Môže tachykardia na Holtri naznačovať problémy so srdcom?
Ak su fazy tachykardie zachytene na ekg holteri ide o problem srdca? Ci to moze byt aj psychika a vyceroanie?
Viem ,ze je ru milion tem o tom,ale to tam spomenute nebolo.
Ukaze ale su bezne a nemusia znamenat problem so srdcom
Mozes mat na 100% zdrave srdce a aj tak sa niekedy objavi tachykardia
Mas vylucenu sz, ine ochoreni? Aj samotny stred ci kava ti urobi tachykardiu, aj ked vyjdes 2 poschodia peso
ja som s týmto mala problém. ideál je zistiť, či máš taký vysoký tep aj počas spánku.
@taktotedanie ano aj kava aj stres to moze bit ja som cela vistresovana stoho
@taktotedanie mavam to hlavne v spanku,sz vylucena, vylucene adenomy, kavu nepijem. Tak ozaj neviem.
bola som na ultrazvuku srdca, doktor povedal, ze mam zhrubnutu chlopnu, ale to ma vela ludi, tak som sa zacala menej stresovat a zacala som cvicit kardio
@babushkaem To je krasne, ze menej stresovat. To by si mohla napisat recept ako na to 😀
@andreja13 neviem, zmenila som pohlad na cely svet. proste ked nejde o zivot nejde o nic. cize recpet neviem dat.
@babushkaem a prejavovalo sa ti to tiez v spanku? Lieky ti na to nedali? Ved jasne,ze sa netreba strwsovat,len sa to lahko povie a tazsie spravi.
@taktotedanie magneziym si davam. A ked to nie je problem srdca, preco ma internista objednal do SUSCH?

Anno ukaže vam na ten holter aja nato idem