icon

Môžem mať zápal močových ciest aj bez príznakov?

21. máj 2026

Viac cikam. Aj 1x za noc. Ziadne ine problemy nemam. Ani palenie, bolest, stipanie. Nic. Mozem mat aj tak zapal? Alebo preco zrazu casto cikam? Dakujem.

denisa_deniska
21. máj 2026

@anonym_autor 1x za noc? Pri zápale močáku som chodila 1x za 10 minút.. možno chodíš tak často, lebo sa nato už sústredíš. A o bolesti ani nehovorím. Skôr možno prechladnutie.. aj to by si ale mala aj iné príznaky.

autor
21. máj 2026
@denisa_deniska

@anonym_autor 1x za noc? Pri zápale močáku som chodila 1x za 10 minút.. možno chodíš tak často, lebo sa nato už sústredíš. A o bolesti ani nehovorím. Skôr možno prechladnutie.. aj to by si ale mala aj iné príznaky.

@denisa_deniska nikdy som v noci na wc nechodila.aj cez den chodim castejsie.nechapem to.

januska12323
21. máj 2026

Viac piješ alebo zo stresu. Zápal by si rozoznala.

denisa_deniska
21. máj 2026
@anonym_autor

@denisa_deniska nikdy som v noci na wc nechodila.aj cez den chodim castejsie.nechapem to.

@anonym_autor rozumiem, bohužiaľ ti neporadím v tomto. Len som reagovala, že zápal močového nemáš, to by si vedela.

hsara99
21. máj 2026

Za mňa- je teplejšie, viac pijes - logicky, viac cikas. Ak si ale niesi istá, kúp si testovacie pásiky v lekárni, stojí to do 5€ a budeš vedieť na čom si 🙂

anonym_c3cfe9
21. máj 2026

@anonym_autor Môže to byť aj diabetes

anonym_3459bd
21. máj 2026

Nie, zapal to urcite nie je. Kolko mas rokov? Vekom sa proste stane, ze zacnes v noci chodit, aj muzi, aj zeny.

autor
24. máj 2026
@anonym_3459bd

Nie, zapal to urcite nie je. Kolko mas rokov? Vekom sa proste stane, ze zacnes v noci chodit, aj muzi, aj zeny.

@anonym_3459bd 41r

autor
24. máj 2026
@hsara99

Za mňa- je teplejšie, viac pijes - logicky, viac cikas. Ak si ale niesi istá, kúp si testovacie pásiky v lekárni, stojí to do 5€ a budeš vedieť na čom si 🙂

@hsara99 v 4lekarnach test.pasiky nemali🙉

autor
24. máj 2026
@anonym_c3cfe9

@anonym_autor Môže to byť aj diabetes

@anonym_c3cfe9 krv mam ok