Mám leukémiu? Čo znamenajú znížené leukocyty v krvi
V krvi mi našli zníženie leukocytov na 3,03 ..zväčšila sa mi uzlina bola som na sone všetko bolo ok až na tieto leukocity a to že ma postipala osa nemá nič s tým spoločne ..som vybavená
Ak toho muža ozaj maš,tak ťa už mal zobrať za ruku a odviezť k psychiatrovi ako akútny prípad,a to myslím uplne vážne. Pol minuty googlenia by ti povedalo,ze pri leukemii sa leukocyty počítajú v desaťtisícoch. Potrebuješ odbornú pomoc.
@anonym_d97f43 je pekne že to takto banalizujes ! Ja som hotová ..už 24 hodín plačem
@dana243 daj túto debatu prečítať manželovi, ak má rozum, zoberie ťa na urgentný príjem, dajú ti niečo na upokojenie a nech ťa hneď objedná k psychiatrovi.
Ak má tvoj muž rozum, tak zoberie nohy na plecia a viac sa neobzrie.
Ty si chorá na hlavu. Dúfam, že nemáš deti.
@crazy_cat_lady nie ale akonáhle mas nejakú odchýlku v bielych krvinkách tak je vybavené
@dana243 to co je za blbost, co ti povedal lekar a poslal ta na hematologiu napriklad?
@anonym_c9a97e nechcú sa ešte vyjadriť lebo neprišli výsledky z ostatných ako bolerioza atd
@dana243 odchylka nie je velka, prosim ta pockaj na dalsie vysetrenia mne lekarka povedala ze ak je problem s krovou tam je viac faktorou nie len jeden faktor , ak su poruchy kostnej drene atd je toho viac...ja mam zas vela leukocytov, malo trombocytov, a ze to mam z infekcie tiez som sa hned preklakla, jasne AI hned uradovalo, dokonca mi predpisali dalsie leiky ktore este viac riedia krv, tak som zas letela k lekarke preco take lieky a ze sa nemam bat...poznam dvoch co mali problemu s krvou ale oni aj mali ine pridruzene problemy, nie len krvne vysledky
@dana243 tieto výsledky na leukémiu absolútne nie sú. Máš mierne odchýlky, takže nič hrozné.
Ja mám leukepéniu a to mám oveľa horšie výsledky, ako ty.
@dana243 tieto výsledky na leukémiu absolútne nie sú. Máš mierne odchýlky, takže nič hrozné.
Ja mám leukepéniu a to mám oveľa horšie výsledky, ako ty.
@anonym_b316ea a ako to lekari riesia, mas tympadom akoze oslabenu imunitu? ja mam zas trombocytopeniu ale zjavne z infekcie...
@anonym_b316ea a ako to lekari riesia, mas tympadom akoze oslabenu imunitu? ja mam zas trombocytopeniu ale zjavne z infekcie...
@anonym_2717d9 áno liečim sa u dvoch lekárov a chodím každé tri mesiace na krv. Absolvovala som už biologickú liečbu a teraz idem znova. Beriem celoročne lieky, inak by som nonstop bola chorá a veľmi ťažko sa s toho dostanem. Teraz je to lepšie vďaka liečbe.
Dakedy som chytila nádchu a na konci týždňa som už ležala v nemocnici s ťažkým zápalom pľúc. Bežne som mala také mesiace, že v jednom mesiaci som skončila na PN aj dva / tri krát.
@anonym_2717d9 áno liečim sa u dvoch lekárov a chodím každé tri mesiace na krv. Absolvovala som už biologickú liečbu a teraz idem znova. Beriem celoročne lieky, inak by som nonstop bola chorá a veľmi ťažko sa s toho dostanem. Teraz je to lepšie vďaka liečbe.
Dakedy som chytila nádchu a na konci týždňa som už ležala v nemocnici s ťažkým zápalom pľúc. Bežne som mala také mesiace, že v jednom mesiaci som skončila na PN aj dva / tri krát.
@anonym_b316ea 🍀🍀🍀
tak nech ti lieky pomahaju a to mas celozivotne ci odkedy
Takto by vyzerali napríklad výsledky pri leukémii
@billy_jean Ano ja som mala leukocity 90 a hned ma poslali na odber kostnej drene. Nemala som ani čas rozmýšlať.
Panabeka. Ved sa netreba predsa hned sam diagnostikovat. To nikdy nerob, ved to nemusi vobec znamenat to. Over si to s lekarom a hlavne nerob ziadne zavery, nezufaj...😕
@billy_jean lenže tá leukopedis niečo znamená !
@dana243 Leukopenia=znížený počet bielych krviniek, ktorý môže mať x dôvodov.Jednym z nich je aj nedostatok vitamínu B12 a kyseliny listovej
@crazy_cat_lady sestrička mi tak nepriamo povedala
@dana243 asi ti povedala leukopénia, to je dosť podstatný rozdiel...
@crazy_cat_lady nie ale akonáhle mas nejakú odchýlku v bielych krvinkách tak je vybavené
@dana243 co je vybavene? cely zivot mam odchylky v kadejakych krvinkach a s vacsie su tie odchylky a nic nemam vybavene... zatial vobec nestresuj a pockaj si na vysledky, neprivolavaj si nic zle. Len sa nervujes a to ti potom krvny obraz este viac rozhodi.. Aj lieky a doplnky co do seba ladujes dufam nahlasis leakrovi, kadeco KO ovplyvni.
@anonym_b316ea 🍀🍀🍀
tak nech ti lieky pomahaju a to mas celozivotne ci odkedy
@anonym_2717d9 Ďakujem 🙂 cca 15 rokov dozadu sa vymenila doktorka u nás na dedine a nová všimla si, že som stále chorá. Dlho trvalo, kým som sa s choroby dostala a veľmi rýchlo sa mi zhoršil stav. Poslala na imunológiu a hneď prvé "všeobecný" odber krvi som mala veľmi zlý. Na to odobrala krv na všetko možné a prišla diagnóza.
@dana243 choď pekne k obvodnému aj s manželom, vypýtaj si lístok na psychiatriu a hneď sa tam objednaj. Si chorá ale nie fyzicky.
Leukemia sa potvrdzuje nielen s krvi. Vela krat sa robi este aj lumbalka. A je tam x dalsich vysetreni. Taketo cisla su nic. Moja znama ma leukemiu.
Leukemia sa potvrdzuje nielen s krvi. Vela krat sa robi este aj lumbalka. A je tam x dalsich vysetreni. Taketo cisla su nic. Moja znama ma leukemiu.
@anonym_f16feb
O lumbalke neviem ale mne vzdy robia biopsie tych leukemii je viacej druhov ja mam teraz inu ako som mala pred par rokmi
@anonym_2717d9 Ďakujem 🙂 cca 15 rokov dozadu sa vymenila doktorka u nás na dedine a nová všimla si, že som stále chorá. Dlho trvalo, kým som sa s choroby dostala a veľmi rýchlo sa mi zhoršil stav. Poslala na imunológiu a hneď prvé "všeobecný" odber krvi som mala veľmi zlý. Na to odobrala krv na všetko možné a prišla diagnóza.
@anonym_b316ea fuha, drzim palce
@anonym_b316ea fuha, drzim palce
@anonym_2717d9 ďakujem
Smer psychiater a hneď. Si vážne chorá, ale na hlavu. Pri leukemii by si mala ďaleko iné výsledky. Si daj facku. Máš maximálne oslabenú imunitu a chorú hlavu. Hospitalizacia na psychiatrii a nastavenie liečby ti pomôžu.
Smer psychiater a hneď. Si vážne chorá, ale na hlavu. Pri leukemii by si mala ďaleko iné výsledky. Si daj facku. Máš maximálne oslabenú imunitu a chorú hlavu. Hospitalizacia na psychiatrii a nastavenie liečby ti pomôžu.
@anonym_2f146f Ona je chorá, ale na hlavu si tu ty. V každom tvojom príspevku používaš vetu "daj si facku". Nie je tu žena, ktorej by si toto ešte nenapísala. Zrejme ťa v detstve fackovali. Takže smer psychológ a hneď.
@dana243 znížené leukocyty mozes mat po obyčajnej viróze, alebo imunita slabo pracuje.Preto si mala aj uzliny zväčšené.Garantujem ti, ze ten stres co si robíš ti skodi najviac.Liec sa u psychiatra nie je to hanba más úzkosti.Max sa pýtaj ešte k imunológia pre lieky na podporu imunity
@dana243 ahoj,pekne ťa prosím 🙏ak nechceš stratiť samú seba,manžela a deti,choď na psychiatrické oddelenie a povedz im čo prežívaš. Na 100% ti urcia nejakú uzkostno-depresívnu poruchu.Pretože ten strach je nad rámec reálnosti.Ak nastavia správnu liečbu tak sa budeš chytať za hlavu ,že si takto vystrájala.

@deedol veď ešte ma môže poslať čaká na výsledky z boleriozy ..už vidím ten kolotoč vyšetrení a isto ma pošle aj na onkológiu
@dana243 neposle. nema dovod. ale k tomu psychiatrovi by ta mal. neuvedomujes si, co robis detom?