Mám problém sa zbaviť zápalu močových ciest kvôli depresii?
Ako môžem vedieť či kôli depresii sa neviem zbaviť zápal močových ciest?
Skusali ste kapucinku? To je prirodne “antibiotikum” na prevenciu ja mam tiez problemy so zapalni uz par rokov a ked som toto uzuvala zvyklo pomoct na dlhsie
@pikuli keď ti nerobia dobre klasické antibiotiká, neskúšala si tie prírodné? Ja viem napríklad o chlorelle, tá pôsobí vo väčšom množstve ako antibiotikum 🙂 určite sa nájde v prírode aj niečo iné, ja papám zelené potraviny (chlorella+jačmeň) takže ja by som to riešila takto keby niečo mám.. ak si spomenula tie depresie, skús zmeniť stravu, čisté črevá dokážu divy aj so psychikou. Opäť viem odporučiť tieto moje zelené poklady.
A na verím, že naša psychika môže mať vplyv na zdravie a snaží sa nám telo tými chorobami niečo povedať, takže úplne by som to nevylučovala. Ale priznám sa, že neviem s čím má súvis močák. Napríklad párové orgány by mali mať niečo spoločné so vzťahmi.
@addi už som brala renol.. teraz beriem renol a grepofit kvapky a k tomu pred spaním Probiosan inovum.. už 5 dní to beriem.. a mám cez deň dobre a zrazu zase po cikáni sa to vráti.. pijem pravidelne iba čistú vodu.. cukor obmedzujeme aj múčne jedlá.. silné pálenie a potom rezanie.. pichanie..
Už by som chcela aby sa to skončilo.. 9 mesiacov som ako v pekle.. huhh

Nie, je to kvôli tomu, že ti zostanú baktérii v mechúri. Slabo doliečené. Niekedy proste ani dva týždne užívania atb nestačia. Mne pomohlo užívať Zinnat pol tabletky dva mesiace v kuse - ale to ti musí nasadiť lekár alebo urológ.