Môžem sa otráviť?
Ahoj, prosim vas, myslite ze som sa mohla otravit z 6 dnovej sunky? 🙈 este k tomu som tehotna a proste v chladnicke sme mali dve sunky, staru a novu co som dnes kupila… prosim nerieste ze stara nebola vyhodena, stalo sa mi to prvy x, jednoducho som zabudla… kazdopadne som si neviem ako.. omylom dala na chleba tu 6 dnovu sunku🥺 nesmrdela, nechutila inak, takze som si to nevsimla. Az potom neskor ked som sla este pre nieco do chladnicky tak som si to uvedomila.
Mozem teraz nejako ublizit babatku.. sebe? 😩😩 nikdy sa mi nic taketo nestalo a zrovna teraz……
Dakujem vopred za kazdu slusnu odpoved
V tých šunkách je toľko konzervantov, že sa nepokazia hádam ani za mesiac ... keby bola pokazená, určite by si to cítila, chuť, pach, bola by taká mazľavá.
@wolfie2210
Ak nesmrdela nechutila inak nic jej nebolo....urcite ti nic nebude...ja som takto do seba natlacila cervivu cokoladu 🤮
Dakujem moc baby, ukludnili ste ma 🙏🏼 Tak hadam to bude ok , snad ani ziadna salmonela😬😬
@wolfie2210 ak si mala 6 dni sunku v chladničke tak ok...keď si pozrieš zloženie na internete tak ufff😕

@wolfie2210 nesmrdela a nechutila inak, teda bola v poriadku. Nič sa nestane, neboj sa.