icon

Môže neliečený cukrovkár po nasadení inzulínu priberať?

3. júl 2026

Akú máte skúsenosť, keď sa neliecenemu cukrovkarovi nasadí inzulín, začne priberať?

anonym_cc2efd
3. júl 2026

Priberá z nezdravej a nechodnej stravy a nie z inzulínu

anonym_ba4127
3. júl 2026
@anonym_cc2efd

Priberá z nezdravej a nechodnej stravy a nie z inzulínu

@anonym_cc2efd Nemáš tak celkom pravdu, lebo pri inzulínovej liečbe je vedľajším účinkom priberanie . Inzulín zabraňuje spaľovaniu tukov a podporuje ich ukladanie v tele

anonym_09c569
Včera o 05:06

Moj ocino napriklad jedaval dost nezdravo a take mnozstva, ze by si nepochopila, mal vlci hlad. Cukrovku si liecil, ale dieta bola tak napoly, vyhybal sa dost sladkemu, sachardom, to ano, ale oatatne, to pomlcim. Lenze glykemie aj na liekoch mal vyaoke. A bol ako kost a koza. Ta glukoza prostenesla tam, kam .ala a ostavala vysoka dlhodobo v krvi. Z toho ma poskodene cievy atd.,...ma inzulin a glykemie uz ok, ale ani nepribera, aj vlci hlad prestal. Ale ja osobne si myslim, ze kludne moze byt, ze pri inzuline priberie. To apolu suvisi, vsak to ovplyvnuje celkovy metabolizmus cukrov a tukov. Tuto prvy komentar je dobre od veci, uplne povrchny.

anonym_71dd85
Včera o 05:34

Mojmu synovcovi zdiagnostikovali diabetes ked mal nejakych 16-17r. Dovtedy to bol typicky genius co len sedel pri pc a bol zagulatenejsi- malo pohybu, zle stravovavnie. Po nasadeni inzulinu upravil stravu a zacal sa viac hybat a teda pekne schudol a udrzuje sa odvtedy

anonym_f963e9
Včera o 06:31

@anonym_autor ja čo poznám a viem, tak po inzulíne sa vždy chudne a nie naopak

anonym_dd8f67
Včera o 06:40
@anonym_09c569

Moj ocino napriklad jedaval dost nezdravo a take mnozstva, ze by si nepochopila, mal vlci hlad. Cukrovku si liecil, ale dieta bola tak napoly, vyhybal sa dost sladkemu, sachardom, to ano, ale oatatne, to pomlcim. Lenze glykemie aj na liekoch mal vyaoke. A bol ako kost a koza. Ta glukoza prostenesla tam, kam .ala a ostavala vysoka dlhodobo v krvi. Z toho ma poskodene cievy atd.,...ma inzulin a glykemie uz ok, ale ani nepribera, aj vlci hlad prestal. Ale ja osobne si myslim, ze kludne moze byt, ze pri inzuline priberie. To apolu suvisi, vsak to ovplyvnuje celkovy metabolizmus cukrov a tukov. Tuto prvy komentar je dobre od veci, uplne povrchny.

@anonym_09c569 prečo je podľa teba povrchný? Veľa ľudí čo ma cukrovku nedodržuje absolútne nič. Pri cukrovke je prísna dieta. Niektorí to vyslovene odmietajú a majú na haku.

anonym_d23d5e
Včera o 08:24

@anonym_autor nebol liečený a hneď mu nasadili inzulín? Prečo sa neliečil?

autor
Včera o 20:22
@anonym_d23d5e

@anonym_autor nebol liečený a hneď mu nasadili inzulín? Prečo sa neliečil?

@anonym_d23d5e nie každý sa s tým zmieri hneď, poznám hneď dvoch ľudí čo to odmietali, mysleli si že to zvládnu stravou