icon

Manželovi vyberali znamienko, simuluje bolesť alebo nie ?

26. jan 2020

Manželovi pred tromi týždňami vyberali malé znamienko na hrudi. Normálne chodí do práce, ma sedavé zamestnanie ale čo doma stvára mi rozum neberie. Nechce nič fyzické robiť, ani len z umývačky vybrať po jednom tanieri. Keď ideme do obchodu tašku nesiem ja a on ide vedľa mňa a ruky ma vo vreckách. Všetkým hovorí, že bol na operácii a nemôže 6 týždňov nič robiť. Keď aj niečo urobí, vzdychá viac ako ja pri pôrodoch. Stále sa chytá za hruď a tvári sa ako utrpenie. Mne je to niekedy smiešne, niekedy ma to už rozčuľuje. Má 1,9 m a 110 kg. Myslím si, že simuluje. Alebo mu krivdim? Mne ešte znamienko nevyberali. Ale rodila som 3 x a pár dní po pôrode som už doma makala, tiež ma nastrihli aj zašívali. A to som sa tak nelutovala.

Strana
z5
vamajka
27. jan 2020

Urcite simuluje mne vyberali 2 znamienka na chrbte a nijak ma to neobmedzovalo, synovi 2 znamienka na krku chodil do 4, triedy a na nic sa nestazoval

jarka26011
27. jan 2020

Neschopak roka😂😂 operaciu mozgu by trebalo

komir63
27. jan 2020

Som muž, práve som sa zaregistroval na MK. K tvojmu manželovi len jedno: Simulant. Napíšem ti iný príbeh, pred pár rokmi som si veľmi komplikovane zlomil členok. Skončilo to operáciou, kde mi boli implantované skrutky do členka v počte 9 ks. Sádra, barle a všetko čo k tomu patrí. Staraj sa o seba sám, navar si, keď nemôžeš chodiť. Dotrepeš sa ledva na záchod, sprcha neexistuje, len sa umývaš mokrou utierkou. Kamaráti pomáhali , takže sa to dalo prežiť. Samozrejme, maródka trvajúca 4 mesiace (na vlastnú žiadosť som išiel potom do práce). Doba liečenia 11 mesiacov. Rehabilitácie, kontroly a pod. V polovici doby liečenia som mal ísť na operáciu - vybratie jednej zo skrutiek, absolvoval som predoperačné vyšetrenia a dostavil som sa zbalený o 07:00 na pobyt v nemocnici. Doktor ma prijal, ale náhle musel odísť a tak povedal: "Kolega sa o vás postará". Kolega bol mladý sopliak sediaci na okennom parapete a čítajúci noviny. Pozrel do záznamov a povedal: "Urobíme to ambulantne". Skoro som sa posral! "Pán doktor ja sa bojím!" A on: "Ja tiež! Len sa vyzujte a tu si ľahnite." Striekačka s dlhou ihlou pozdĺž skrutky, jeden rez a povel sestre: "Doneste mi nástroj!" Tým nástrojom bol krížový skrutkovač. Vyšrouboval mi skrutku, dal jeden steh a že "postavte sa, obujte sa". Vzal som si papiere a o 07:40 som už sedel na káve v kaviarni pri nemocnici. Zavolal som do roboty, že som po "operácii", ale že prídem už zajtra normálne do práce. Zvyšné skrutky mi vybrali v plnej narkóze v jedenástom mesiaci liečby a doma som bol asi len týždeň. Keďže žijem sám, nemusel som sa doma sám pred sebou hrať na chudáčika.

montemotherone
27. jan 2020

Muži sú od prírody fakt citlivejší a majú iný prah citlivosti ako ženy. Preto pri soplíku fakt musia zaľahnúť, preto je viac potratov práve u bábätiek mužského pohlavia. Fakt sú krehkí 🤷‍♀️

montemotherone
27. jan 2020

Ešte som si spomenula na toto 😉

montemotherone
27. jan 2020

@komir63 ale ten pocit, že by ťa nejaká obskakovala... nehovor, že by si to nevyužil 😉

piskotecka
27. jan 2020

Prepac to ze ma problem s pracov asi bude skor vo vahe a hlave ako zo znamienok mne ich uz par vybrali a vsetko som robila.To nie je operacia ale bezny chirurgicky zakrok.Ak koselu si zapne aj rit si utrie nenechaj sa zneuzivat robi si s Teba blazna.Vezmi mu dialkove z ruky a naj maka.Ako sama vravis par krat si si odrodila a verim tomu ze ani pri jednom si 6 tyzdnov nelezala a nelutovala sa.Vyberali mu znamienko nie rebro...SIMULUJE

piskotecka
27. jan 2020

@montemotherone zaujimave ale sexovat mozu aj s horuckou pri sexe sa ani jeden z tej krehkosti nerozbije.Nie su citlivejsi az tak ako je opisane skor vychcanejsi

katulka1141
29. jan 2020

mam vybrane 2 znamienka v jeden den a muz bol vypalovat hemagiom a ten je teda bohato krvne vyzivovany.jeden den bol ako tak uboleny a potom ok.mne ich vyberali na tvari a jedine co mi vadili boli stehy.inak som fungovala v pohode.len simuluje si myslim

solemami
29. jan 2020

mne vyberali znamienko na chrbate - mam tam jazvu asi 2 cm a doktorku ani nenapadlo mi povedat ze som "fyzicky neschopna" 😂a nieto este ze 6 tyzdnov. jedine co povedala a by som si to nenamacala vo vode

amelia000
30. jan 2020

No a co tvoj muz? Povedala si mu nato nieco?

Strana
z5