Máte problémy so spánkom?
Dobré ránko je tu niekto kto má problém so spánkom ako ja?popíšeme?
@simkarisko11trnava ja roky
@hedviga2 veď to je hrozne toto ako potom dokážete fungovať aj ste bolí stým u dr
@anonym_dd44df to je čo
@simkarisko11trnava
Ked nevies co je stilnox tak asi netrpis nespavostou 😚 idem si dat druhu polku
U mňa našťastie len tehotenskou. Nikdy som to nezažila. Večer ledva držím oči otvorené už o 8 večer, v momente ako vklznem do postele spím, a v noci som pravidelne hore medzi 12 a 4 ráno 🤷🏼♀️ o 4 už zaspím, najhoršie, keď idem do práce, kedy vstávam okolo 5, to je už problém sa zobudiť.. keď som tehotná nebola, nepoznala som čo je to zobudiť sa v noci.
Aj ja.
@simkarisko11trnava
Ked nevies co je stilnox tak asi netrpis nespavostou 😚 idem si dat druhu polku
@anonym_dd44df ja nemám žiadne lieky tak neviem čo to je
Mala som. Jedine, co mi zaberá (okrem silnych liekov) je poriadne sa fyzicky znicit cez den. To zabera stale. Teda praca na zahrade (tazka), dlha tura, aspo 3-4 h na nohach, do kopca, malovanie, prerabky. Kedysi fyz. narocna praca. Proste fyzická namaha.
Mala som. Jedine, co mi zaberá (okrem silnych liekov) je poriadne sa fyzicky znicit cez den. To zabera stale. Teda praca na zahrade (tazka), dlha tura, aspo 3-4 h na nohach, do kopca, malovanie, prerabky. Kedysi fyz. narocna praca. Proste fyzická namaha.
@anonym_05b6a0 Mne napr.fyzicke znizenie absolutne vobec nepomaha. Vtedy spim este horsie a aj tak sa zobudim v case medzi 2-3.
@anonym_05b6a0 Mne napr.fyzicke znizenie absolutne vobec nepomaha. Vtedy spim este horsie a aj tak sa zobudim v case medzi 2-3.
@marca12 ani ked sa takto znicis 2-3 dni po sebe?
@marca12 ani ked sa takto znicis 2-3 dni po sebe?
@anonym_05b6a0
Mozes aj mne poradit ako sa mam este viac znicit ked chodim s dvoma palicami nervy na nohach mam spalene po chemo .
@anonym_05b6a0
Mozes aj mne poradit ako sa mam este viac znicit ked chodim s dvoma palicami nervy na nohach mam spalene po chemo .
@anonym_dd44df a to som si podla teba mala vyvestit z vesteckej gule? Alebo cakas, ze diskutujuce na MK vedia automaticky tvoju zdravotnu anamnezu? Ja som sa ti snazila pomoct, ale kaslem na to, pomoz si sama.
@simkarisko11trnava všimla som si, že sa mi vždy zhorší spánok keď zjem niečo sladké, alebo veľa sacharidov počas dňa. Najhoršie, keď som si dala niečo sladké večer to som nemohla zaspať. Skús pred obedom vypiť deci kefíru obsahuje probiotika podporujú spánok. Zlý spánok spôsobuje hlavne chronický stres, črevný mikrobióm v nerovnováhe..

@simkarisko11trnava ja roky