icon

Môže sa so Sumamedom ísť na slnko?

5. aug 2026

Mate skusenosti? Moze sa ist so sumamedom na poobedne slnko? Obleceny. Siltovka/klobuk.

bloger
5. aug 2026

@anonym_autor Antibiotiká sa moc nemusia so slnkom. Tak radšej sa vyhnúť slnku.

janinah
5. aug 2026

Atb sa uzivaju,lebo je clovek chorý,organizmus oslabený a ist teraz von ak nemusim do tej horučavt je nerozumné. Nejde len o prip.fleky na koži.

autor
5. aug 2026
@janinah

Atb sa uzivaju,lebo je clovek chorý,organizmus oslabený a ist teraz von ak nemusim do tej horučavt je nerozumné. Nejde len o prip.fleky na koži.

@janinah pocas dovolenky.. 😕

janinah
5. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor a este napis,ze nasadene bez lekara....a uz nepisem nič radšej.

anonym_cb0b4a
5. aug 2026

@anonym_autor ano moze specialne tieto vypisala dr tento rok muzovi ked bol chory v grecku

anonym_cb0b4a
5. aug 2026
@janinah

@janinah nehovor choroba nie je predsa len dopel a kasel, aj napr. infekcie koze ktorym byt na slnku a v mori pomaha

veselo_neveselo
5. aug 2026

Ved pozri pribalovy letak, ci je vyslovene zakazane, ale myslim ze nie je.

anonym_b561ba
5. aug 2026

Ja som sa pýtala presne na toto lekára pred mesiacom a povedal ze jasne, bez problémov. Nie som práve typ co by sa rád opaloval, ale kvôli tomu som dovolenku nerušila. Nemala som žiadny problém.

anonym_619bc7
5. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Nie! Nesmies na slnko vtedy! Ja som takto skoncila pred x rokmi na dovke, ale najskor mi kazala brufen, ak nezaberie do 3 dni, tak atb. Nasadila sommsi och v posledny den pobytu pri mori az vecer, aby som sa mohla ešte kupat, dalsi den som sa vyhybala pri ceste domov slnku, ako sa dalo a 3.den uz doma.