Môže mať hemangióm na pečeni ťažkosti?
Poradíte mi viem že som tú tému viackrát písala tu ale neviem si dať rady stým a mám strach mám hemangióm 14mm na pečeni môže mi robiť ťažkosti také že niekedy má zapicha na pravej strane brucha pod rebrom a sa mi ťažko dýcha nerobí mi to každý deň len niekedy a niekedy mám bolesti brucha ako plynatosť a keď idem na wc tak mám stále hnacky
@balerina2025 som objednaná na gastro v januári tá mám strach preto sa len pýtam či má niekto skúsenosti
Tipujem problém so zlcnikom,daj si pozor na stravu...
Hemangiom s tým nič nemá,to sa len sleduje.
Mam hemangiom na peceni 18mm , ktorý mi objavili úplne nahodne a nikto to nijak nerieši , vraj je to bežné a nie je nejak nebezpečný.
Ahoj ja už som bol na troch skenoch a teraz v pondelok idem na dalsí ano to mi povadala lekarka ze mam hemangion na pečeni velkost je 14mm mavam bolesti pod rebrami na pravej strane mam s tym problem už druhý rok ale ohladom lečbi mi nič nepovadali vobec mam 47 rokov ty mas kolko ked sa možem opitat napiš mi dakujem ti .
Ahoj ja mam 47 ano niekedy sa mi to deje a mam aj dost bolesti zajtra idem na dalsie vysetrenie som zvedavy co mi povedia nasem
@balerina2025 Ahoj aj mna tak isto na tom istom mieste beries aj tabletky na bolest a ake ?
@25541111 neberiem, mam ist na kolonoskopiu a hadicu ale som sa neobjednala. vravela ze na CT nebolo, nic vidno ze mozno vred
Ahoj ano mam aj ja take bolesti pravdaže dodržiavaš nejakú dietu alebo niečo bodobné dik za odpoved .Ján .
@balerina2025 Ahoj tak ti držim palce aby ti všetko dobre dopadlo aby si bola znovu zdravá

@sara967 chod k lekarke, na sono brucha, alebo rovno na CT