Modriny na nohách z ničoho?
strasne sa mi robia teraz asi dva tyzdne na nohach modriny a to sa ani nemusim udriet ☹ je leto a ja musim mat dlhe nohavice,aby sa ludia neotacali ☹ modriny ma nebolia a nikdy predtym sa mi takto nerobili..je to vacsinou na stehnach...mate to niekto? mam s tym ist k lekarovi?,alebo len doplnit nejake vitaminy?dakujem za rady
Ahojte, určite by som navštívila lekára, keď tak aspoň pre istotu, normálne to každopádne nie je. Radšej sa treba dať pozrieť odborníkovi.
@ludka140281 A Dr. Ti robila odbery ak niečo iné okrem krvného obrazu? Lebo toto odbiť vitamínmi mi príde málo
Mne brali v máji keď som to mala prvý krát hemokoagulacne . Teda aj zrazanlivost a podobne .nie len základný krvný.vtedy bol ok.ked som vysadila tie lieky,modriny zmizli .
Teraz zase po liekoch na žalúdok ..pozerala som a tie lieky majú takú istú účinnú latku alo tie minule 😏
@ella2015 nie nič mi nerobili,len som mala prist na kontrolu a videli,že miznu
@ludka140281 je pravda že si to mala moc.vela tých modrín.a po akom čase ti dala kontrolu?
Dobry den volam sa jana a mam 29rokov mam problemi s oblickami lavu mam stale sdudenu a stoho mi udiera do noch a mam modrini naviem co to moze znamenat prosim o pomoc dakujem
@naninka489 ako viete že máte obličku studenú? Modriny sa mi tiež tvoria,všetky krvné výsledky mam ok. Vraj to môže byt tým že som schudla a aj v lete sa viac tvoria mi povedala hematologicka.
Babenky sestre sa urobila na zadku trozku vyssie modrina trosku vacsia a modro fialova boli ju na dotyk stresuje myslite ze je to hned nieco vazne? Ker modrina boli tak to znamena ze je sposebena udretim ze?
@denny_0019 aj z prasknutej zilky boli modrina. Ak má jednu,určite by som nestresovala. Mohla sa niekde buchnúť a ani si to neuvedomila alebo ju niekto silnejšie chytil ;)
@zuzukaja no ved to jej cely cas vravim aj ja 🙂 aspon ze ma niekto taky nazor ako ja...dnes mi uz volala ze modrina jej stmavla 🙂 ona je hypochonder
ahojte baby, uz nejaky cas sa mi objavuju na nohach modriny, jedna zmizne po case opat nova...zajtra idem k dr., samozrejme budem sa dozadovat, aby ma poslal na hemo. Je tu niekto z Ba? u koho ste objednali? resp.kolko ste cakali na termin?
dakujem za info
@ludka140281 ahoj prosim ta ja mam teraz take nohy ak si bola u lekarky co ti zistili?
@maminatk mne len málo vytaminov ale môže to byť aj vážne, zobral krv a zistil 😉v tabletkách som doplnila a o dva mesiace bolo lepšie.. držím palce
@charity vážne? Mne zistili HIT pred 3 týždňami s modrinami bojujem už rok a na hematologii mam všetky výsledky na hranici že to nesuvisí zo žiadnym ochorením pýtala som sa imunologičky či to nemôže súvisieť s tou histamínovou tak mi vravela že určite nie :( že si mam len doplniť vitamíny dopĺňam dopĺňam kúpila dom si celý komplex multivitamín no bez zmeny :/ ak sa ozaj z Hit tvoria tak ste mi konečne pomohli vyriešiť záhadu len neviem fakr ako sa ich zbaviť :( ani ascorutín ani multi ani detralex ani B12 nepomohli ide leto no modriny sú take veľké že sa hambím dať krátke nohavice😫

@zuzukaja nie nepotierala,,dostala som ascorutin,pyridoxin,B 12 v iniekciách a už asi nič