icon

Mám neliečiteľný kašeľ

20. feb 2026

Ahojte mám problém
Kašlem celkom často , resp s hrdlom mám často niečo odkedy nemám krčné mandle
Lenže v decembri som mala neskutočny kašeľ skriabanie dusila som sa
Brala som ATB vitamíny lieky
Do 2 týždňov to prešlo , týždeň na to zas ten neskutočný kašeľ takže zas ATB a iné lieky
Hrdlo ma síce neboli ani nepicha v chrbáte pľúcach ako vtedy ale odvtedy sa dusím stále
Brala som sirupy kvapky inhalatory spreje cmulacie tablety , dokonca bylinkový čaj čo radil pľúcny ( slez , Kamilka , Plucnik ..sypaný )
Bola som na RTG pľúc všetko v poriadku , výter z hrdla všetko ok
Znížená spirometria skrz vyššej váhy
Ale dusím sa stále
Keď sa rozkaslem trvá kým to prestane
Cukríky voda nepomôžu ani čerstvý vzduch
Dusím sa stále
Alergie nemám
Nikto nepozná príčinu môjho kašľu 🤷🏻
Nejaká rada hocičo ?
Obmedzuje ma to v živote
Keď kašlem moc zvraciam a točí sa mi hlava

Strana
z3
stela567
20. feb 2026

Jazvecia masť potierať a kazdy den 1 lyžičku zjesť. Kvalitnú od poľovníka.

anonym_b2fde4
20. feb 2026

Mykoplazmy, chlamýdie vyšetrené?

autor
20. feb 2026
@anonym_b2fde4

Mykoplazmy, chlamýdie vyšetrené?

@anonym_b2fde4 všetko v poriadku 😏 nechápem ten kašeľ vyčerpáva ma to

autor
20. feb 2026
@stela567

Jazvecia masť potierať a kazdy den 1 lyžičku zjesť. Kvalitnú od poľovníka.

@stela567 skúsim vygooglit kde kúpim
Vyskúšam všetko len aby to konečne prestalo

anonym_fd812c
20. feb 2026

moze to byt psychogenne

dzulli1980
20. feb 2026

Na gaste si bola? Reflux vylúčený?

autor
20. feb 2026
@anonym_fd812c

moze to byt psychogenne

@anonym_fd812c psychika je v poriadku

autor
20. feb 2026
@dzulli1980

Na gaste si bola? Reflux vylúčený?

@dzulli1980 nie nikto ma neposlal

dzulli1980
20. feb 2026

Tak sa pýtaj na gastro ... moja kolegyňa takto kašľala, všetko OK, na gastre jej zistili reflux, má lieky.

autor
20. feb 2026
@dzulli1980

Tak sa pýtaj na gastro ... moja kolegyňa takto kašľala, všetko OK, na gastre jej zistili reflux, má lieky.

@dzulli1980 skúsim ale ja kašlem stále bezohľadu na to či jem alebo nejem , či ležím sedím , či som vonku vnútri
Skrátka stále

anonym_c88b82
20. feb 2026

Pripajam sa k vyssie napisanemu, pytaj sa na gastro. Mne zostal kasel po chorobe, permanentne steklenie v hrdle, pri nadychu, nepomahalo nic. Akurat, ze som nekaslala v noci. Diagnoza tichy reflux. Prelieceny a vsetko ok odvtedy.

mimachicha
20. feb 2026

Mne pomaha lyzicka medu, obklady na hrud z jazvecej masti, na to mikrotenovy sacok a prilozit teply termofor (alebo su taky plysaci, co sa daju nahrievat v mikrovlnke) . Ked som sa v noci velmi dusila, pomohol jox sprej do krku. Nejak ukludnil to hrdlo a zaspala som. Co mi konecne pomohol od kasla to bolo pit 3x za den caj z tymianu, majoranu a par zrniek fenikla. Povarit par minut, chvilu nechat luhovat, scedit. Stava z pol citrona a med. Pit teple a po duskoch. A stale tie priedusky drzat v teple.

dzulli1980
20. feb 2026

Reflux vôbec nesúvisí s tým, či práve ješ/neješ, ležíš/sedíš ...

autor
20. feb 2026
@mimachicha

Mne pomaha lyzicka medu, obklady na hrud z jazvecej masti, na to mikrotenovy sacok a prilozit teply termofor (alebo su taky plysaci, co sa daju nahrievat v mikrovlnke) . Ked som sa v noci velmi dusila, pomohol jox sprej do krku. Nejak ukludnil to hrdlo a zaspala som. Co mi konecne pomohol od kasla to bolo pit 3x za den caj z tymianu, majoranu a par zrniek fenikla. Povarit par minut, chvilu nechat luhovat, scedit. Stava z pol citrona a med. Pit teple a po duskoch. A stale tie priedusky drzat v teple.

@mimachicha med nemôžem len čo ochutnám rozkaslem sa , ten nemôžem už dlho a jox poznám nepomohol mi v kašli

trema
20. feb 2026

ja som kaslala roky, niekedy si len tak pokasliavala a niekededy som mala pocit, ze sa zadusim od kasla.. mne velmi pomohla hliva ustricova, odkedy ju beriem, tak skoro vobec nekaslem

autor
20. feb 2026
@trema

ja som kaslala roky, niekedy si len tak pokasliavala a niekededy som mala pocit, ze sa zadusim od kasla.. mne velmi pomohla hliva ustricova, odkedy ju beriem, tak skoro vobec nekaslem

@trema to je skôr na imunitu nie ?

anonym_8a386d
20. feb 2026

@anonym_autor Mám to isté..u mňa od malička bronchitída..pomôže mi vždy len Sprej Ventilin a nejaký na astmu aj lieky na alergiu A trvá to dlho. Teraz sa mi po mesiaci choroba vrátila. Vybrala som prrd mesiacom atb horkotazko prešlo a už je to zase...

trema
20. feb 2026
@anonym_autor

@trema to je skôr na imunitu nie ?

@anonym_autor aj na dychacie cesty

anonym_9ec027
20. feb 2026

@anonym_autor
V mojom pripade to bolo horsie
"Áno, kašeľ môže byť príznakom niektorých foriem leukémie (rakoviny krvi), hoci nie je typickým prvotným príznakom, aký by sa spájal s bežným prechladnutím. Pri leukémii sa kašeľ zvyčajne objavuje v spojitosti s oslabenou imunitou alebo zväčšenými uzlinami v hrudník"

negymama
20. feb 2026

moj syn mal taky kasel, nakoniec z toho bola astma, bol na NIOX teste na astmu

marca12
20. feb 2026

Pytaj sa na gastro ozaj to moze byt skryty reflux. Bola som chora,strasny kasel asi 3 tyzdne. A potom som kaslala uz stale. Pricina sa nenasla az na gastre zistili reflux. Brala som lieky a po case to preslo. Silnym kaslom som si zrejme rozdrazdila zaludok.

sisa_s
20. feb 2026

Lieky na vysoky tlak neberies?

autor
21. feb 2026
@sisa_s

Lieky na vysoky tlak neberies?

@sisa_s beriem ale tie už dlho tam je všetko v poriadku

anonym_f81301
21. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor inak poriadny rozbor krvi na krvné choroby, lymfóm, leukémia a iné by som odporučila. Nemáš potenie? Strata hmotnosti?

autor
21. feb 2026
@anonym_f81301

@anonym_autor inak poriadny rozbor krvi na krvné choroby, lymfóm, leukémia a iné by som odporučila. Nemáš potenie? Strata hmotnosti?

@anonym_f81301 žiaľ nič také 😏 tá príčina je neznáma

simsalabim
21. feb 2026

@anonym_autor ak mas znizenu spirometriu kvoli vysokej vahe, nepomohlo by schudnut? Mas nedostatok vzduchu a z toho moze byt ten kasel.

autor
21. feb 2026
@simsalabim

@anonym_autor ak mas znizenu spirometriu kvoli vysokej vahe, nepomohlo by schudnut? Mas nedostatok vzduchu a z toho moze byt ten kasel.

@simsalabim dlho mám vysokú váhu a toto mám len od decembra
Dýcham normálne len znížený objem ale lekár povedal že to je pri mojej váhe normálne inak nemám nič s pľúcami , aj RTG čisté

terezia74
21. feb 2026

@anonym_autor mám syna s refluxom, pokým sme prišli na príčinu kašľa, trvalo 3 roky , pýtaj sa na gastro, držím palce

anonym_fd812c
21. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor aky liek beries na tlak? byva to aj z toho aj moj manzel to mal, zmenili mu ho za iny

autor
21. feb 2026
@anonym_fd812c

@anonym_autor aky liek beries na tlak? byva to aj z toho aj moj manzel to mal, zmenili mu ho za iny

@anonym_fd812c triplixan

Strana
z3