icon

Môže sa mi tak rýchlo vyvinúť choroba?

alzbeta44
2. okt 2021

Escelen Pred spanim som si davala doritricin kvoli tomu ze ma trosilinku dusilo a teraz som sa zobudila nato ze nemozem prehltavat drazdi ma a podobne ?

vanda323
2. okt 2021

@alzbeta44 Tak jasné môže, zapálené hrdlo

zuzi0911
2. okt 2021

Jasne... Zápal ako hrom...

zuzkaa1991
2. okt 2021

@alzbeta44 calcium sirup a ist k lekárovi ;)

madeline1
2. okt 2021

@alzbeta44 aj na test by som isla, minimalne antigenovy

alzbeta44
autor
2. okt 2021

@alzbeta44 Teraz Som sa zobudila a uz vykaslavam taky zeleny sopel no takto rychlo sa mi nikdy nepohorsovalo
Robila Som si doma som negativna

michmich
2. okt 2021

@alzbeta44 teraz je asi taka choroba. Aj my to máme aktualne. Vecer som citila trochu hrdlo a do rána silno rozbehnuta choroba. Dostali sme to doma vsetci a nevieme sa z toho vyhrabat. Testy tiez negatívne.

alzbeta44
autor
2. okt 2021

@michmich Moze Byt mne normalne bublinkuje na hrudniku kasel silny a bolest hrdla aj pri rozpravani zatial to mam iba ja no ale zachvilku sa nam to posiri doma

kaktus87
2. okt 2021

My doma to isté. @michmich ako dlho to už máte?

simsalabim
2. okt 2021

@alzbeta44 tie domace testy su velmi nespolahlive. Urcite by som si vyziadala PCR.

alzbeta44
autor
2. okt 2021

@simsalabim Da Sa nieco robit aj cez vikend ci cakat do pondelka ?

simsalabim
2. okt 2021

@alzbeta44 tak to netusim, vobec neviem, aky je postup. Mozno zavolat na pohotovost a opytat sa? Ale myslim, ze ti odporucia pockat do pondelka ist cez svoju lekarku. O tych domacich testoch som nedavno citala v britskych novinach, ze nezachytia aj 2/3 pozitivnych pripadov.

sono2
2. okt 2021

@alzbeta44 pre pána jána normálne choď na pohotovosť!
Treba ti atb, do pondelka už môžeš byť podliečená
To už s kašlom nikto nechodí k dr?

sense
2. okt 2021

Šalvia a kloktat slanú vodu, a veľa tekutín niečo podobné som mala tento týždeň... Ú mňa to bolo vírusoveho pôvodu, ale nie covid testovali ma 3x a 3x negatívne, raz Antigen à 2x PCR... Ja som bola u lekára, keďže po 3dnoch choroby potrebujem u nás papier od lekara
Na pohotovosť by som si určite zavolala a potom podľa toho čo oni povedia by som bud išla alebo počkala do pondelka
Dosť ťažko sa mi dýchalo, vyvolával to záchvaty kašlú a bolesť v hrudnom koši. A keď som čakala chvíľu u lekára s maskou to bolo ešte horsie

anjelicek26
2. okt 2021

S bolavym hrdlom fakt nemusis behat na pohotovost. Vysoke davky vitaminu C a D, pit tony salvioveho caju, dat kludovy rezim, kloktat slanu vodu a v pondelok k obvodnej, ak sa to nezlepsi. A asi budu chciet aj oficialny test aby ta vysetrili, takze rano zbehnut najprv tam...

halci
2. okt 2021

Objednaj sa na pondelok na PCR test na stranke korona.gov.sk, je to zadarmo. Zatial pi caj - sipkovy s medom a citronom alebo zazvorovy z cerstveho zazvoru, vitaminy C,D, kalciovy sirup alebo sumive Calcium C a oddychuj. Ja som teraz tiez prekonala nejaku virozu, mala som dost silnu bolest hrdla, nadchu a potom drazdivy kasel z tych hlienov.

alzbeta44
autor
2. okt 2021

@halci Dakujem Nadopujem sa vitaminmi a pockam mna trapi ta bolest na plucach z toho kaslu .....
Viskusame Ten pcr test

halci
2. okt 2021

@alzbeta44 ak sa ti stav cez vikend zhorsi, problemy s dychanim tak volaj zachranku, samozrejme.

sono2
2. okt 2021

Kokos. To sú rady. Zatiaľ svojimi soplami nakaz celú rodinu. Už si mohla byť od dr späť.

sono2
2. okt 2021

Moja mama neni očko a úplne normálne ide s kašlom k dr. Nikdy jej netrebal test.
Nechápem, toľko ovacii.
Bojí ťa na hrudi, zelené sople, zápal ako hrom.

alzbeta44
autor
2. okt 2021

@sono2 Idem Na tu pohotovost dufam ze ma nevihodia odtial

sono2
2. okt 2021

@alzbeta44 no, veď aj tebe bude lepšie. Muž mal takéto v chorvátsku a už druhý deň mu bolo sto a jedno. Načo sa trápiť, chytia ťa večer horúčky alebo čo. To ti netreba

michmich
2. okt 2021

@kaktus87 ja so synom tyzden, muz 10 dni. U muza nevidim žiadne zlepšenie. Hrozne kašle. Syn ma antibiotika tak sa mi zda z nas najlepsie. Mne dnes uz aspoň nie je tak hrozne zle. Ja s muzom sme po ockovani tak nam nechcela dat doktorka antibiotika.

eliska105
2. okt 2021

ahoj, ako si dopadla?

alzbeta44
autor
3. okt 2021

@eliska105 Dostala Som antibiotika Zinat
Teda Prehliadli ma len tak akože , pozreli hrdlo a popočucali chrbát to je všetko ....
Ale Ešte že mi dali tie antibiotika máme tu v Trnave asi niečo vírusové .....

dollyzv
3. okt 2021

Môj chlap už 4dni leží v posteli a každý deň to je horšie..takto chorý nebol ani pri korone..

alzbeta44
autor
4. okt 2021

@dollyzv No Ja ani po nociach nespim cez noc je to hrozne a ani mne sa nepotrvrdil covid lezne ja som si robila len ten co mame doma a zevraj ked neukazuje pravdivo
Ja Z mojou panickou poruchou zachvilu zacnem visilovat

dollyzv
4. okt 2021

@alzbeta44 to by chcelo pcr nie domáci antigen..ten má výpovednú hodnotu asi ako keď ti lekársku diagnózu určí murár..môj chlap bol dneska na pcr,malý je tiež chorý a ja už mám hrdlo zapálené..snáď to nebude zase korona 🤦🤦