Môže sa piť káva cez menštruáciu?
Počula som, že nie je moc dobré, ak žena pije kávu, keď má MS, je to pravda? Čo je na tom pravdy a prečo sa nesmie, ak teda sa nesmie?
to som nikdy nepočula, skôr naopak, ak sa to nepreháňa s kávičkovaním, tak má pozitívne účinky 😉 a určite sú maminky, ktoré aj v tehotenstve pili slabú kávu a je to OK 😉 takže by to mohlo byť tak aj počas menštruácie. A kde alebo od koho si toto počula?
smie sa a neverim ze zeny, ktore kazdy den piju kafe by si pocas menstruacie nedopriali 😉 ak to niekomu robi zle, tak moze vynechat, ja kafe pijem aj pocas
no, pitie kavy je moj najvacsi pozitok pocas dna 🙂...este som nepocula o tom, zeby sa kava nemohla pit pocas MS 😨...mne skor pomaha, lebo ja zvyknem mat nizsi tlak, ked mam MS a kava mi ho mierne zvysi... ale aj ja som zvedava, ci ma niekto ine skusenosti...
Ja mám celý život (zatiaľ) nízky tlak, bez kávy ani na krok, dokonca aj teraz v tehu si ju priam vychutnávam. Jedine, kedy som ju vysadila bol 1. trimester... 😝 alebo keď som chorá.
Pri MS som nepočula o ničom podobnom... 😕

aj ja som to počula, nesmie sa piť najmä vtedy ak ma žena počas menštruacie bolesti, lebo kava je povzbudiva a tak tie bolesti este podporuje. Mam to odskušané, je to pravda.