Máte skúsenosti so zápalom vaječníka a jeho možnými následkami?
Ahojte,
Som v nemocnici a podavaju mi atb, lekar povedal , ze mozno mi budu misiet zobrat jeden vajecnik. Mate s tym niektora skusenosti ? Mozne nasledky po operacii. Mam 29 rokov
Mne vzali jeden, žiadne následky, nič sa nezmenilo. Držím palce
@anonym_d84a89 cize menzes si mala rovnaky ako predtym a ziadne hormony potom ? Ja cakam momentalne lebo nevedia este take to je neurcite.
@anonym_d84a89 cize menzes si mala rovnaky ako predtym a ziadne hormony potom ? Ja cakam momentalne lebo nevedia este take to je neurcite.
Úplne rovnaký, nič som nebrala, naozaj. Ja som mala cystu na vaječníku, ale takú, že sa nedala oddeliť od vaječníka.
Úplne rovnaký, nič som nebrala, naozaj. Ja som mala cystu na vaječníku, ale takú, že sa nedala oddeliť od vaječníka.
Chapem, u man zatial je ten zapal, ziadny polyp, myom ani cysta. Este uvazuju nad tym ze pockaju 2-3 tyzdne a uvidia. Najhorsiee to cakanie
Chapem, u man zatial je ten zapal, ziadny polyp, myom ani cysta. Este uvazuju nad tym ze pockaju 2-3 tyzdne a uvidia. Najhorsiee to cakanie
@ankapal Držím palce, len oddychuj, netráp sa tým, možno atb zaberú a bude dobre ❤
@ankapal ahoj, mozno odstranenie je len moznost, ak by ATB nezabrali... drzim palce aby to tak bolo... ak by si prisla o vajecnik... nasledky to samozrejme ma v pripade snahy o babatko .... pred jeho odstranenim sa infmoruj o ovarialnej rezerve... v pripade straty jedneho vajecnika sa jeho vyska zmeni, kedze druhy vajecnik neprodukuje... zisti si situaciu , pripadne zvaz zamrazenie vajicok ... v praxi sa nemeni nic, menstruaciu mas dalej, ovulujes s existujuceho vajecnika, ale mas mensiu zasobu vajicok , tym padom zdravy ponechany vajecnik vyhasne skor ... cize aj menopauza asi pride skor... porad sa o vsetkych moznostiach takisto prever, ci odstranenim vajecnika bude odstraneny aj prislusny vajcovod... potrebujes vediet, aky rozsiahli je zapal, ci sa tyka iba toho vajecnika, ci je nutne ho odstranit cely, alebo ponechat jeho zdravu cast, alebo vajcovodov, ci je tam zapal na jedhom alebo oboch, stav druheho vajecnika- ci ovuluje vobec... vsetko si prever, aby si si nekopla do vlastnej brany... v kazdom pripade to sa mi vidi ako prirychle vyslovenie zaveru, ked ani nevedia, ako ATB zaberu
@ankapal Držím palce, len oddychuj, netráp sa tým, možno atb zaberú a bude dobre ❤
@anonym_d84a89 dakujem velmi pekne za povzbudenie 🙂

Mne vzali jeden, žiadne následky, nič sa nezmenilo. Držím palce