Manželovi vyberali znamienko, simuluje bolesť alebo nie ?
Manželovi pred tromi týždňami vyberali malé znamienko na hrudi. Normálne chodí do práce, ma sedavé zamestnanie ale čo doma stvára mi rozum neberie. Nechce nič fyzické robiť, ani len z umývačky vybrať po jednom tanieri. Keď ideme do obchodu tašku nesiem ja a on ide vedľa mňa a ruky ma vo vreckách. Všetkým hovorí, že bol na operácii a nemôže 6 týždňov nič robiť. Keď aj niečo urobí, vzdychá viac ako ja pri pôrodoch. Stále sa chytá za hruď a tvári sa ako utrpenie. Mne je to niekedy smiešne, niekedy ma to už rozčuľuje. Má 1,9 m a 110 kg. Myslím si, že simuluje. Alebo mu krivdim? Mne ešte znamienko nevyberali. Ale rodila som 3 x a pár dní po pôrode som už doma makala, tiež ma nastrihli aj zašívali. A to som sa tak nelutovala.
@klejkaez ja som ich mala vybratych 10+, a napriklad brada ani lopatka (tam som mala 5 stehov) nebolela. Ale vyberali mi malicke na ramene, a to som bola seriozne v kome od bolesti asi 2 tyzdne. Tak isto ako ako znamienko, ktore bolo presne na chrbtici - to tak hrozne bolelo. Podla mna preto, ze tam je nejake nervove zakoncenie. Ono ak manzel nie je zvyknuty na bolest, tak take znamienko musi byt pre neho porod 😅
@reenie jaaj, po vybratí? To si fakt nepamätám, bolo to viac ako 15r dozadu.. neviem veru..
mne vyberali laserom 5 naraz 😅😅😅 je to ubohe co stvara tvoj muz.povedz mu nech sa sprava ako chlap a nie ako 3 rocne dievcatko 😅✌🤘
Normálne mu daj podpísať žiadosť o eutanáziu niekde v NL, isto mu to schvália pri takomto nekonečnom a nehoráznom utrpení 🙈
Vybratie znamienka je kozmetická záležitosť a nie operácia, predpokladám, že mu to nerobili v celkovej anestéze a neabsolvoval ani predoperačné vyšetrenia.
Raz by som ho niekde počula povedať, že bol na operácii a pekne pred všetkými by som povedala pravdu čo mu robili, nech sa hanbí. A ťaží sa mu odniesť nákup, pomôcť doma? Tak nech žije zo vzduchu a nahý, ani by ma nehlo naťahovať sa s jeho vecami.
Nechápem, že mu to toleruješ.
skús ísť na to inak. Povedz mu, že si nad tým premýšľala a že nie je v norme, aby ho to tak dlho bolelo, ze treba ísť znova k lekárovi, že pôjdeš tam s nim, neboj, buď sa zbadá a k dr. nepôjde - vtedy nech začne normálne fungovať alebo pôjde a dr. mu to ,,vysvetlí". Ja to praktizujem doma vtedy, keď počúvam mm, ako je chorý / kašel, nádcha/, keď mu nezaberajú voľne dostupné lieky, choď k dr., zázračne je potom statočný...
Bože ja som sa nasmiala ale úprimne nezávidím Ti vyberanie znamienok nie je žiadna operácia to čo stvára je ozaj extrém pri ozajstnej chorobe by som sa s takým týpkom asi musela rozviesť alebo by som šla do basy za vraždu joj kiežby mu vedel niekto prehovoriť do duše aby sa vzchopil a správal sa normálne
Mne uz vyberali a nie jedno. Aj na hrufniku a chrbate. Naozaj som na druhy den nevedela, ze mi nieco robili.
Presne, ako dieťa, vynucuje si pozornosť. Potrebuje polutovat, pomojkat, cítiť ze si stale pri nom, aj keď mu bolo tak veľmi ublížene 🤭🤭
Strasne sa smejem 😂 Typicky chlap 🤦♀️ Kazdy rok mi vyberaju 1 alebo 2 znamienka a teda jednak to VOBEC neboli a hned po OPERACII 🤣 fungujem akokeby sa nic nestalo. Hned na druhy den idem do fitka, zdviham syna, a uplne zabudnem ze som niekde bola. Chirurg mi povedal, ze kludne na druhy den mozete ist cvicit a aj to robim.
Jedine na co treba dat pozor je voda.
Zabila by som ho 🤦♀️🙈
Bud by nohami napred vyniesli jeho alebo mna.
Ale jedneho z nas urcite🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Tak mne tiez znamienko vyberali pod prsnikom a bolest to bola riadna, este aj do ruky mi vystrelovala. Ale to dva dni.
ja som mala nie jedno znamienko vybraté. dokonca raz som hneď po výbere!!!! čiže po zákroku cestovala asi 120 km a niesla som ťažký študentský batoh na chrbte, pričom na chrbte som tie znamienka mala vyberané! čiže to, že on nemôže vziať tašku do rúk, lebo mu vybrali znamienko, je čistá nehoráznosť. môj názor je, že sa príliš ľutuje alebo mu to vyhovuje. smutné je, že z teba robí debila...nič v zlom... ale nasral by ma taký "chlap".
Tragikomicke. Odstranovali mi x znamienok a ani ma nenapadlo, ze by mali byt nejake obmedzenia. Iba pri obliekaní som chvilu davala pozor, aby som tam nezavadila. Ty nemas doma chlapa, ale ani zenu. Lebo my zeny v zivote vydrzime vsetko 💪 ta tvoja poserutka by sa osypala len z tej predstavy.
Prepáč nečítam celú diskusiu, ale napadlo ma, že muži po vybratí znamienka majú 6tyzdnov ,,šestonedelie,, 😋
akoze mne vyberali 4 znamienka,na stehne pod zadkom,2 na bruchu,1 na ramene...boli to aj vacsie rezy na 4 stehy..znamienka sa bezne obidu aj s jednym,zalezi od velkosti...po vsetkych ,,operaciach,,😂 som na dalsi den isla do prace,bolelo,sice,bola som opatrna ale vsetko som robila...no a po takych 3 dnoch to uz uplne,len som davala pozor na ranu samozrejme...najviac boleli tie na bruchu a to na stehe sa mi doonca zapalila rana a hnisala,a cuduj sa,starala som sa aj do prace chodila...simulant...ze 6 tyzdnov😵
Mna 16.1.operovali, vyberali zlncik laporoskopicky a dnes idem.na vyber stichov a mam dieta a manzela, manzelovi treba navarit, dieta odniest do skolky a zo skolky a normalne to zvladam...mozno sa rychlejsie unavim, obcas citim tahanie v oblasti brucha, ale fungujem, mozno doma nemam taky poriadok na aky som zvyknuta, teda setrim sa v tom zmysle, aby sa nepotrhali vnutorne stichy, ale zvladam, lebo chcem. Byt tebou uz doma ani nehnem prstom, nech sa stara on o seba a aby si ti tahala nakup z obchodu??!!! To teda nie...ja mam muza, ktory este z prace ide nakupit, ak treba...ale inak si rano pocas vychadzky, ked zanesiem malu do skolky kupim, behnem lekarovi...vsetko to je len o jeho pristupe...A odpoved na tvoju otazku: Ano, simuluje...Tiez mam aj cisarsky za sebou a tiez som hned fungovala, a vacsina zien po cisarskom to ma tak isto a este sa postaraju okrem babatka aj o ostatne deti.
Inak po laparoskopickej operacii brusnej dutiny je cas na zotavanie 4 az 6 tyzdnov, kedy sa odporuca setrit sa...po vybrati znamienka s jednym dvomi stichmi aj na ruke, za max.4 az 6 dni ani nevie, ze mu nieco robili...nebude na ruky robit silove cvicenia, aby sa tie vonkajsie stichy nepotrhali, ale vnutorne nema ziadne...nelutuj ho a dobre sa mu vysmej...ale to su chlapi, im aj soplik, pride ako ohrozenie zivota
🤦♀️😀moj muz si skoro odrezal prst ,ma tam 8stehov a teda funguje uplne normalne,vcera po 3tyzdoch ,este tam ma stehy,uz pilil dalsie drevo..Myslim ze ten tvoj je trochu citlivy 😉
Skús ty simulovať vyvrtnuty clenok, obviaz si jo poriadnou vrstvou obväzu 🤭🤭🤭 lahni do postele a nerob nič... 😂
Mňa šľak trafí 🤦♀️🤦♀️😂🤭 toto nemôže byť ani reálne
Aj tých 6 týždňov je nejako veľa,nie?😯to mu tam povedali?? Záleží čo mu povedali, určite nie že nič nerobiť,možno to nič je napr nechodit do posilky,na kupko..atď, takéto niečo ale že ,, nič" určite nie a keď je taký chlapisko a ešte ťa nechá aj vliect tašky...ty to musíš zvládnuť tak aj on by to mohol bez ujmy na zdraví 😁simuluje a preháňa veľmi
Jasne ze simuluje. Sestre vyberali prednedávnom asi tri naraz a nič jej nebolo.
To neni chlap ale chuj.... Prepac... Mne vyberali po 3ks na tvari a krku potom zase na chrbte a pitom v pidbrusku a nebolelo to vobec!!!! Kopni ho do vajec a uvidi co je bolest...to ste take naivne?
Simuluje. Mne vyberali na hrudi rovno dve. Jedno nad prsnikom a druhé na rebrach. A to mala dcéra 8 mesiacov, musela som ju kojit, dvíhať, starať sa + syn dvojrocny. Bolí to prvé dva dni a potom v pohode.
Prepac musim sa iba smiat😂😂😂je to poriadny simulant. Mam za sebou viac krát vybrate znamienka a tazky porod no co dava tvoj drahy ach 😂😂😂
Aj ja mám vyberané znamienko a to šli 3 cm do hĺbky lebo už nebolo moc dobre tak sa bral lem okolo...najskôr to bolelo a tak ale fungovala som a hojilo sa to cca polroka no stále mokvalo ak muž nemá žiadne hlboké vyberanie za sebou ale len povrchové mal by byť už celkom ok ;) ale každý človek bolesť cíti inak a muži celkovo sú v tomto oveľa slabší...;) Prežívajú teplotu tak sa necuduj že pri vyberaní znamienka je chudáčik taký zničený 😊