icon

Moja mama má pár mesiacov problémy s trávením a silné pálenie záhy

3. dec 2022

Prosím vás dievčatá, som taka nešťastná a neviem kde sa ešte obrátiť.. moja mama ma par mesiacov problémy s trávením,ma veľmi silnú kyselinu, respektíve palenie záhy. Na gastre jej našli kamen v zlcniku,tak si mysleli ze to bude príčina.. zlcnik vybrali ale problémy dalej zotrvavaju a doktori si ju lteraz len prehadzujú a nič.. je po operácii,na diete a stále neskutočne vela chudne ,stráca sa pred očami,nic nedokáže zjesť od začiatku ako začali tieto problémy pretože jej hned výstreli kyselina..ma uz vraj úplne rozozrate boľavé hrdlo, ďasná aj nos.. bojim sa co bude.. nikto nevie príčinu,vraj nejaká zla premena látok,.. prosím tie co máte skúsenosti, čo môže byť príčina? 😢 Mam uz nekomunikuje, uzatvára sa do seba ,zomiera mi pred očami.. plačem každý deň, n veľmi jej chcem pomôcť ale neviem ako.

Strana
z3
inga93
3. dec 2022

napis mi ss

anicka176
3. dec 2022

Dobrý deň, gastroskopiu nerobili? Ostatné výsledky sú aké?

donella
3. dec 2022

Ahoj,, ozvi sa lekárom,, čím skôr,, ale určite sa objednajte do väčšieho mesta,, napr. BA.
Držím palce... Nikdy nie je neskoro❤️... Mám skúsenosti...... A hlavne mysli pozitívne!!!

autor
3. dec 2022

@anicka176 bola na hadicke do žalúdka a na sone. Nasli žlčníkovy kameň a na ten sa všetci zamerali, znova pôjde v pondelok na gastro.. no uz sama tomu nedava nádej.

autor
3. dec 2022

@donella ďakujem,slusime sa spýtať na CT

lavinis
3. dec 2022

Hej aj moju mamu si tak prehadzovali, vydupala si nejaké super podrobné CT, rakovina tenkého čreva
Rok chodila po vyšetreniach a povedali ze to ma psychického pôvodu Ze ma všetky výsledky ok
Gastro nič neodhalilo, žalúdok mala ok

autor
3. dec 2022

@lavinis takže to CT by mohlo prísť na problém.. mama je u v poriadku?

lavinis
3. dec 2022

Áno, presne CT to ukázalo, mama ma teraz chemo a zatiaľ je v poriadku 🙏
Samozrejme u vás to môže byť úplne iný problém Nedajte sa odbiť Pytajte si CT

jarmilka86
3. dec 2022

Len bojuj za všetky možné vyšetrenie, aj mojej svokre hovorili že to psychika,, keď ju konečne “otvorili” zistili že jej žalúdok je jeden veľký nádor,, zomrela ako 49 ročná 🥲

autor
3. dec 2022

@jarmilka86 to ma veľmi mrzí 😔

Budeme sa snažiť co najskôr dostať na CT. V pondelok to bude riešiť po gastre ak na nič zas neprídu

bloger
3. dec 2022

Prajem veľa síl a maminke skoré uzdravenie. Je mi to ľúto.

kluska
3. dec 2022

skusila by som nejaku alternativu ked jej doktori nevedia pomoct, tiez detox, probiotika, zasaditu stravu, inak nie je nahodou ockovana na covid?

autor
3. dec 2022

@kluska nie je. Ďakujem za typy

3nikus30
3. dec 2022

Skúste sa obrátiť na Andrej Medveď. Na fb: Andrej Medveď-moja cesta ku zdraviu

lavinis
3. dec 2022

@kluska nie je očkovaná, to ti nejak nevyšlo
Na detox máme obličky a pečeň tak tu prestaň šíriť šarlatánske metódy ktoré akurát človeka oberu o peniaze.

aurelia2000
Autor odpoveď zmazal
inga93
3. dec 2022

@aurelia2000 obvodny lekar nemoze dat ziadanku na CT, bohuzial

kluska
3. dec 2022

@lavinis dobre, ukludni sa 🙂 pozatym doktori sa sami tuto otazku zvyknu pytat

aurelia2000
Autor odpoveď zmazal
autor
3. dec 2022

@inga93 neviem ako to je teraz ale ja ked som mala problémy tiež mi dal žiadanku obvodný na CT a objednala som sa. Mozno uz je to inak ale.. ak áno,tak ako sa k CT dostať co najskôr?

aurelia2000
3. dec 2022

Ja som mala príšerné akútne bolesti, ktoré sa nedali utlmiť žiadnymi analgetikami, ktoré obvodný môže predpisat...po CT som obdržala Rozsudok, ktorý by sa ti nepáčil😢😥😭 Samozrejme, že pred CT ma na urgentnom prijme vyšetril neurológ, internista aj chirurg. Boli sme tam 5 hodin...ihneď hospitalizácia...potom chemo. Ale teraz som ok

autor
3. dec 2022

@inga93 aha, tak asi som si to pomýlila a dal mi žiadanku odborný lekár. Ďakujem

autor
3. dec 2022

@aurelia2000 to ma.mrzi , muselo to byť ťažké ale super ze ste uz ok a zdravá ❤️

aurelia2000
3. dec 2022

@inga93 veď ja som neišla priamo na CT...išla som na urgent a až odtiaľ na CT....aha, chápem, tak tam asi vystavili tu pravú "žiadanku" No ja som nevnímala. Prepáč, nechcela som zavádzať.

inga93
3. dec 2022

@aurelia2000 no pisala si: Obvodacka mi dala žiadanku o urgentne CT 🙂 urcite ziadanku na CT a MR moze dat len odborny lekar, obvodak moze poslat na RTG a SONO 🙂 o nic nejde 🙂

inga93
3. dec 2022

@aurelia2000 je mi luto, cim si si presla, prajem ti, aby si ostala zdrava 🙂

lyci
3. dec 2022

v akom meste chodite na gastro?

autor
3. dec 2022

@lyci bohužiaľ ilava 😔

aurelia2000
3. dec 2022

@inga93 Ďakujem. ❤️