icon

Máte skúsenosti s prístrojmi na čistenie uší?

21. máj 2026

Ahojte! Nemáte niektorá takýto prístroj na čistenie uší, alebo niečo podobné? Strašne veľa mazu sa mi tvorí, naposledy som bola minulý rok u ORL (kvôli inému problému), no pozeral mi zároveň aj uši a strašne veľa mazových zátok som mala, mi ich preplachoval a chcela by som niečo podobné, lebo vatové tyčinky nie sú vhodné na čistenie. Vďaka.
https://www.tvshop.sk/wellife-elektricky-cistic...

anonym_e74728
21. máj 2026

na začiatok skús radšej sprej do uší toto mi príde moc

janinah
21. máj 2026

Takych ludi je vela,co sa im tvorí vela mazu. Raz za polrok k orl,toto je naj sposob.

autor
21. máj 2026
@anonym_e74728

na začiatok skús radšej sprej do uší toto mi príde moc

@anonym_e74728 mám no to je nula bodov..

patrike
21. máj 2026

Tv shop = smejdi. Porad sa s ORL, co on na to. Maz sa ti mozno tvori, lebo vela cistis. Ten maz tam ma svoju funkciu.

autor
21. máj 2026
@janinah

Takych ludi je vela,co sa im tvorí vela mazu. Raz za polrok k orl,toto je naj sposob.

@janinah ja keď som sa ho pýtala, že ako si čistiť uši, tak povedal, že ničím, ale proste mňa aj strašne svrbia uši a fakt sa mi veľa mazu tvorí..

janinah
21. máj 2026
@anonym_autor

@janinah ja keď som sa ho pýtala, že ako si čistiť uši, tak povedal, že ničím, ale proste mňa aj strašne svrbia uši a fakt sa mi veľa mazu tvorí..

@anonym_autor zvukovod vytierat s vatovou tycinkou namocenou v Betadine a pozor na vodu pri sprchovani,na šampon a na bazeny.Keby nomahal bet.tak k orl prelieciť kozu zvukovodu. Ten pristroj v linku nekupuj.

cutespider
21. máj 2026

Existuje podobné zariadenie, ktoré je asi 20x lacnejšie 😁

autor
21. máj 2026
@janinah

@anonym_autor zvukovod vytierat s vatovou tycinkou namocenou v Betadine a pozor na vodu pri sprchovani,na šampon a na bazeny.Keby nomahal bet.tak k orl prelieciť kozu zvukovodu. Ten pristroj v linku nekupuj.

@janinah môžem sa ťa prosím spýtať, prečo pozor na vodu pri sprchovaní? bežne keď si umývam vlasy v sprche, tak myslím, že mi tam vojde trochu vody, či to bolo myslené v kombinácii betadine a šampón? nebudem kupovať..

janinah
21. máj 2026
@anonym_autor

@janinah môžem sa ťa prosím spýtať, prečo pozor na vodu pri sprchovaní? bežne keď si umývam vlasy v sprche, tak myslím, že mi tam vojde trochu vody, či to bolo myslené v kombinácii betadine a šampón? nebudem kupovať..

@anonym_autor lebo ti moze skodiť mydlova voda na kožu zvukovodu a je lepsie,ak sa tam nedostane.lebo ak si potom chceš usi vysusiť tyčinkou,tak zas len drazdiš zvukovod.

autor
25. máj 2026
@janinah

@anonym_autor lebo ti moze skodiť mydlova voda na kožu zvukovodu a je lepsie,ak sa tam nedostane.lebo ak si potom chceš usi vysusiť tyčinkou,tak zas len drazdiš zvukovod.

@janinah ďakujem a ešte ma teraz napadá otázka, ten betadine má zabrániť tvoreniu viac mazu, či?

janinah
25. máj 2026
@anonym_autor

@janinah ďakujem a ešte ma teraz napadá otázka, ten betadine má zabrániť tvoreniu viac mazu, či?

@anonym_autor nie,ma o.i.aj protiplesnovy ucinok a pósobi proti svrbeniu

autor
25. máj 2026
@janinah

@anonym_autor nie,ma o.i.aj protiplesnovy ucinok a pósobi proti svrbeniu

@janinah vďaka 😘

sofialokosova
2. júl 2026

ahoj, s pristrojmi nie ale ja na cistenie usi pouzivam kvapky otic solution, tie usny maz rozpustia a ten potom volne vytecie