Môže vás odhrdzovač intoxikovať?
Chcel by som poradiť či viem byť nafetovany z odhrdzovaca lebo včera som odhrzdzoval súčiastky na bicykel ktorý idem prerobiť a predať a som do toho kopol omylom ono sa to potom vylialo na zem a ja som si neuvedomil že ono sa to začalo odparovat čiže ja som nad tým stal asi minútu až pokim som si to uvedomil. Potom ma začala bolieť hlava ale nič také vážne iba mi do večera bolo zle.Rano keď som sa zobudil mal som jedno oko úplne červené a jedno tak iba mierne.dakujem pekne za všetky rady
Nie si to ty co si minule omylom ocuchal bratovu marisku? Nejak vela fetackych excesov mas cez tieto prazdniny
Paneboze, dalsi hypochonder do zbierky 🙄
Kiezby sa dalo takymto sposobom za minutu dostat do nejakeho blazeneho stavu...
@kubo2024 Kobko moj zlaty. Ja viem, ze su prazdnin, viem, ze si v pubetre, vtedy zdravy rozum este nie je a ten co je ovladaju hormon, ale si dost mlady na to aby si mal deravu pamat. To co si pisal minule si mozes pre osviezenie pamate precitat. Netvrdim, ze z je z teba fetak ale aspon sa netvar ako neviniatko, To si nechaj pre rodicov a do skoly, tu su o tom "zaznamy".
A este sa chod doucit pravopis, v skole to este budes potrebovat. pretoze veta "ne neskúšal nejsom feťák moja" mala byt napisana: "Nie, neskusal som, nie som fetak, moja"

@kubo2024 ved si precitaj vo je na obale.
Omameny alebo podrazdeny z toho si byt mohol ale prezil si