icon

Máte skúsenosti s lupusom?

2evka2
27. feb 2026

Ahojte, prosim ma niekto lupus? Mne vyšli pozitivne sreeningy, mam isť na reumatolôgiu

chrobacik41
•
27. feb 2026

@2evka2 ahoj, co by si potrebovala vedieť? Moja maminka má tiež toto ochorenie, a aj ja mám bohužiaľ nábeh.

kiki68
•
27. feb 2026

@2evka2 sesterka ma, zistili to na imuno po 9 potratoch. Lebo vsetko ine bolo ok, nikdy nemala nejake problemy, prejavy.

2evka2
autor
•
27. feb 2026
@kiki68

@2evka2 sesterka ma, zistili to na imuno po 9 potratoch. Lebo vsetko ine bolo ok, nikdy nemala nejake problemy, prejavy.

@chrobacik41
@kiki68
Ma nejake lieky? Ako funguje? Tiež boli stale unavene a bolesti ruk a nôh?

2evka2
autor
•
27. feb 2026
@chrobacik41

@2evka2 ahoj, co by si potrebovala vedieť? Moja maminka má tiež toto ochorenie, a aj ja mám bohužiaľ nábeh.

@chrobacik41 to je dedičné?

kiki68
•
27. feb 2026
@2evka2

@chrobacik41
@kiki68
Ma nejake lieky? Ako funguje? Tiež boli stale unavene a bolesti ruk a nôh?

@2evka2 nemala ziadne prejavy, jej to zistili pri testoch po tych opakovanych potratoch do 12tt. Ked uz proste isli radom po vsetkom. Vraj ma nejaky vzacny typ toho

janickadr
•
27. feb 2026

Diagnoza rozhodne nestoji len na laboratornych vysledkoch. hlavne treba nejake tazkosti a pod... A dedicne mozu byt niektore okrajove parametre, nie cela diagnoza...

2evka2
autor
•
28. feb 2026
@janickadr

Diagnoza rozhodne nestoji len na laboratornych vysledkoch. hlavne treba nejake tazkosti a pod... A dedicne mozu byt niektore okrajove parametre, nie cela diagnoza...

@janickadr mam aj ťažkosti… viete o tom viac?

anonym_29625a
•
28. feb 2026

Mamina moja má, ale “iba” kožný, má vypadané hodne vlasy, a veľké jazvy, bohužiaľ na to neexistuje nejaká liečba pre ňu vhodná keďže má aj cukrovku a ďalších veľa diagnóz

2evka2
autor
•
28. feb 2026
@anonym_29625a

Mamina moja má, ale “iba” kožný, má vypadané hodne vlasy, a veľké jazvy, bohužiaľ na to neexistuje nejaká liečba pre ňu vhodná keďže má aj cukrovku a ďalších veľa diagnóz

@anonym_29625a mne sa take hrce robia ako žihlavka ale mam systemový