icon

Mám navštíviť pohotovosť po špinení a zápche?

kikinky123k
9. aug 2025

Dobrý deň,

Snažíme sa o bábätko, mala som aj krvný domáci test pozitívny. Moja Lekárka má dovolenku po týždni mi prišlo opäť 2sňové špinenie jemné rúžové ale stále mi je zle. 1,5 dňa ma drží zápcha a bolí ma v boku no teraz neviem či je to zo zápchy alebo nejaký problém iného druhu. Myslíte že ma zoberú na pohotovosti kým skončí mojej lekárke dovolenka?

Ďakujem

anna777115
•
9. aug 2025

Choď na gynekologickú pohotovosť s tým, že ti vyšiel pozitívny test a začala si špiniť a máš bolesti.

cyberk
•
9. aug 2025

Nesla by som na pohotovost, kvoli zapche by mi bolo trapne tam ist…jemne ruzove spinenie je normalne v zaciatkoch.

ankare
•
9. aug 2025

@kikinky123k chod na pohotovost. Nech sa vylúči mimomaternicové tehotenstvo minimálne. Držím palce!

kikinky123k
autor
•
9. aug 2025
@cyberk

Nesla by som na pohotovost, kvoli zapche by mi bolo trapne tam ist…jemne ruzove spinenie je normalne v zaciatkoch.

@cyberk ja práveže netuším či to je kvoli zápche alebo dačo vážnejšie to je to

kikinky123k
autor
•
9. aug 2025
@ankare

@kikinky123k chod na pohotovost. Nech sa vylúči mimomaternicové tehotenstvo minimálne. Držím palce!

@ankare Ďakujem 🙏🏼 dúfam že to nebude to

kikinky123k
autor
•
9. aug 2025

Máte niekto skúsenosť ohladne tohto s pohotovosťou na antolskej v BA ?

ankare
•
9. aug 2025
@kikinky123k

@ankare Ďakujem 🙏🏼 dúfam že to nebude to

@kikinky123k nebude. Len si to potvrdis a upokojis sa. ❤️

rebekabeka14
•
10. aug 2025

Ja by som išla na pohotovosť . Ja som z troch tehotenstiev nespinila ani raz. Kamoska spinila a potratila. To nechcem strašiť,to len na margo toho ako je spinenie normálne v začiatkoch. Moze byt a nemusí. Ale pre tvoj pokoj určite by som išla

ankare
•
10. aug 2025
@kikinky123k

Máte niekto skúsenosť ohladne tohto s pohotovosťou na antolskej v BA ?

@kikinky123k ako sa máš?