icon

Máte skúsenosti s nepravidelnou menštruáciou a Inozitolom?

mirko2512
Dnes o 15:23

Baby prosím vás máte niekto problém z nepravidelnou ms?inozitol niektorá brala?alebo z čím máte skúsenosť,nikdy som nemala pravidelný menzes,áno viem že dr ale normalne sa obávam dakujem

stellarstar
Dnes o 15:28

Brala som myo d chiro inositol a ms mám zas jak hodinky každých 30 d a to som už roky v perimenopauze

mirko2512
autor
Dnes o 15:30
@stellarstar

Brala som myo d chiro inositol a ms mám zas jak hodinky každých 30 d a to som už roky v perimenopauze

@stellarstar treba brať trošku dlhšie?žiadne nežiaduce účinky?

stellarstar
Dnes o 15:43
@mirko2512

@stellarstar treba brať trošku dlhšie?žiadne nežiaduce účinky?

@mirko2512 NÚ som nemala žiadne a užívala som ich ca 4 m

kkovacovak
Dnes o 15:51

Ja som mala prakticky celý život ale po pôrode sa to ešte zhoršilo. Od 27-40 a pms hádam aj 2-3 týždne. Žiadne plánovanie dovolenky, vždy ma to zastihlo vtedy keď som to najmenej potrebovala. Došli mi nervy a dala som si predpísať antikoncepciu. A čoho sa obávate? Prečo nejdete k lekárovi?

anonym_af47c6
Dnes o 16:05

@mirko2512 ja mam nepravidelnu cely zivot, neriesim

anonym_264e90
Dnes o 16:26

A čo znamená že máš nepravidelnú? Lebo ak máš každý cyklus v rozmedzí 24-33 dní tak to je ok - chodí pravidelne, nie na den presne, ale pravidelne. Nepravidlná menštruácia ktorú treba riešiť je že máš raz 60dní, potom 33dní, potom 45dní a pod. Ja som ten prvý prípad a myoinositol mi na toto nepomohol (brala som dlhodobo kvoli planovanemu ivf).

esmera50
Dnes o 17:07

jA SOM JU MALA OD ZAčIATKU NEPRAVIDELNú, A UPRAVILOS A MI TO SAMO Až VO VYššOM VEKU, TERZA MáM 42, Už TAK 10 ROKOV JE TO OK