Môže bolesť hlavy trvať tri mesiace?
Ahoj. Prosím o radu. Hlava ma. Boli 3 mesiace v kuse. Od bolesti mi zaberá len guajakuran z nejakou silnou tabletou od bolesti... Známena to, že je to od chrbtice.? Bojím sa ísť do lekára. Ďakujem.
@martinka17 Kľud. Nemusíš byť drzá. Dá sa komunikovať aj normálne a hlavne ľudský.
No mohli by ste mi tu napísať ako so správne vybrať nerada by som aby ma ešte niekto voac dodrbal
Ja by som sa bala 3mesacnej nonstop bolesti a denno denneho bratia silnych liekov , ze sa o svoju pecen nebojis……
Chod a ries to s lekarmi, potrebujes neurologiu, orl, ocne na vsetko je treba vymenny listok od vseobecneho lekara
@taktotedanie očné mam za sebou
Ale ostatne nemas tak chod k lekarovi
Tak chod konecne k doktorovi, neviem na co cakas.
tiez som mavala bolesti hlavy. u mna to bolo od krcnej chrbtice a doktor mi odporucil Revitanerv. za mna super, ovela lepsie teraz.
@1didiana1 Tiez ho uzivam. 🙂
Ahoj prepac ale naozaj nerozumiem,Prečo píšeš sem a neriešia? Základná vec je neurola, očné a krčné. Budú Vianoce, dovolenky.....budeš čakať dokedy? Tie lieky tiež nebudú zaberať večne. Nie v zlom, ale toto sú veci, ktoré nepochopím. Ries to čo najskôr, taká rehabka vie skvalitniť život. Poznám život s bolesťou hlavy, takže viem, čo to je.
@180207 neriešim to. Čakáme na mri. Každý mi hovorí ze musím vydržať. Nooo na nevydrza0nie je ta bolesť hlavy. A prestali mi už zaberat všetky bežné lieky od bolesti. M takže je to top.
Chcem najprv vydiet svoju chrbticu a tak pôjdem cvičiť. Mam pocit ze je to niečo,, horšie ako chrbtica. Lebo neverím... Žeby chrbtica spôsobila takéto dosť silné bolesti na ktoré nereagujú lieky.
Kto každý? Akože vydržať? To je blbosť. Pod toto sa ti obvodný podpise? Neverím. Kedy máš mri? U akých lekárov si bola?
@koniarova hlavne u neurologov. 18 mam mri
Teraz? Tak to by bolo super.
@koniarova hej teraz. Len na výsledky sa čaká určite ďalších 5 dni
Ja som čakala 3 týždne. Ale pýtaj si CD. To ti dajú hneď. Tvoj neurológ možno bude vedieť aj bez popisu.
@koniarova hej len na idem na hlavu, nie na chrbticu. 😢
Ak ti môžem poradiť, žiadna reklama,v LM ti urobia MR chrbtice veľmi rýchlo, popis do pár hodín. Je tam síce poplatok, ale určite sa oplatí. Vygoogli si.Myslim, že aj bez odporučenia a žiadanky.
@180207 asi počkám... Keď nato nemyslím tak ta hlava ma. Neboli... To je zaujímavé 🫣
Veď tak čakaj. Len potom nerozumiem, aké rady chces od nás....🤔

@earlgrey ja som neoslovila teba ale autorku. Na masáži nikdy nebola a teda netuší ako si vybrať maséra. Skús jej vysvetliť akom si vyberie správne, mňa oslovovať netreba.