Moja mama má pár mesiacov problémy s trávením a silné pálenie záhy
Prosím vás dievčatá, som taka nešťastná a neviem kde sa ešte obrátiť.. moja mama ma par mesiacov problémy s trávením,ma veľmi silnú kyselinu, respektíve palenie záhy. Na gastre jej našli kamen v zlcniku,tak si mysleli ze to bude príčina.. zlcnik vybrali ale problémy dalej zotrvavaju a doktori si ju lteraz len prehadzujú a nič.. je po operácii,na diete a stále neskutočne vela chudne ,stráca sa pred očami,nic nedokáže zjesť od začiatku ako začali tieto problémy pretože jej hned výstreli kyselina..ma uz vraj úplne rozozrate boľavé hrdlo, ďasná aj nos.. bojim sa co bude.. nikto nevie príčinu,vraj nejaká zla premena látok,.. prosím tie co máte skúsenosti, čo môže byť príčina? 😢 Mam uz nekomunikuje, uzatvára sa do seba ,zomiera mi pred očami.. plačem každý deň, n veľmi jej chcem pomôcť ale neviem ako.
Bol to pankreas ?
@jan123m nakoniec to bolo psychického pôvodu ,už je ok ,berie ale lieky
Aj som si to myslela .Moja mamina má tiež psychické problémy nespavosť,depresie, niekedy jej nechutí jesť, ale to ma už veľmi dlho . Držte sa som rada že sa zistila príčina a mamina sa lieči , má sa dobre.To je hlavné
Tak tešíme sa s tebou, ze je problém vyriešený a mamička je ok. Aj tebe konečne odľahne. Majte sa dobre, obidve ❣️