Manželovi vyberali znamienko, simuluje bolesť alebo nie ?
Manželovi pred tromi týždňami vyberali malé znamienko na hrudi. Normálne chodí do práce, ma sedavé zamestnanie ale čo doma stvára mi rozum neberie. Nechce nič fyzické robiť, ani len z umývačky vybrať po jednom tanieri. Keď ideme do obchodu tašku nesiem ja a on ide vedľa mňa a ruky ma vo vreckách. Všetkým hovorí, že bol na operácii a nemôže 6 týždňov nič robiť. Keď aj niečo urobí, vzdychá viac ako ja pri pôrodoch. Stále sa chytá za hruď a tvári sa ako utrpenie. Mne je to niekedy smiešne, niekedy ma to už rozčuľuje. Má 1,9 m a 110 kg. Myslím si, že simuluje. Alebo mu krivdim? Mne ešte znamienko nevyberali. Ale rodila som 3 x a pár dní po pôrode som už doma makala, tiež ma nastrihli aj zašívali. A to som sa tak nelutovala.
Som muž, práve som sa zaregistroval na MK. K tvojmu manželovi len jedno: Simulant. Napíšem ti iný príbeh, pred pár rokmi som si veľmi komplikovane zlomil členok. Skončilo to operáciou, kde mi boli implantované skrutky do členka v počte 9 ks. Sádra, barle a všetko čo k tomu patrí. Staraj sa o seba sám, navar si, keď nemôžeš chodiť. Dotrepeš sa ledva na záchod, sprcha neexistuje, len sa umývaš mokrou utierkou. Kamaráti pomáhali , takže sa to dalo prežiť. Samozrejme, maródka trvajúca 4 mesiace (na vlastnú žiadosť som išiel potom do práce). Doba liečenia 11 mesiacov. Rehabilitácie, kontroly a pod. V polovici doby liečenia som mal ísť na operáciu - vybratie jednej zo skrutiek, absolvoval som predoperačné vyšetrenia a dostavil som sa zbalený o 07:00 na pobyt v nemocnici. Doktor ma prijal, ale náhle musel odísť a tak povedal: "Kolega sa o vás postará". Kolega bol mladý sopliak sediaci na okennom parapete a čítajúci noviny. Pozrel do záznamov a povedal: "Urobíme to ambulantne". Skoro som sa posral! "Pán doktor ja sa bojím!" A on: "Ja tiež! Len sa vyzujte a tu si ľahnite." Striekačka s dlhou ihlou pozdĺž skrutky, jeden rez a povel sestre: "Doneste mi nástroj!" Tým nástrojom bol krížový skrutkovač. Vyšrouboval mi skrutku, dal jeden steh a že "postavte sa, obujte sa". Vzal som si papiere a o 07:40 som už sedel na káve v kaviarni pri nemocnici. Zavolal som do roboty, že som po "operácii", ale že prídem už zajtra normálne do práce. Zvyšné skrutky mi vybrali v plnej narkóze v jedenástom mesiaci liečby a doma som bol asi len týždeň. Keďže žijem sám, nemusel som sa doma sám pred sebou hrať na chudáčika.
Muži sú od prírody fakt citlivejší a majú iný prah citlivosti ako ženy. Preto pri soplíku fakt musia zaľahnúť, preto je viac potratov práve u bábätiek mužského pohlavia. Fakt sú krehkí 🤷♀️
@komir63 ale ten pocit, že by ťa nejaká obskakovala... nehovor, že by si to nevyužil 😉
Prepac to ze ma problem s pracov asi bude skor vo vahe a hlave ako zo znamienok mne ich uz par vybrali a vsetko som robila.To nie je operacia ale bezny chirurgicky zakrok.Ak koselu si zapne aj rit si utrie nenechaj sa zneuzivat robi si s Teba blazna.Vezmi mu dialkove z ruky a naj maka.Ako sama vravis par krat si si odrodila a verim tomu ze ani pri jednom si 6 tyzdnov nelezala a nelutovala sa.Vyberali mu znamienko nie rebro...SIMULUJE
@montemotherone zaujimave ale sexovat mozu aj s horuckou pri sexe sa ani jeden z tej krehkosti nerozbije.Nie su citlivejsi az tak ako je opisane skor vychcanejsi
mam vybrane 2 znamienka v jeden den a muz bol vypalovat hemagiom a ten je teda bohato krvne vyzivovany.jeden den bol ako tak uboleny a potom ok.mne ich vyberali na tvari a jedine co mi vadili boli stehy.inak som fungovala v pohode.len simuluje si myslim
mne vyberali znamienko na chrbate - mam tam jazvu asi 2 cm a doktorku ani nenapadlo mi povedat ze som "fyzicky neschopna" 😂a nieto este ze 6 tyzdnov. jedine co povedala a by som si to nenamacala vo vode

Urcite simuluje mne vyberali 2 znamienka na chrbte a nijak ma to neobmedzovalo, synovi 2 znamienka na krku chodil do 4, triedy a na nic sa nestazoval