Manželovi vyberali znamienko, simuluje bolesť alebo nie ?
Manželovi pred tromi týždňami vyberali malé znamienko na hrudi. Normálne chodí do práce, ma sedavé zamestnanie ale čo doma stvára mi rozum neberie. Nechce nič fyzické robiť, ani len z umývačky vybrať po jednom tanieri. Keď ideme do obchodu tašku nesiem ja a on ide vedľa mňa a ruky ma vo vreckách. Všetkým hovorí, že bol na operácii a nemôže 6 týždňov nič robiť. Keď aj niečo urobí, vzdychá viac ako ja pri pôrodoch. Stále sa chytá za hruď a tvári sa ako utrpenie. Mne je to niekedy smiešne, niekedy ma to už rozčuľuje. Má 1,9 m a 110 kg. Myslím si, že simuluje. Alebo mu krivdim? Mne ešte znamienko nevyberali. Ale rodila som 3 x a pár dní po pôrode som už doma makala, tiež ma nastrihli aj zašívali. A to som sa tak nelutovala.
Neviem sa prestať smiať s tejto diskusie, predstavujem si tvojho chlapa ako sa ofukuje. Príď za ním do práce a opýtaj sa či mu netreba podávať aj písacie potreby, keď je taký chory, rovno pred kolegami.
Povedala by som mu, ze ak mu je tak zle, ze s nim ides zajtra k lekarovi, aby to riesil. Vyber znamienka nie je operacia 🤦♀️ a rozhodne by nemal po 3 tyzdnoch vzdychat. Ak je zle, treba lekara. Rada by som si vypocula, co mu povie 😂
Inak mne pred par mesiacmi vyberali znamienko na ploske nohy, teda rana niesla vahu tela a teda kmitala som hned od prveho dna...
Haha...ak sa uvadza ,ze mortalna choroba u chlapa je nachladnutie..,tak sa tomu necudujem....sopliky vedia chlapa polozit na kolena....drz sa a pevne nervy....darmo,sme ovela silnejsie,nez nase drahe polovicky. .
Prosim ta, uz ked si pojdes dat vybrat tie znamienka...daj si ich vyberat po jednom s rozdielom 6 tyzdnov. 😂😂😂😂
Nechaj si vybrat vsetky svoje znamienka ... a nezabudni, ze po kazdom vybrati musis sest tyzdnov odpocivat 😈
😱... mne veru znamienko vyberali, keď som mala cca 17r. Priemer malo asi 2cm a mala som ho na lopatke.. nebolo to príjemné, ale pociťovala som to asi týždeň aj to preto, lebo som chytila alergiu na lep z leukoplastu, ktorým mi to prelepili a zliezala mi koza.. ale keď mladá rozmaznana pubertacka to zvládne a funguje normálne, zvládne to určite aj dospelý chlap čo má tri deti..
Ale verím, že takíto chlapi existuju - jedného takého poznam raz ho seklo a svojej manželke nebol (a nie je aj rok po udalosti) ochotny zobrať ani tasku aj keď už bol ok.. podotýkam, že jeho žena mala rizikové cele tehotenstvo.. keby to nebolo také smutné, aj sa zasmejem.. nuž, všelijaki ľudia existujú..
Haha, ale som sa zabavila. 😂😂😂. Chápem, že ťa to už otravuje, koho by aj nie. Normálne mu povedz, nech sa spamätá a je chlap.
Ach prepáč, normálne mu vynadaj, rovno mu tresni do tej hrude, nakric na neho a vycisti žalúdok nech prestane simulovať a vymýšľať konečne. Nie je to normálne a ty potrebuješ pomoc, nie ďalšie veľké decko. Zavolaj jeho sestre alebo komu nech mu tiež povedia svoje.
Zena, ty sa modli, aby mu slepe crevo nezačalo haprovat..... nebodaj pruh, aby nedostal.
teda prelepené to nemá mať v žiadnom prípade. pochybujem, že mu to lekár kázal,možno to má kožu zapálenú z leukoplastu..
Normalne mi ta je luto, lebo je ufnukany a vychcany. A pravdepodobne s tym neurobis nic. Ale dodrzala by som teda tych jeho 6 tyzdnov, nerobila ziadne velke veci doma, ziadne velke nakupy.
Na viditelne miesto by som dala zoznam povinnosti, ktore ho budu cakat po tych 6 tyzdnoch. Vysvetlila by som mu, preco to tam je, ze som volala s lekarom a ten povedal, ze vtedy uz moze robit uplne vsetko, aj barak holymi rukami postavit!!! (Moj vie, ze by som aj zavolala k dr.) A hned prvym dnom po 6 tyzdnoch by som trvala na tom, aby zacal plnit zameskane povinnosti.
😂😂😂😂😂 Tak teraz som sa dobre nasmiala.... 😂😂😂😂😂
Tiez mi vyberali znamienko no išla som normálne do prace (bola to vtedy manuálna práca)..
Ja ti naopak radim,nedávať vyberat znamienka, lebo sa len rozculis, ked on bude mať milión výhovoriek a teórii o tom, ze jeho "operácia" bola ooovela horšia, lebo jeho znamienko bolo o 0,001 väčšie.. Určite sa 6 týždňovej bezhranicnej pomoci nedočkás..
@reenie mne to vtedy doktor fakt kázal a presne koža sa mi z toho zapálila.. ale doktor to bol trocha asi felciar, lebo jazvu som mala ako gucu a doteraz to tak mam.. dlho som sa hanbila aj chrbat ukazovať.. 😣 a ostatné jazvy mám pekne, takže mojim typom koze to nie je..
@jana_eyre_2 kázal po vybratí stehov prelepovať? Mne vyberali viac krát a naposledy veľký útvar na chrbte,plus vnútorné šitie dokopy asi 10 stehov, prvý deň nesprchovať, potom opatrne, moc nemočiť, nechať zasušiť a prelepiť, už keď som išla na vybratie stehov, som nemala leukoplast,tiež ma už z neho pálila koža, po vybratí mi to prelepili, aby som si nezašpinila blúzku, večer som to mala vyhodiť a viac nelepiť, veď to tam musí dýchať..tento alebo skoro tento postup som mala prikázaný pri každom zákroku
No ja sa tu rehocem ako kôň. Prečítala som to manželovi a ten sa na mňa díva nechápavo, že to naozaj? Môj muž bol po týždni po operácii kolena s ortézou v robote. Ale zase na druhej strane, keď má nádchu, tiež pomaly zomiera 🙂. Až mi ťa je ľúto.
No ja by som ho začala pripravovať na to, že keď mu prejde tých 6 týždňov idem na znamienka ja, a žesom rada že aj on sa bude o mňa takto starať. A že budem si dávať preč všetky tak nech si najbližší rok nič neplanuje
Špekulant jak z učebnice...vyberali mi tumor, 24 stehov na chrbte, museli odstrániť aj rebro a o dva týždne som už šla do práce.
Odporucam si zohnat injekcne striekacky a highly a par krat mu jednu s ihlou svacnut, vola sa to ze Aquacidum ( je to obycajny NaCl) tvrdit, ze to ma odbolesti. Od strachu AJ zabudne na znamienko.

Ahoj, teraz sa moc smejem, mam vybrate 3 znamienka, vobec to neboli, absolutne vobec.. Normalne som fungovala, aj chodila do prace a to som mala fyzicku pracu, len som si musela sem tam dat pozor aby som sa do toho nebuchla, kedze som zabudala ze to vobec mam ... A po vybrati stichov? Ved tam uz neni co riesit, tam uz ho nema co bolet.... A kludne si daj vybrat znamienko nic to neni a s vylozenymi nohami simuluj tak isto ako on 😆