icon

Menštruáciu som dostala o 10 dní skôr

dadaniela23
7. jan 2015

Ahojte, dievčatá, ženy, matky...píšem tu prvýkrát..Mám takú menšiu obavu a chcela by som vedieť vaše názory, prípadne rady.
Ide o to, že mi prišla menštruácia o 10 dní skôr..16.12. som dostala jednu, ktora trvala cca 4 dni, na môj štýl krátka. a hneď po skončení tej som asi na 10DC už cítila také stavy ako pri plodných dňoch. od začiatku toho menzesu som mala citlivejšie prsia a som bola stále nafúknutá. neviem možno podvedome, ale cítila som sa zvláštne. Test negatívny. A na 20DC som dostala zase. Bolia ma kríže, trošku aj pichá a to už je tretí deň...menzes je taký silnejší...každému komu poviem, že prišla 10 dní skôr sa zatvári asi tak, že " ou, až 10"...tak len sa chcem poinformovať. vďaka.

motylik91
•
7. jan 2015

ahoj ja som to mala pred niekolkymi mesiacmi tak isto a tiez prisla skor teraz chodi na cas nemusis sa obavat a ak ano tak zajdi k gynekologovi.

timca55
•
8. jan 2015

mne sa to uz tiez stalo , dokonca dva krat som mala raz za jeden mesiac, mne lekar povedal ze to moze byt aj stres ze začnes z nicoho nic krvacat alebo ti pride skor menstruacia , a ja som vtedy aj fakt vela stresovala

forewer
•
19. sep 2015

dobry vecer prajem.ja som dostala tiez o tyzden skor menstruaciu,trvala 2 dni slabe krvacanie,uz vyse tyzdna ma velmi bolia prsniky.a mam krce.velmi by som si priala babetko,moze mi niekto poradit je to mozne tehotenstvo??

zeytin
•
19. sep 2015

aj mne sa to stalo, na gynde mi povedali, že sa to občas stáva...

forewer
•
19. sep 2015

@zeytin .dakujem za odpoved ☹

madamzel123
•
7. feb 2018

@forewer ahoj bola si vtedy tehu ked si dostala ms skor? Ďakujem

karolinaa156
•
Autor odpoveď zmazal
•