Melanóm: Máte skúsenosti s týmto ochorením?
ma/mal niekto?
Jo, Ja . Za 15 min bol vonku a odvtedy mam uz 15 rokov pokoj. Ale kontroly ostanu do konca zivote
@martinmmartin mozem sa opytat , ako vyzeralo? dakujem a drzim palce
@martinmmartin mozem sa opytat , ako vyzeralo? dakujem a drzim palce
@anonym_autor Kukol som si nahodne na rameno a bolo tam vesele znamienko. Velkost 5ct mince , nepravidelne vsetky mozne farby. Uplne ma to prekvapilo lebo som zvyknuty ze tam nic nemam.
Isiel som ku kozneh, hned vedela kolko bije , hned to vybrala a ked prisla histologia tak sa melanom potvrdil a este sa muselo raz rezat bezpecnistny rez 2cm zdravej koze okolo navyse. Odvtedy mam zatial pokoj
@anonym_autor Kukol som si nahodne na rameno a bolo tam vesele znamienko. Velkost 5ct mince , nepravidelne vsetky mozne farby. Uplne ma to prekvapilo lebo som zvyknuty ze tam nic nemam.
Isiel som ku kozneh, hned vedela kolko bije , hned to vybrala a ked prisla histologia tak sa melanom potvrdil a este sa muselo raz rezat bezpecnistny rez 2cm zdravej koze okolo navyse. Odvtedy mam zatial pokoj
@martinmmartin 🍀🍀🍀🍀
@martinmmartin ja som si nasla blede ruzove ale maly kruh, predtym ma tam svrbelo jasne ze som si rozskrabala a potom mi ostalo presne koliesko ruzovej farby, 2mm....ale predtym som tam vobec nic nemala, myslela som ze to je vyrazka ci ma daco ustiplo..idem na kozne, to je jasne, ale teda obavy mam riadne, staci citat internet...:((((
@martinmmartin 🍀🍀🍀🍀
@anonym_autor Hlbka 0,5mm a uz stadium 1a (opustil uz pokozku a presiel do zona papilaris) ak by sa dostal k cievam tak cestuje po celom tele, to chvalabohu nestihol.
@anonym_autor Hlbka 0,5mm a uz stadium 1a (opustil uz pokozku a presiel do zona papilaris) ak by sa dostal k cievam tak cestuje po celom tele, to chvalabohu nestihol.
@martinmmartin to si mal ozaj stastie, a to sa ti vytvorilo za par mesiacov?
@martinmmartin to si mal ozaj stastie, a to sa ti vytvorilo za par mesiacov?
@anonym_autor mozno aj skorej neviem ako casto si kukam na rameno.....
@anonym_autor mozno aj skorej neviem ako casto si kukam na rameno.....
@martinmmartin chapem. dakujem ( a teraz ti radia kazdy rok kontrolu?)

Jo, Ja . Za 15 min bol vonku a odvtedy mam uz 15 rokov pokoj. Ale kontroly ostanu do konca zivote