Môže sa mi tak rýchlo vyvinúť choroba?
Escelen Pred spanim som si davala doritricin kvoli tomu ze ma trosilinku dusilo a teraz som sa zobudila nato ze nemozem prehltavat drazdi ma a podobne ?
@alzbeta44 tie domace testy su velmi nespolahlive. Urcite by som si vyziadala PCR.
@alzbeta44 tak to netusim, vobec neviem, aky je postup. Mozno zavolat na pohotovost a opytat sa? Ale myslim, ze ti odporucia pockat do pondelka ist cez svoju lekarku. O tych domacich testoch som nedavno citala v britskych novinach, ze nezachytia aj 2/3 pozitivnych pripadov.
Šalvia a kloktat slanú vodu, a veľa tekutín niečo podobné som mala tento týždeň... Ú mňa to bolo vírusoveho pôvodu, ale nie covid testovali ma 3x a 3x negatívne, raz Antigen à 2x PCR... Ja som bola u lekára, keďže po 3dnoch choroby potrebujem u nás papier od lekara
Na pohotovosť by som si určite zavolala a potom podľa toho čo oni povedia by som bud išla alebo počkala do pondelka
Dosť ťažko sa mi dýchalo, vyvolával to záchvaty kašlú a bolesť v hrudnom koši. A keď som čakala chvíľu u lekára s maskou to bolo ešte horsie
S bolavym hrdlom fakt nemusis behat na pohotovost. Vysoke davky vitaminu C a D, pit tony salvioveho caju, dat kludovy rezim, kloktat slanu vodu a v pondelok k obvodnej, ak sa to nezlepsi. A asi budu chciet aj oficialny test aby ta vysetrili, takze rano zbehnut najprv tam...
Objednaj sa na pondelok na PCR test na stranke korona.gov.sk, je to zadarmo. Zatial pi caj - sipkovy s medom a citronom alebo zazvorovy z cerstveho zazvoru, vitaminy C,D, kalciovy sirup alebo sumive Calcium C a oddychuj. Ja som teraz tiez prekonala nejaku virozu, mala som dost silnu bolest hrdla, nadchu a potom drazdivy kasel z tych hlienov.
Kokos. To sú rady. Zatiaľ svojimi soplami nakaz celú rodinu. Už si mohla byť od dr späť.
Moja mama neni očko a úplne normálne ide s kašlom k dr. Nikdy jej netrebal test.
Nechápem, toľko ovacii.
Bojí ťa na hrudi, zelené sople, zápal ako hrom.
Môj chlap už 4dni leží v posteli a každý deň to je horšie..takto chorý nebol ani pri korone..

@alzbeta44 Tak jasné môže, zapálené hrdlo