Máte skúsenosti s liekom Revicolin pri nafukovaní?
Máte prosím niekto skusenosti při nafukování s revicolinom čítala som vela recenzi ale chcem vediet aj vasu skusenost dakujem
@michaela404 ja ho užívam akurát (zatiaľ mesiac). Upravila sa mi stolica, nafukovanie sa tiež zmiernilo.
@michaela404 ja ho užívam akurát (zatiaľ mesiac). Upravila sa mi stolica, nafukovanie sa tiež zmiernilo.
@anonym_112065 a po akom čase sa vám upravila stolica já tiez stim mám velké problémy plus to nafukovanie
@anonym_112065 a po akom čase sa vám upravila stolica já tiez stim mám velké problémy plus to nafukovanie
@michaela404 už cca po týždni. Ja som brala 2tbl. (ráno a večer 1tbl) 7 dní a potom už iba ráno.
Pomohol. Užasné zázraky nečakaj, ale pomáha.
Pomohol. Užasné zázraky nečakaj, ale pomáha.
@anonym_112065
@anonym_ab9956 vám na co pomohol ako myslite zázraky to ani necakam
@michaela404 už cca po týždni. Ja som brala 2tbl. (ráno a večer 1tbl) 7 dní a potom už iba ráno.
@anonym_112065 takže po 7 dnoch už len 2 tablety rano
@anonym_112065
@anonym_ab9956 vám na co pomohol ako myslite zázraky to ani necakam
@michaela404 nafukovanie a zvýšená črevná peristaltika
@michaela404 nafukovanie a zvýšená črevná peristaltika
@anonym_ab9956 vize vás zbavil nafukovania
@anonym_ab9956 vize vás zbavil nafukovania
@michaela404 iba obmedzil a len pocas uzivania. Ja mam asi syndrom drazdiveho creva a je tam vela dietnych obmedzeni, ktore sa mi nedari vzdy dodrzat.
@anonym_112065 takže po 7 dnoch už len 2 tablety rano
@michaela404 Ja tomu rozumiem tak že prvých 7 dní 1 tbl. ráno, 1 tbl. večer. Po siedmich dňoch 1 tbl. ráno. Veď tak je to tuším aj v príbalovom letáku.

@michaela404 ja som ho brala na histaminove "prehanky".
Velmi mi to pomohlo. Vyborny produkt.