Máte skúsenosti s prístrojmi na čistenie uší?
Ahojte! Nemáte niektorá takýto prístroj na čistenie uší, alebo niečo podobné? Strašne veľa mazu sa mi tvorí, naposledy som bola minulý rok u ORL (kvôli inému problému), no pozeral mi zároveň aj uši a strašne veľa mazových zátok som mala, mi ich preplachoval a chcela by som niečo podobné, lebo vatové tyčinky nie sú vhodné na čistenie. Vďaka.
https://www.tvshop.sk/wellife-elektricky-cistic...
Takych ludi je vela,co sa im tvorí vela mazu. Raz za polrok k orl,toto je naj sposob.
na začiatok skús radšej sprej do uší toto mi príde moc
@anonym_e74728 mám no to je nula bodov..
Tv shop = smejdi. Porad sa s ORL, co on na to. Maz sa ti mozno tvori, lebo vela cistis. Ten maz tam ma svoju funkciu.
Takych ludi je vela,co sa im tvorí vela mazu. Raz za polrok k orl,toto je naj sposob.
@janinah ja keď som sa ho pýtala, že ako si čistiť uši, tak povedal, že ničím, ale proste mňa aj strašne svrbia uši a fakt sa mi veľa mazu tvorí..
@janinah ja keď som sa ho pýtala, že ako si čistiť uši, tak povedal, že ničím, ale proste mňa aj strašne svrbia uši a fakt sa mi veľa mazu tvorí..
@anonym_autor zvukovod vytierat s vatovou tycinkou namocenou v Betadine a pozor na vodu pri sprchovani,na šampon a na bazeny.Keby nomahal bet.tak k orl prelieciť kozu zvukovodu. Ten pristroj v linku nekupuj.
@anonym_autor zvukovod vytierat s vatovou tycinkou namocenou v Betadine a pozor na vodu pri sprchovani,na šampon a na bazeny.Keby nomahal bet.tak k orl prelieciť kozu zvukovodu. Ten pristroj v linku nekupuj.
@janinah môžem sa ťa prosím spýtať, prečo pozor na vodu pri sprchovaní? bežne keď si umývam vlasy v sprche, tak myslím, že mi tam vojde trochu vody, či to bolo myslené v kombinácii betadine a šampón? nebudem kupovať..
@janinah môžem sa ťa prosím spýtať, prečo pozor na vodu pri sprchovaní? bežne keď si umývam vlasy v sprche, tak myslím, že mi tam vojde trochu vody, či to bolo myslené v kombinácii betadine a šampón? nebudem kupovať..
@anonym_autor lebo ti moze skodiť mydlova voda na kožu zvukovodu a je lepsie,ak sa tam nedostane.lebo ak si potom chceš usi vysusiť tyčinkou,tak zas len drazdiš zvukovod.

na začiatok skús radšej sprej do uší toto mi príde moc