Mám strach z operácie. Mali ste niečo podobné?
Ahojte bola som na CT a lekár mi povedal že mám niečo v sfenoidàlnej dutine ,niečo veľké mozno polyp cista ale podľa neho je to nádorový proces.Moja ORL lekárka ktorá ma odoslala na CT povedala že chronicky zápal no na klinike ORL o zápale nikto nič.Mam strach ,mali ste niekto niečo podobné?
@lilka121 a co pise v popise CT? To je dolezite.
Nador este nemusi byt zhubny. Moj manzel mal pred 1,5r vyberany nador z hypofyzy...co je vedlajsia dutina a vsetko dopadlo ok. Syn vyberanu cystu z celustnej a tiez ok.
@euka210 bola to bolestivá operácia? Ja mám chronický zápal celustnej prinosovej dutiny a neviem , čo s tým.
@euka210 bola to bolestivá operácia? Ja mám chronický zápal celustnej prinosovej dutiny a neviem , čo s tým.
@2691 syn bol o 3d doma. Po 2t siel na lyziarsky.
Manzel myslel, ze to bude horsie. 1den zle, ale po 3d sa citil tak dobre, ze tomu neveril. Cakal ze mu bude dlhsie zle. Ale marodoval s tym 5mes, kym sa zahojila rana. Syn bol orl v He, manzel na neurochirurgii v Bory.
Nador este nemusi byt zhubny. Moj manzel mal pred 1,5r vyberany nador z hypofyzy...co je vedlajsia dutina a vsetko dopadlo ok. Syn vyberanu cystu z celustnej a tiez ok.
Píše sa tam o chronickom zápale,že dutina je niečím vyplnená,transparencia dutín kompletné redukovaná v pravej sfenoidalnej dutine so šírením do dorzalnej skupiny etmoidalnych dutín vpravo.Ja to mám jednostranne aj upchatu jednu nosovú dierku teraz už aj bolesti očí.
Píše sa tam o chronickom zápale,že dutina je niečím vyplnená,transparencia dutín kompletné redukovaná v pravej sfenoidalnej dutine so šírením do dorzalnej skupiny etmoidalnych dutín vpravo.Ja to mám jednostranne aj upchatu jednu nosovú dierku teraz už aj bolesti očí.
@lilka121 daj si to vybrat. Syna tak dlhsie bolela hlava aj oci v zime, uz mi to potom nedalo, detska poslala na orl a tam rtg aj mri ukazali cystu. Vybrali a bolest hned prestala. Tiez to mal ze asi z chronickeho zapalu.