icon

Mamina schudla 8 kg za mesiac

16. jún 2023

Ahoj Baby... mamina mala na stehne 2 hrčky (veľkosť ako mini mozarella guclicky) zevraj to bol Lipom .. a odkedy jej to lekár vybral tak schudla 8 kg za mesiac .. môže to mať s týmto súvislost

anjelicek26
16. jún 2023

Radikalny ubytok vahy pri nezmenenej strave mne v hlave vzdy svieti konrolka - rakovina hrubeho creva... prosim nech zajde k lekarovi a necaka... u takychto veci ide o cas.

h2
16. jún 2023

Neviem si predstaviť, ako by toto mohlo súvisieť, jedine, že by každý lipóm vážil 4 kg (čo je, samozrejme, blbosť). Lipómy sú pomerne časté a nikdy som nepočula o rapídnom úbytku hmotnosti po ich odstránení. Príčina bude inde.

apolka77
16. jún 2023

Nemohla byť v strese pokiaľ prídu výsledky ? Že vôbec nejedla...ale 8 kg je veľmi veľa, Max 5 keby aj nejedla. A či ti neklame že to bol len lipom každopádne želám nech je to len stres a pevné zdravie

kvetinka75
16. jún 2023

netrápi sa? ja som schudla 8 kg za 6 týždňov ale kvôli problémom. nič iné za tým nebolo. Ale pre istotu - dr.

babulkomale
16. jún 2023

Cukor v norme?

tanyan
16. jún 2023

Mne vybrali pred rokom zo stehna tukovú hrčku 4,5*5,5*3 cm a neschudla som ani gram... A veru by bolo z čoho...
Akú váhu / výšku /vek má?

autor
16. jún 2023

@tanyan
@kvetinka75
@anjelicek26
@babulkomale

@apolka77
@h2
Ano vybrali jej to minulý mesiac a tento mesiac z 89 kg dnes sa vážila 81 kg.. strašne sa jej to nezdá.
Ešte ma napadlo ze by to bolo tým keď jej to vybrali že sa odvodnilo telo.. Fakt neviem

brendaa
16. jún 2023

určite navštíviť lekára a pátrať po príčine úbytku

koniarova
16. jún 2023

Jedine ten stres. Ale aj tak je 8 kg veľa. Inak treba pátrať po príčine.

anjelicek26
16. jún 2023

Hladajte skutocne inu pricinu.