icon

Mám nejaký gynekologgickyý problém alebo som tehotná?

pastelka292929
7. mar 2020

Ahojte.. na zaciatok nápisem že som tu nová..a som objednána u gynekologicky lenze až o 10 dní.. k problemu 15.2. mi skoncila menstrulacia už 28.2. som malá bolesti ako pred 29-1 som malá akoby růžové kvapky co som nikdy nemala a 2.3 som dostala slabsiu ms ale s velkými bolestami o 3 dní som dostala silné krce presne v strede podbruskom ..okrem toho mám strasne nafuknute brucho.. test som si robila už 17 na ziadanie doktorky koli nevolnostiam... Ak stě mali niaky aspoň podobný problém kludne napište ak som to napisala nezrozumitelne skusim sa opravit dakujem 😁

denisa098
7. mar 2020

@pastelka292929 podľa mňa ti test ukáže až 15 najskôr 12 či si tehu. Tie kŕče 28 mohla byť ovulácia a tie druhé uhniezďovanie, tie bolia slušne ale test ti ukáže až 2 3 dni po termíne neprídenej ms. To nafúknuté brucho neviem, nepamätám.

pastelka292929
autor
8. mar 2020

@denisa098 praveže ked som mala také bolesti tak som vylucila tehu...kedze mám stres co to moze bit precitala som hádám vsetko vsade bolo že max spinenie a už vobec nie bolesti..a tie mám stále také občasné .. ale tak Pre istotu spravím este jeden test...

misellka_23
8. mar 2020

@pastelka292929 bolesti môžu byt aj pri tehu. Vydržať a potom spraviť test. Najskôr 1 deň meškajúcej MS.. Ak bude negatívny a problémy budú pretrvávať, MS nepríde, zájsť k lekárovi. Držím palce . ✊🏼

danielahamar
8. mar 2020

Ovulácia?

denisa098
9. mar 2020

Bolesti sú aj pri uhniezďovaní cca 2 týždne od styku, bolí to ako pri menštruácii také riadne kŕče. Test ti ukáže až 2 dní po termíne neprídenej ms.