Máte skúsenosti s boreliózou a liekom Doxyhexal?
Ahojte, brali ste niekto prosím? Ja beriem už druhý týždeň, ale nemôžem ísť ani na slnko sa opaľovať, taká som z nich nesvoja, dosť sú ťažké, ani von ísť športovať, už ma to nebaví, je to v počiatkoch, niečo asi kliešťa som mala, tak sa to rýchlo zistilo. Ako dlho ste brali? Mám dve krabičky po 20 tbl. mám to celé vybrať? Aké máte skúsenosti? Ďakujem pekne.
@anonym_autor Chod na PN.
@patrike uvidim ako zaberu tieto. Nemozem ist na PN bola som cely jun, som po operacii.
už mi predpísala nové, Fromilid, nemajú také vedľajšie účinky. Mne sa hlava točí, normálne neviem rozmýšľať, a ešte som aj v práci, neviem sa sústrediť, tak dúfam, že bude lepšie. Taká som ako popletená z nich. Na žalúdok ani veľmi nie, ale prišlo mi už zle na grc. Ach.
@anonym_autor áno, v danom čase som tento liek kupovala v Hainburgu, AT. Ale ako som uviedla, je to už viac ako 10 rokov.
@anonym_008f94 prepáč, neverím, že to máš na nule, ako píšeš, ale to by bola debata na inú tému...
@anonym_autor skús prípadne kontaktovať MUDr. Ďurovskú z BA. zvyšok si nájdi na nete. Ona sa tomu venuje už "pekných" pár rokov.

@bomba36 4 dni ked si nebrala sumamed sacti stale liecivo uvolnovalo v organizme akokeby si hltala tabletky. to nebola prestavka v liecive.
@natalka13 máš pocit že to neviem? Len som opisovala dávkovanie.