icon

Môže zápal stredného ucha spôsobovať dezorientáciu a úzkosť?

3. nov 2025

Ahojte kamaráti potrebujem od vás rady. Začnem od začiatku minulú stredu teplota bolest kosti ako keby klasická chrípka v štvrtok zobudenie na silnú bolest uši nikdy som nič z ušami nemal hneď o 6ej do doktora doktorka len hodila penclac antibiotika a kvapky do uši v sobotu som ich prestal jesť lebo pre hit mi s nich bolo brutálne zle dneska ráno u ušného silný zápal obojstranný stredného ucha antibiotika kvapky ale chcem sa dostať k hlavnému problému ležím v posteli cely deň tak nič ale ako náhle idem do obchodu alebo niekde som v pohybe normálne dezorientácia rozmazane videnie nerozmyslam ani neviem čo som chcel ani nič a s toho má až úzkosť chytá normálne opitosť ako keby som mal za chvíľu spadnúť z čoho to môže byt? Mohol to spustiť ten zápal stredného ucha? Ďakujem za rady

stellarstar
•
3. nov 2025

Bodky čiarky kde si nechala?
Vertigo môže byť zo zápalu str ucha ( str ucho je centrom rovnováhy )
Ps to čo za slovníček do doktora??

kacena4
•
3. nov 2025

jasne ze je to z toho, stredne ucho, rovnovaha... nebehaj po obchodoch ale liec sa doma

anonym_8e3587
•
3. nov 2025

@anonym_autor tie kvapky neber, su ako lepidlo, drzia sa vnutri a nevytekaju von. Kup si v lekárni ušný sprej a vyplachuj usi aspon 2-3x denne. Tekutinu treba po nastriekani nechat posobit par min a potom nechat vytiecť von a vysusit ucho. Sprej pouzivaj este dalsich 5 dni po tom co ucitis ulavu, lebo tieto zápaly sa zvyknu vracat.

autor
•
3. nov 2025

Kvapky používam otobacid a pamycon. Ďakujem za radu s tým sprejom mne aj brutálne vadí svetlo keď sa zasvieti lampa v izbe z bielym svetlom tak koniec. Aaa nebol nikto doma a chladnička prázdna musím aspoň niečo zbehnut ale to bol 5 minútový nakup lebo ani rozmýšľať sa nedalo.

ika02
•
3. nov 2025

Ahoj, zápal stredného ucha môže prejsť do zápalu vnútorného ucha alebo do zápalu mozgových blán. Takto otrasne píšeš vždy, alebo je to už dôsledok choroby?

simsalabim
•
4. nov 2025
@anonym_autor

Kvapky používam otobacid a pamycon. Ďakujem za radu s tým sprejom mne aj brutálne vadí svetlo keď sa zasvieti lampa v izbe z bielym svetlom tak koniec. Aaa nebol nikto doma a chladnička prázdna musím aspoň niečo zbehnut ale to bol 5 minútový nakup lebo ani rozmýšľať sa nedalo.

@anonym_8e3587 to je fakt erudovana rada, odporucit neuzivat antibiotika na zapal usi. A vidno, ze si za nou stojis, kedze sa neskryvas za anonymny nick. Snad ma
@anonym_autor dostatok rozumu taketo rady odfiltrovat.

anonym_8e3587
•
4. nov 2025
@simsalabim

@anonym_8e3587 to je fakt erudovana rada, odporucit neuzivat antibiotika na zapal usi. A vidno, ze si za nou stojis, kedze sa neskryvas za anonymny nick. Snad ma
@anonym_autor dostatok rozumu taketo rady odfiltrovat.

@simsalabim to som nikde nepisala. Treba poriadne čítať. Pisala som nebrat tie kvapky. Poznam ich, je to lepidlo, zalepia vsetko dnu, zhorsuju stav, a potom sa motá hlava. Ano, mam s tym bohaté aj skúsenosti a viem na 100%, co zabera. Antibiotika samozrejme brat treba.

muzula
•
4. nov 2025

ale ved autor vobec v povodnej otazke nepisal ake kvapky berie, tak ako si mohla vediet ze berie "tie kvapky"?