icon

Môže bolesť hlavy trvať tri mesiace?

9. dec 2024

Ahoj. Prosím o radu. Hlava ma. Boli 3 mesiace v kuse. Od bolesti mi zaberá len guajakuran z nejakou silnou tabletou od bolesti... Známena to, že je to od chrbtice.? Bojím sa ísť do lekára. Ďakujem.

Strana
z2
martinka17
9. dec 2024

@earlgrey ja som neoslovila teba ale autorku. Na masáži nikdy nebola a teda netuší ako si vybrať maséra. Skús jej vysvetliť akom si vyberie správne, mňa oslovovať netreba.

earlgrey
9. dec 2024

@martinka17 Kľud. Nemusíš byť drzá. Dá sa komunikovať aj normálne a hlavne ľudský.

autor
9. dec 2024

No mohli by ste mi tu napísať ako so správne vybrať nerada by som aby ma ešte niekto voac dodrbal

earlgrey
9. dec 2024

@autorka
Mne rehabilitácie v nemocnici nepomohli. Tam masáž trvá 5-7 minút, ani som nič necítila a ani mi to nič nedalo, zabila som 2 týždne môjho času na rehabilitáciach, ktoré boli o ničom. Ale tak skús, možno u vás v nemocnoci to bude iné.

taktotedanie
9. dec 2024

Ja by som sa bala 3mesacnej nonstop bolesti a denno denneho bratia silnych liekov , ze sa o svoju pecen nebojis……
Chod a ries to s lekarmi, potrebujes neurologiu, orl, ocne na vsetko je treba vymenny listok od vseobecneho lekara

autor
9. dec 2024

@taktotedanie očné mam za sebou

user62056819
Odpoveď bola odstránená
taktotedanie
9. dec 2024

Ale ostatne nemas tak chod k lekarovi

viestta
9. dec 2024

Tak chod konecne k doktorovi, neviem na co cakas.

1didiana1
13. dec 2024

tiez som mavala bolesti hlavy. u mna to bolo od krcnej chrbtice a doktor mi odporucil Revitanerv. za mna super, ovela lepsie teraz.

matkaleskova
13. dec 2024

@1didiana1 Tiez ho uzivam. 🙂

180207
13. dec 2024

Ahoj prepac ale naozaj nerozumiem,Prečo píšeš sem a neriešia? Základná vec je neurola, očné a krčné. Budú Vianoce, dovolenky.....budeš čakať dokedy? Tie lieky tiež nebudú zaberať večne. Nie v zlom, ale toto sú veci, ktoré nepochopím. Ries to čo najskôr, taká rehabka vie skvalitniť život. Poznám život s bolesťou hlavy, takže viem, čo to je.

180207
13. dec 2024

@180207 A ešte: žiadny zodpovedný fyzio bez vyšetrenia by nemal nič riešiť. Stačí posun platničky a viac uškodí, ako pomôže. Verím, že už to riešiš , tam kde máš.

autor
13. dec 2024

@180207 neriešim to. Čakáme na mri. Každý mi hovorí ze musím vydržať. Nooo na nevydrza0nie je ta bolesť hlavy. A prestali mi už zaberat všetky bežné lieky od bolesti. M takže je to top.

autor
13. dec 2024

Chcem najprv vydiet svoju chrbticu a tak pôjdem cvičiť. Mam pocit ze je to niečo,, horšie ako chrbtica. Lebo neverím... Žeby chrbtica spôsobila takéto dosť silné bolesti na ktoré nereagujú lieky.

koniarova
13. dec 2024

Kto každý? Akože vydržať? To je blbosť. Pod toto sa ti obvodný podpise? Neverím. Kedy máš mri? U akých lekárov si bola?

autor
13. dec 2024

@koniarova hlavne u neurologov. 18 mam mri

koniarova
13. dec 2024

Teraz? Tak to by bolo super.

autor
13. dec 2024

@koniarova hej teraz. Len na výsledky sa čaká určite ďalších 5 dni

koniarova
13. dec 2024

Ja som čakala 3 týždne. Ale pýtaj si CD. To ti dajú hneď. Tvoj neurológ možno bude vedieť aj bez popisu.

autor
13. dec 2024

@koniarova hej len na idem na hlavu, nie na chrbticu. 😢

180207
14. dec 2024

Ak ti môžem poradiť, žiadna reklama,v LM ti urobia MR chrbtice veľmi rýchlo, popis do pár hodín. Je tam síce poplatok, ale určite sa oplatí. Vygoogli si.Myslim, že aj bez odporučenia a žiadanky.

autor
14. dec 2024

@180207 asi počkám... Keď nato nemyslím tak ta hlava ma. Neboli... To je zaujímavé 🫣

180207
15. dec 2024

Veď tak čakaj. Len potom nerozumiem, aké rady chces od nás....🤔

Strana
z2