deti,choď na psychiatrické oddelenie a povedz im čo prežívaš. Na 100% ti urcia nejakú uzkostno-depresívnu poruchu.Pretože ten strach je nad rámec reálnosti.Ak nastavia správnu liečbu tak sa budeš chytať za hlavu ,že si takto vystrájala.