Špinenie a pozitívny test

9. sep 2023

Skúsim ešte raz, lebo predpokladám, že som uviedla aj zlý názov diskusie. Prosím baby poraďte mi. Mala som 2 dni a aj deň pred očakávanou MS pozitívny test, jasne pozitívny, krásne 2 čiarky. Dnes v čase očakávanej MS mám jemné špinenie- svetlunko ružové a teraz aj trocha hnedé, ale všetky príznaky, ktoré som mala (prvykrat v živote uplne iné príznaky ako pred MS, preto som si aj robila test) sú zrazu preč a mám skôr PMS príznaky. Máte skúsenosť? Je normálne takéto špinenie alebo si myslíte, že sa mi skôr rozbieha MS? Do akej miery je špinenie ok? Ďakujem.

amelia89
9. sep 2023

Je to otazne vies,nikto ti neda jasnu odpoved. Ja som v den ocakavanej MS tiez spinila. Nebola to ale cervena jasna krv,bolo to len trochu. Po 1 dni to preslo (nerobila som si test lebo som si myslela ze sa mi rozbieha MS,bolelo ma brucho,krize atd). Ale po 2 dnoch ked sa nic nedialo som si ho pre istotu spravila a bola som tehotna.
Je to ale proste u kazdeho inak,ostava len cakat ako to bude dalej. Drzim palce

selena_luna
9. sep 2023

Ja som tiez pri prvom tehotenstve spinila v case ocakavanej ms. Povazovala som to neskor za uhniezdenie . Stava sa to. Drzim palce, tento zaciatok je bud alebo,nemozes nic ovplyvnit, len cakat.

annia99
9. sep 2023

Ja som mala aj menštruáciu a bola som tehotná... A mám dvojičky. Tiež som mala pozitívny test ale prišlo krvácanie - menštruácia... Tak som myslela, že nic... Ale už bolo. Potom znova vyšiel pozitívny test, až keď neprišla druhá menštruácia, šla som k doktorke a už bol 7 týždeň.

didip
9. sep 2023

Ja som ešte ani nevedela že som tehotná a na toaletnom som mala takú zrazeninu, myslela som si že už mi menštruácia prišla. Celé tehotenstvo prebehlo v poriadku. Držím palce 🙏🏼

autor
9. sep 2023

No ja som si prave robila test, lebo menstruacia sa zatial nerozbieha vobec, len ked sa silnejsie utriem tak kusocek velmi jemne spinenie, inak nic. Ale test ktory som si prave urobila nebol pozitivny :( tak teraz neviem :(

amelia89
9. sep 2023

Dneska uz asi nic nezistis. Musis vydrzat,rano si spravis novy test. Uvidis ci pride MS alebo nie.

sense
9. sep 2023

Počkaj dva dni a skus znova, môže ist aj o biochemické tehotenstvo, ze sa oplodnene vajíčko nesprávne uhniezdilo a ms príde alebo ms nepríde a čiarka bude silnejšia. Pripadne si sprav digi test. Mne sa stalo toez ze v deň ms bolo pekne viditeľné čiarky žiaden upravovaný test ako tu vidieť často, potom začalo špinenie sem tam a tri dni na to normálna ms len s tým ze ma bolelo brucho co ma zvyčajne neboli
Držím palce

autor
9. sep 2023

@sense ďakujem krásne za spravu, prave mi vyšiel pozitivny test zas, len tie menštruačne bolesti ma mätu..špinenie slabučke ale zrazu vyslovene ms bolesti…aj to ste mali? Ďakujem.

autor
9. sep 2023

@amelia89
@selena_luna
@annia99
@didip
Baby ďakujem za skúsenosti, veľmi verim, že je všetko dobre 🙏❤️ ale keby som začala normálne krvácať ako pri MS, tak treba kontaktovať lekára alebo nie? Pretože test bol pozitívny len pred MS, lekárka o tom tým pádom ešte ani nevie.

selena_luna
9. sep 2023

mohlo ist o biochemicke tehotenstvo, teda ze oplodnene vajicko sa neuchytilo. netreba ist k dr, v takom pripade vajicko odide s menstruaciou. je to celkom caste, mnoho zien to ani nezachyti, pretoze si pred ms nerobi tehotenske testy.
kazdopadne uvidis. ak pride normalna ms, tak zial sa to nepodarilo. ak budes len tak spinit, tak skus testy este o dva dni z ranneho mocu.
drzim palce a nesmut. zaciatky su velmi tazke, velmi casti sa stava, ze sa proste nestretne ta prava spermia s vajickom. ale nabuduce sa to vsetko podari. je to proste zazrak.

autor
9. sep 2023

@selena_luna ďakujem veľmi pekne za podporu, verím, že to výjde ešte stále 🙏❤️ a je možné sa snažiť hneď ďalej po Ms, keby som dostala normálne menštruáciu? Ďakujem

sendy1993
9. sep 2023

Kým nemas silné kŕče tak to ešte nemusí nic znamenať

selena_luna
9. sep 2023

Ano v tomtovpripade sa mozete snazit hned 🙂

autor
9. sep 2023

@selena_luna ďakujem 🙂
Zatiaľ teda nemám vôbec nič, ani špinenie🤷‍♀️ budem čakať čo sa udeje

sense
9. sep 2023

Ja som to nemala, lebo ja ani pri ms nemávam bolesti teda okrem toho keď vyšiel pozitívny test a následne mrcha prišla.
Ale napr pri dcére som 2 krát kráčala žiadne špinenie ale normálna červena krv a už jej tiahne na. 11 rok.

autor
9. sep 2023

Baby tak špinenie prestalo uplne, dnes len svetlunko hnede kuusok na papiery rano. Test takto pozitivny.

bm_
9. sep 2023

ja som mala ruzove krvacanie a potom spinenie asi dva dni. v case ocakavanej ms a brucho ma dost menstruacne bolelo par dni. som stastne tehotna v 32tt. podla mna ked to nie je uplne silne krvacanie a mas stale pozitivne testy tak to mohlo byt implantacne spinenie...ja soma le bola aj na krv ci hcg stupa a testy mi tiez tmavli....drzim palce aby ti to dopadlo rovnako

selena_luna
9. sep 2023

Tak to bolo asi uhniezdovanie a negativny test bol chybny.
Teraz sa testuj raz za 3 dni rovnakou znackou ci ciarka tmavne. A ked bude tmavnut, mozes volat dr 🙂 ten ta asi objedna az okolo 6 az 8 tyzdna, tak bud bez stresu 🙂.

jablkovastrudla
9. sep 2023

Podla mna to bolo uhniezdovanie. Ja som Si tiez myslela ze mi zacala ms a na druhy den prestala. A mala som klasika PMS ako kazdy mesiac, ziadne ine priznaky a uz zacinam 5 mesiac 🙂 drzim palce, uvidis ze to bude dobre 💪😊

autor
9. sep 2023

Boože baby ďakujem, ste zlaté 🥰🙏 verím, že to bude dobre. Dám vedieť.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre