Môžem mať zápal močových ciest aj bez príznakov?
Viac cikam. Aj 1x za noc. Ziadne ine problemy nemam. Ani palenie, bolest, stipanie. Nic. Mozem mat aj tak zapal? Alebo preco zrazu casto cikam? Dakujem.
@anonym_autor 1x za noc? Pri zápale močáku som chodila 1x za 10 minút.. možno chodíš tak často, lebo sa nato už sústredíš. A o bolesti ani nehovorím. Skôr možno prechladnutie.. aj to by si ale mala aj iné príznaky.
@denisa_deniska nikdy som v noci na wc nechodila.aj cez den chodim castejsie.nechapem to.
@denisa_deniska nikdy som v noci na wc nechodila.aj cez den chodim castejsie.nechapem to.
@anonym_autor rozumiem, bohužiaľ ti neporadím v tomto. Len som reagovala, že zápal močového nemáš, to by si vedela.
Za mňa- je teplejšie, viac pijes - logicky, viac cikas. Ak si ale niesi istá, kúp si testovacie pásiky v lekárni, stojí to do 5€ a budeš vedieť na čom si 🙂
@anonym_autor Môže to byť aj diabetes
Nie, zapal to urcite nie je. Kolko mas rokov? Vekom sa proste stane, ze zacnes v noci chodit, aj muzi, aj zeny.

@anonym_autor 1x za noc? Pri zápale močáku som chodila 1x za 10 minút.. možno chodíš tak často, lebo sa nato už sústredíš. A o bolesti ani nehovorím. Skôr možno prechladnutie.. aj to by si ale mala aj iné príznaky.