icon

Môže stres spôsobiť pocit straty reality?

maria123a
Včera o 20:12

Ahojte chcem sa vás spýtať v poslednej dobe mám celkom tazke obdobie , mám dve detičky no a ohľadom jedného syna som dnes bola v škole lebo mu riešime školského psychológa .. bola som tam prvý krát tak psychologička vysvetľovala ako to funguje atd.. že deti si berie cez telesnú výchovu a podobné hodiny (v tom do mňa v mysli strach , že veď ja nemôžem vynechať telesnú ja nemám znamky, úplne som na moment cítila akoby som Zrovna školáčka ja.. ) veľmi sa bojím či mi nezačína prepínať toto sa mi stalo prvý krát akoby som stratila kontakt s realitou, odvtedy sa bojím aby sa to nezopakovalo, zažili ste niekedy niečo podobne čo ozaj začínam byt blázon 🥲

anonym_9e4cc9
Včera o 20:26

@maria123a Treba ísť na vyšetrenia a vylúčiť alzheimera v počiatočnom štádiu, alebo iné ochorenia. Začala by som u psychológa, prípadne psychiatra. A pokojne to nemusí byť nič vážne, len príliš veľa stresu. Držím palce!

marianarem
Včera o 20:28

@maria123a Sibat nie, ale je to pravdepodobne prejav pretazenej nervovej sustavy. Tie asociacie napadaju kazdeho, ale bezne si to mozog rychlo uprace, co je co a co sa deje prave teraz a clovek si to ani nevsimne. Ked je mozog unaveny, tak niekedy to upratanie neprebehne hned a clovek sa moze na chvilu zmotat.

maria123a
autor
Včera o 20:32
@anonym_9e4cc9

@maria123a Treba ísť na vyšetrenia a vylúčiť alzheimera v počiatočnom štádiu, alebo iné ochorenia. Začala by som u psychológa, prípadne psychiatra. A pokojne to nemusí byť nič vážne, len príliš veľa stresu. Držím palce!

@anonym_9e4cc9 môže to aj v 27 rokoch?

anonym_9e4cc9
Včera o 20:35
@maria123a

@anonym_9e4cc9 môže to aj v 27 rokoch?

@maria123a Môže, práveže lekári zaznamenali prípady už v mladom veku. Žiaľ, je to šialená doba. A čím skôr pôjdeš k lekárovi, tým skôr to odhalia, alebo vylúčia.

anonym_185f89
Včera o 20:43
@anonym_9e4cc9

@maria123a Môže, práveže lekári zaznamenali prípady už v mladom veku. Žiaľ, je to šialená doba. A čím skôr pôjdeš k lekárovi, tým skôr to odhalia, alebo vylúčia.

@anonym_9e4cc9 Prestaň ju stresovať ešte viac, preboha!

anonym_d4e87d
Včera o 20:46
@anonym_185f89

@anonym_185f89 Presne tak.

anonym_9e4cc9
Včera o 20:49
@anonym_185f89

@anonym_185f89 Napísala som jej to normálne. Aby nič nezanedbala. Zo všetkého sa tu rúcate. Ale lepšie nech ide na vyšetrenia teraz, ako potom bedákať a po internetoch vypisovať.

anonym_185f89
Včera o 20:53
@anonym_9e4cc9

@anonym_185f89 Napísala som jej to normálne. Aby nič nezanedbala. Zo všetkého sa tu rúcate. Ale lepšie nech ide na vyšetrenia teraz, ako potom bedákať a po internetoch vypisovať.

@anonym_9e4cc9 Preháňaš a stresuješ. Nie na toto sem prišla.

anonym_9e4cc9
Včera o 20:57
@anonym_185f89

@anonym_9e4cc9 Preháňaš a stresuješ. Nie na toto sem prišla.

@anonym_185f89 To ty stresuješ, prišla si po radu, čo to môže byť. A keďže s tým mám skúsenosť, žiaľ, tak som jej to napísala. Takisto som jej napísala, že to nemusí byť nič vážne, ale to už posúdi lekár. Z komára tu robíš slona.

anonym_185f89
Včera o 21:00
@anonym_9e4cc9

@anonym_185f89 To ty stresuješ, prišla si po radu, čo to môže byť. A keďže s tým mám skúsenosť, žiaľ, tak som jej to napísala. Takisto som jej napísala, že to nemusí byť nič vážne, ale to už posúdi lekár. Z komára tu robíš slona.

@anonym_9e4cc9 Ja?? ........Ok, autorka, nemaj strach a riaď sa vlastným triezvym úsudkom.