icon

Máte skúsenosti s bolesťou trojklanného nercu?

simusatko
3. júl 2026

Ma niekto s tymto skusenosti?

silvinka511
Včera o 04:22

Ak myslíš trojklanný nerv tak áno. Ako dieťa si pamätám, že mala mamina zápal. Neradno s tým žartovať, treba hneď utekať na pohotovosť.

dididudu
Včera o 04:54

@simusatko muž si tým prechádza posledné tri mesiace. Vďaka Bohu posledný mesiac je to už ako tak ok sem tam ešte chytí bolesti

hederamonstera
Včera o 04:59

Moj tatino s tym mal hrozne zavedene, pol roka bolesti a nevedeli to poriesit, aj zuby mu vytrhali a pod, potom myslim, ze mu az neviem kolkate atb zabrali. Ja len dufam, ze to nepodedim…lebo hrozne trpel:(

simusatko
autor
Včera o 07:14
@silvinka511

Ak myslíš trojklanný nerv tak áno. Ako dieťa si pamätám, že mala mamina zápal. Neradno s tým žartovať, treba hneď utekať na pohotovosť.

@silvinka511 no mna uz asi 2 tyždne bolela-pichala hlava v zadu pri ležani aj mi ako keby nejaky nerv sa pricvakol lebo ked som si sadla tak neskutočna bolest ale po chvilku prešla
Pred 2 dňami som si večer lahla a taka pichava bolest ma zobudila ucha tak som nespala poriadne a včera som bola na ORL ale vraj to nema nič s ušami že asi to bude trojklanny nerv a keby mi to neprejde mam ist na neurologiu ale okrem toho mam si kupit milgamma N a suche teplo a bolest pretrvava naďalej,boli ma prava strana tvare ucho,mandla,zuby,a spanky aj zahlavie ma picha moze to byt aj prievan aj tazka praca

simusatko
autor
Včera o 07:15
@dididudu

@simusatko muž si tým prechádza posledné tri mesiace. Vďaka Bohu posledný mesiac je to už ako tak ok sem tam ešte chytí bolesti

@dididudu snad to prejde je to zla bolest ani lezat ani sediet iba stat som musela ako som si lahla tak tlak do hlavy

simusatko
autor
Včera o 07:18
@hederamonstera

Moj tatino s tym mal hrozne zavedene, pol roka bolesti a nevedeli to poriesit, aj zuby mu vytrhali a pod, potom myslim, ze mu az neviem kolkate atb zabrali. Ja len dufam, ze to nepodedim…lebo hrozne trpel:(

@hederamonstera ja mam mostik mohlo sa mi aj tam niečo dostat pod zub alebo prievan aj tazka praca potom este ma napadlo či to nemam s krčnej chrbtice no napadalo ma všeličo

dididudu
Včera o 08:11
@simusatko

@dididudu snad to prejde je to zla bolest ani lezat ani sediet iba stat som musela ako som si lahla tak tlak do hlavy

@simusatko muž bol už aj v Martine na tej klinike robili mu 2x MR všetko má ok takže tiež pravdepodobne z krčnej to ide. Chodí aj na neurológiu tak uvidíme aký postup dajú ďalej.

simusatko
autor
Včera o 08:55
@dididudu

@simusatko muž bol už aj v Martine na tej klinike robili mu 2x MR všetko má ok takže tiež pravdepodobne z krčnej to ide. Chodí aj na neurológiu tak uvidíme aký postup dajú ďalej.

@dididudu pojdem aj ja na neurologiu uvidim co mi povedia ale snad to prejde,obmedzuje ma to aj v jedeni len kašovite možem a tekute

hederamonstera
Včera o 09:38
@simusatko

@dididudu pojdem aj ja na neurologiu uvidim co mi povedia ale snad to prejde,obmedzuje ma to aj v jedeni len kašovite možem a tekute

@simusatko drzim ti palce, nech to mas rychlo vyriesene❤️

simusatko
autor
Včera o 13:08
@hederamonstera

@simusatko drzim ti palce, nech to mas rychlo vyriesene❤️

@hederamonstera ďakujem a muž aj s tym maroduje?

anonym_e341ca
Včera o 14:09

@simusatko mala som bolestive pichlave ako elektrika....milgama to vyriesila

simusatko
autor
Včera o 18:14
@anonym_e341ca

@simusatko mala som bolestive pichlave ako elektrika....milgama to vyriesila

@anonym_e341ca vyskušam

anonym_e341ca
Včera o 18:30
@simusatko

@anonym_e341ca vyskušam

@simusatko drzim.palce ale podla letacika tusim 3x denne aspon tyzden potom stacia dve

hederamonstera
Včera o 19:05
@simusatko

@hederamonstera ďakujem a muž aj s tym maroduje?

@simusatko to mal moj tatino, a on uz bol na dochodku, ked ho to tak chytilo. Ale viem, ze on si cely zivot daval pozor, aby nedostal prievan do ucha, trocha mu fuklo a hned ho rozbolel ten 3klanny nerv na nejake obdobie. Tlmil to uz velkym mnozstvom ibalginov a tychto liekov proti bolesti, ale tak na tom dochodku mu uz ani to nepomahalo. Ale nastastie, odkedy mu henten raz vyliecili, ma pokoj (klop klop). Keby pracoval, urcite by bol na pn, to boli hrozne bolesti, ked ho to chytilo

dididudu
Včera o 19:46
@simusatko

@simusatko manžel jedáva normálne všetko mal problém riadny cez bolesti ale už je lepšie je dosť citlivý na studené a teplé