icon

Máte po pôrode problémy s prolapsom?

12. júl 2024

Máte niektora? Máte aj nejaké ťažkosti? Totižto voľným okom vidím od porodu čosi ako prolaps, bola som ale u gyn. na prehliadke a pytala som sa čo to tam je a ona mi na to “no predsa šitie” 🙄 Mne tam ale čosi “vytŕča” von a to som tam nikdy pred pôrodom nemala..predpokladám, že by ma upozornila na prolaps, či nie?

teddustok
•
12. júl 2024

Gynekologicka by ta mala upozornit na prolaps. Kazdopadne, ci tam je alebo nie, urcite ti len a len pomozu kegelove cviky na panvove dno.

svetlonos
•
12. júl 2024

Koľko si po porode? Mne sa objavil az tak 1,5 po pôrode. Dr myslel, že len cista keď sme telefonovali. Potom potvrdil prolaps poštovej steny. Dá sa s tým pracovať, podľa štádia v ktorom si.

autor
•
12. júl 2024

@svetlonos som 3 mesiace po porode a mam to od porodu, nikto mi ale nič nepovedal k tomu, že by sa mohlo jednať o prolaps preto som zmatena…vyzeera to zvlastne a neviem teda posudiť čo to je🙄

svetlonos
•
12. júl 2024

Tak zo neries, ešte je skoro. Telo dá upraví, vnútro mas celé vymáhanie, musí spevniť. Sleduj to a pozri fyzio špecializovanú na panvové dno. To sa ešte zrovna.

mariamagdalena22
•
26. jan 2026

@anonym_autor Jo bude to ono,ale mne sa to upravilo a vsunulo asi 3 mesiace po porode..