icon

Môžem mať zápal močových ciest aj bez príznakov?

Dnes o 10:44

Viac cikam. Aj 1x za noc. Ziadne ine problemy nemam. Ani palenie, bolest, stipanie. Nic. Mozem mat aj tak zapal? Alebo preco zrazu casto cikam? Dakujem.

denisa_deniska
Dnes o 10:46

@anonym_autor 1x za noc? Pri zápale močáku som chodila 1x za 10 minút.. možno chodíš tak často, lebo sa nato už sústredíš. A o bolesti ani nehovorím. Skôr možno prechladnutie.. aj to by si ale mala aj iné príznaky.

autor
Dnes o 10:50
@denisa_deniska

@anonym_autor 1x za noc? Pri zápale močáku som chodila 1x za 10 minút.. možno chodíš tak často, lebo sa nato už sústredíš. A o bolesti ani nehovorím. Skôr možno prechladnutie.. aj to by si ale mala aj iné príznaky.

@denisa_deniska nikdy som v noci na wc nechodila.aj cez den chodim castejsie.nechapem to.

januska12323
Dnes o 10:51

Viac piješ alebo zo stresu. Zápal by si rozoznala.

denisa_deniska
Dnes o 10:51
@anonym_autor

@denisa_deniska nikdy som v noci na wc nechodila.aj cez den chodim castejsie.nechapem to.

@anonym_autor rozumiem, bohužiaľ ti neporadím v tomto. Len som reagovala, že zápal močového nemáš, to by si vedela.

hsara99
Dnes o 10:56

Za mňa- je teplejšie, viac pijes - logicky, viac cikas. Ak si ale niesi istá, kúp si testovacie pásiky v lekárni, stojí to do 5€ a budeš vedieť na čom si 🙂

anonym_c3cfe9
Dnes o 14:38

@anonym_autor Môže to byť aj diabetes

anonym_3459bd
Dnes o 14:43

Nie, zapal to urcite nie je. Kolko mas rokov? Vekom sa proste stane, ze zacnes v noci chodit, aj muzi, aj zeny.