Sú tieto tehotenské príznaky normálne?

5. okt 2023

Je normalne mat take tehotenske priznaky alebo mam ist k doktorovi? Na zaciatku tehotenstva bolesť v podbrušku ako na menštruaciu, mala som pocit že pride ale nedošla, pichanie v podbrušku, jemne kŕče, silná bolesť prsnikov. Prestalo to, asi tyzden som mala pokoj, pred tyzdnom prisla zapcha, nakoniec s nou vzdy nejako pobojujem. Vcera v noci som dostala krce a bolest v podbrusku a strasne ma nafukuje, je to ok?

Citam ze vela zien ma problem zapcha, nafukovanie, ale tie krce a bolest v podbrusku a bruchu som nemala uz a teraz to doslo zas aj spolu s bolestou krizov. Je to normalne pri nafukovani? Ci mam panikarit?

Vdaka

ivkav5
5. okt 2023

Tiež to mávam, dnes tiež pociťujem celkom od rána bolesť v podbrušku a kŕče ale tiež mám problém s trávením 🙄 pripisujem to tomu, myslím, že to patrí k tehu. Nadúva ma ako nikdy pred tým 😅 Ak by to bolo neznesiteľné, choď k dr.

deti95060810
5. okt 2023

moc sa pozoruješ...
sprav si test - ak si tehu buchni šampanské a teš sa...

autor
5. okt 2023

@deti95060810 ja som tehu😁 v 7tt 🙏 akurat tie bolesti su dnes nejake silnejsie

nevenka
5. okt 2023

Bola som tehotna 4x, a tahanie, pichanie a rozne bolesti brucha, krizov, naduvanie, hnacka, neskor palenie zahy, no v kuse nieco. Ak by to boli bolesti, ze nebies vydrzat, krce, pripadne spinenie, tak to by som riesila.
Normalne niektore priznaky su sposobene hormonmi a niektore tym, ze sa natahuju vaziva, co drzia maternicu a aj ona ako sa zvacsuje a rastie, tak to boli, taha, picha a tak...

engiii
8. okt 2023

Ja mam uplne všetky tie príznaky ako si písala do bodky .. pichanie ,ťahanie nie v kuse ,ale keď to príde je to nepríjemné ,,stolica ,nadúvanie, prsia 🤦‍♀️ k dr idem až 16.10.. je to bežné ako píšu roztahuje sa maternica a podobne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre