icon

Máte skúsenosti s chronickým únavovým syndrómom?

barbora3424
1. feb 2026

Ahojte

Na začiatku októbra som ochorela ako bežné každu zimu, následne som ochorela znova aj keď sa mi to nikdy pred tým nestalo, po chorobách som sa cítila stále neustále unavená a choroby sa vracali, do toho prichádzala aj hnačka. Keď už konečne som sa dostala z chorôb tak stále pretrváva neustála bolesť hlavy a neopisatelný pocit unavy. Momentálne som už vyše mesiaca bez choroby až do včera kedy som mala zimnicu únava už prešla, ale pociťujem hroznú únavu, skúšala som už všetky možné doplnky, menila som stravu niekoľkokrát som bola u doktorky všetky výsledky dobre. Máte niektora z Vás podobné skúsenosti ? Obávam sa že mám chronický únavovy syndróm. V poslednom čase som mala aj stresové obdobie. Ako píšem vyššie z únavy sa nedá dostať ani po kvalitnom spánku, nič nepomáha a keď je aj lepšie tak nikdy ako pred tým. Doktorka už nevie ako by mi mala pomôcť. Ak niektorá z vás máte skúsenosti čo by ste mi odporučili, vopred ďakujem za odpoveď ! ps: únava a bolesť hlavy trvá od začiatku októbra.

anonym_18493a
1. feb 2026

Mám roky ťažký chronický únavový syndróm a nepomáha na to absolútne nič. Vydržím bez spánku maximálne 2,5 hodiny, potom normálne zaspávam po stojačky. Keď sa snažím únavu prekonať a nejdem spať, nastúpi migréna, ktorá potom trvá aj niekoľko dní. Najhoršie je, že sa to časom zhoršuje. Ja už normálne žijem v posteli.

anonym_8d301e
1. feb 2026
@anonym_18493a

Mám roky ťažký chronický únavový syndróm a nepomáha na to absolútne nič. Vydržím bez spánku maximálne 2,5 hodiny, potom normálne zaspávam po stojačky. Keď sa snažím únavu prekonať a nejdem spať, nastúpi migréna, ktorá potom trvá aj niekoľko dní. Najhoršie je, že sa to časom zhoršuje. Ja už normálne žijem v posteli.

@anonym_18493a nechodis do prace?

anonym_a5d38e
1. feb 2026
@anonym_8d301e

@anonym_18493a nechodis do prace?

@anonym_8d301e ako ti na to prišli?lebo ja automaticky ku psychiatrické,že depresie..

ivicatolic
Včera o 08:52

@barbora3424 obávať sa môžeš, nikto ti ho na papier nedá

barbora3424
autor
Včera o 12:23
@ivicatolic

@barbora3424 obávať sa môžeš, nikto ti ho na papier nedá

@ivicatolic ďakujem veľmi pekne za pomoc 😊