icon

Môže sa piť káva cez menštruáciu?

stanca22
28. feb 2011

Počula som, že nie je moc dobré, ak žena pije kávu, keď má MS, je to pravda? Čo je na tom pravdy a prečo sa nesmie, ak teda sa nesmie?

mona333
28. feb 2011

aj ja som to počula, nesmie sa piť najmä vtedy ak ma žena počas menštruacie bolesti, lebo kava je povzbudiva a tak tie bolesti este podporuje. Mam to odskušané, je to pravda.

jarunka111
28. feb 2011

to som nikdy nepočula, skôr naopak, ak sa to nepreháňa s kávičkovaním, tak má pozitívne účinky 😉 a určite sú maminky, ktoré aj v tehotenstve pili slabú kávu a je to OK 😉 takže by to mohlo byť tak aj počas menštruácie. A kde alebo od koho si toto počula?

latvia
28. feb 2011

smie sa a neverim ze zeny, ktore kazdy den piju kafe by si pocas menstruacie nedopriali 😉 ak to niekomu robi zle, tak moze vynechat, ja kafe pijem aj pocas

ivett1
28. feb 2011

no, pitie kavy je moj najvacsi pozitok pocas dna 🙂...este som nepocula o tom, zeby sa kava nemohla pit pocas MS 😨...mne skor pomaha, lebo ja zvyknem mat nizsi tlak, ked mam MS a kava mi ho mierne zvysi... ale aj ja som zvedava, ci ma niekto ine skusenosti...

sjuzi
28. feb 2011

Ja mám celý život (zatiaľ) nízky tlak, bez kávy ani na krok, dokonca aj teraz v tehu si ju priam vychutnávam. Jedine, kedy som ju vysadila bol 1. trimester... 😝 alebo keď som chorá.
Pri MS som nepočula o ničom podobnom... 😕