Máte skúsenosti s užívaním lieku Duphaston?
Ahojky, viem, že tu už podobná tema je, ale v kombinácii z nejakým iným liekom... ja beriem len Duphaston. Ja neviem, či mi to zaberá na úpravu ms, lebo si moje teľo robí čo chce.
pridajte sa 😀
@gabinka41 no to je veľa, ber každý druhý deň, prečo berieš tak veľa, ak sa tak veľa berie je potrebné ho vyvážiť vitamínom C,,,,olej kúpiš v bio obchode, alebo v lekárni, nie všade ho majú, tak sa opýtaj, papa sa 1 lyžica denne, alebo 2 malé lyžičky denne 🙂 ak máš HP v poriadku, mala by si si dať pozrieť štítku, a cukor,,, no čudné,neviem prečo ti to pichla ani ja, čudný postup 😒
@katarina104 a ešte sa chcem opýtať na ten olej......v tabletách alebo ako klasický olej za studena lisovaný? 😉
@gabinka41 ten klasický lisovaný, je ich viac, tak si radšej priplať a kúp si lepší 😉
@gabinka41 skôr v obchode so zdravou výživou ,,,ale majú ho aj v lekárni, nie každej,,uvidíš 😉
@katarina104 ja som pozerala aj cez net,ale týmto lekárňam veľmi nedôverujem. Zájdem do bio obchodu. A ako sa užíva? S niečím sa to zmiešava?
@gabinka41 nie len tak na lyžičku sa papa, nie je veľmi chutný ale dá sa to vydržať 😉
@katarina104 tak určite bude príjemnejší ako teraz čo beriem wobenzym 3x10tbl.....už ma z nich ,,naťahuje", lebo sú dosť veľké 😀 A ešte jedna otázočka? Ako dlho ho mám užívať? 😉
baby, ostal nam duphaston, darujem 2 cele balenia lieku Duphaston, pouzitelne do 12/2015. Je mi to luto to vyhodit, mozno sa niekomu zide. Viac info IP
ahojte.potrebujem poradit....uz siedmy mesiac beriem clostilbegyt.a progesteron je stale nizky.posledny krat som mala 6,42. a to je malo. pytala som sa doktora na duphaston. doma mam dva cele balenia, ktore mi predpisal moj lekar este po prefukoch vajecnikov.lenze lekar, ktory sa zaobera mojou sterilitou /jedno dieta uz mam/ mi vravel, ze je to zbytocne, ked ten hormon mam stale nizky. ale mna stale laka ten duphaston, ze ho zacnem brat aj napriek tomu, ved co ked sa po tomto zadari......inac snazilkujeme uz 4 roky..... ☹
@silvijaa ahoj, lekár nehovorí pravdu 😉 treba si dať vyšetriť štítnu žľazu, cukor,spermijogram a pod. môžeš mať posunuté ovulky, tým pádom ak ti bral krv na HP mohlo byť, že nebola ešte ovulka 😉 aké dlhé máš cykly bez duphastonu? skús si kúpiť sarapis bez soje, mal by pomôcť ak nemáš alergiu na peľ,,a befoli sú to vitamíny B 😉 dufík neber, skús sa sledovať teplotou, alebo hlienom,,dá sa to naučiť 🙂
pana fera este stale zvysena teplota.juuuuuj.necitim sa dobre.bazalnu som ani nemerala teraz to ani zmysel.
@katarina104 ahoj. spermiogram mame v poriadku.aj stitna zlaza je ok. na vysetrenie som bola viac krat,lebo sa im nepozdaval moj krk.... 🙂 ale vysledky su ok.duphaston so po clostile este zatial nebrala.cyklus mam uplne pravidelny, 28 -30 dni.krv mi beru stale na 21 - 22 den cyklu.aj ja si myslim, ze mam ovulku posunutu, ale nejako to moj doktor nerespektuje....on ma svoju teoriu.... ☹ chcela som pauzu, tak mi vravel, ze mam vydrzat....
@silvijaa ak máš cykus ok, tak by to malo byť dobre ,skús si kúpiť to befoli a papaj celý cyklus 😉
@katarina104 zajtra si pojdem kupit. dufam, ze to dostanem u nas v lekarni. dakujem za radu. dufam, ze to pomoze.vyskusali sme uz aj ten lubrikacny gel conceive plus na podporu plodnosti.zatial ucinok ziadny.
babulky snazilky je tu niektora co musi partnera nahanat na snazilkovanie ci to s vami manzelik spolupracuje o 106...uz som z toho zufala☹
@saskaz , mužíka nenaháňaj... ak sa ľubite, tak sa priťahujete a musí mať na teba prirodzenú "chuť" - takže ho radšej zvádzaj a ani mu nespomínaj, že dnes MUSI... to funguje u mužov ako "ručná brzda" ...
hovorím z vlastnej skúsenosti... my sa snažíme už dlho a zo začiatku som to brala tak, že si bábätko robíme, v strede cyklu sa proste "maká" --- teraz už len počúvam svoje telo, v čase ovu je väčšia chuť na sexík a príde to samo...
fakt, hlavne mužovi nehovor, že si v strede cyklu, alebo že máš pozitívny test ...
môj už spolupracuje a ani o tom nevie, a ani v mojej hlave už nie je myšlienka že robíme bábo a že musíme... 🙂 🙂 🙂
chce to čas, aby sa to človek naučil....
@katarina104
Katka, idem sa pochváliť aké pokroky robí so mnou Sarapis
http://www.fertilityfriend.com/home/25fb22
tak držte s drobčekom palce... 😉
ako sa máte? všetko OK? držím palce 😵
@sarafortuna fíha, no super moja, teším sa to si sa trafila, že 14DC perfektne,,,už len nech sa zadarí 🙂 🙂 🙂
zatiaľ sme ok, len mi býva blbo, dnes som videla záchod z blízka 😝
@sarafortuna gratulujem a aj ja cakam kym doberem dufko a zaradim sarapis a befoli.
@saskaz presne ako vraví sarafortuna, v tedy je najviac chuť, ak sú plodné dni,,,vtedy je mokro a klzko, to na sex stačí,,daj tomu voľný priebeh 😉
@katarina104 chcela by som tomu dat volny priebeh,ale momentalne mam nasadeni clostyl tak je to take naprogramovane,som si myslela ze muzik bude so mnou spolupracovat rad a vobec to tak nie je☹

@katarina104 no tá,čo ja beriem,je len na predpis.Sú to vyššie dávky až 10mg a píše sa tam,že treba brať 1tbl každý druhý deň...ja beriem jednu denne. A ten ľanový olej kde kúpim? A ako sa užíva? Hormonálny profil som mala v poriadku...ale robila mi ho už dávno.Asi zájdem za endokrinologičkou a dám si urobiť taký hĺbkový rozbor hormónov, lebo neviem kolko mám progesterónu. Doki mi pichla agolutin naposledy minulý mesiac a ms som dostala o týždeň skôr (Ale neviem prečo mi ho pichla 😒 nepýtala som sa ).