icon

Môžem požiadať o RTG a zubné odtlačky e-mailom?

frzeiovn
10. mar 2025

Robili mi korunku a kadečo iné, chcela by som ale aby mi poslali RTG a odtlačky, môžem si to vypýtať, nech mi to pošlú normálne na mail? Ďakujem

tina1549
•
10. mar 2025

určite áno, odo mňa napríklad pýtala RTG dentálna tak som si to vyžiadala od zubnej ambulancie veď ste si za to zaplatili

lenka1989
•
28. júl 2025
@tina1549

určite áno, odo mňa napríklad pýtala RTG dentálna tak som si to vyžiadala od zubnej ambulancie veď ste si za to zaplatili

@tina1549 ahoj a nebol problém ? Ja som bola na pohotovosti súkromnej klinike a platila som za rengen 35€ som veľmi zvedavá či mi ho pošlú

frzeiovn
autor
•
28. júl 2025

Mne poslali mailom scen...

3petka
•
28. júl 2025

@frzeiovn Ja som si pýtala od svojej starej zubárky rtg, aby sa k stavu jedného zubu vyjadril aj väčší odborník. Odmietla mi to poslať. Ale volala som priamo tam kde mi rtg robili a odtial mi to poslali. Stará dr ale nemala svoj rtg prístroj.

frzeiovn
autor
•
29. júl 2025

No ja som tiež mala s tým problémy, ale som im vyvolávala kým mi to neposlali, dokonca som sa dovolala technikovi, ktorý robil o 300 km korunku aký je materiál odtieň...pre toho druhého... musíš si ísť za tým, lebo to je tvoje právo a ich povinnosť poskytnúť tieto veci, ja som za to zaplatila, ale niektorí sú naozaj hrozní, neviem, prečo im to tak vadí....