icon

Môže menštruácia spôsobiť odpadnutie?

katarina40
Včera o 16:47

Dobrý deň chcem sa poradiť včera sa mi stala taká vec dostala som menzes ktorý bol veľmi bolestivý mala som hrozne kŕče bolo mi veľmi zle Maťo som úplne odpadla a na chvíľu stratila vedomie vystrašilo ma to mohlo to byť spôsobené tým menzesom ďakujem

anonym_bb2da0
Včera o 16:48

Áno mne sa viackrát stalo
Pokiaľ nemáš iné problémy,tak je to ok
Ak by sa to opakovalo alebo sa zle cítila, navštíviť lekara
Zatiaľ veľa aj vody piť 🙂

katarina40
autor
Včera o 16:51

Ďakujem🙂no nemala som žiadne problémy ako vždy som mala menzes veľmi bolestivý alee nikdy nie takto že stratím vedomie...

anonym_6367cc
Včera o 17:01

Taktiež sa mi to deje vždy, keď mám menzes. Ja ho ale bolestivý ani silný nemám. Bola som s tým aj u lekára, ale nič nezistil, poposielal ma na interné, ani tam nič, takže neviem príčinu

marca12
Včera o 17:41
@katarina40

Ďakujem🙂no nemala som žiadne problémy ako vždy som mala menzes veľmi bolestivý alee nikdy nie takto že stratím vedomie...

@katarina40 Mohla to byt kombinacia vycerpania z horucav a do toho menzes. Ja toto leto tiez nejako nedavam menzes a byva mi na odpadnutie,hlava sa mi kruti aj po leziacky. Pocas menzesu sme celkovo vycerpane a do toho este vycerpanie z tepla.

anonym_edd8d4
Včera o 17:43

Ano, moja sestra odpadavala dost casto pred porodmi. Potom sa jej to upravilo. A je lekarka, riesila to ale tiez nic nezistili.

rozculena
Včera o 20:35
@katarina40

90/@katarina40 áno,raz sa mi to stalo,zavolali mi záchranku.Doktor mi vysvetlil,že keď sú zároveň bolesti a nízky tlak,tak sa to môže stať.neviem,aký máš tlak,ja som vtedy mávala nízky.

anonym_4e5c0f
Včera o 21:47

aj mna minule skoro hodilo a to nebolo ani teplo.Raz za cas je na omdletie aj mne aj ked som este nikdy neomdlela ale ledva som sa drzala umyvadla akurat som bola pred zrkadlom a vyzerala som ako mrtvola co vstala z mrtvych normalne ako krieda.Tie kramy su hnus.Ja kazdy mesiac prezivam peklo prve dva dni hlavne ani na zachod vtedy nerada chodim nerobi mi dobre ked tie kusy zo mna vypadavaju to keby ma niekto vidi jednou rukou sa drzim umyvadla druhou zachoda cela povyzliekana lebo na mna pride pot a mdloby.Hroza toto prezivat kazdy mesiac a to ma ani nic nejak extra neboli takze sucitim so vsetkymi co to takto zle prezivame

monika_63
Včera o 21:56

Baby a nemali ste taketo?! Tak tyzden pred menzesom ma zacnu boliet/palit klby. Koleno, clenok, zapastie, laket, sija..... Boli, pali, az zle mi je. Dostanem menzes a tak na treti den menzesu to prejde. Predtym som to nemala. Minuly mesiac urcite, myslim, ze aj mesiac pred, len som to nejako tomu nepripisovala,teraz opat mam 6dni do menzesu.