icon

Možno podstúpiť kyretáž s miernou nádchou?

katuska322
Včera o 10:29

Dobrý deň, zajtra ma čaká kyretáž, ktorú by som už rada mala za sebou čím skôr, avšak včera ráno mi mierne vybehla teplota na 37,3, potom už celý deň nič,ani dnes,celoročne mám chronickú nádchu ( som aj alergička), čo som lekárke aj spomenula,opäť včera ráno sa mi zdala nádcha zhoršená,ale poobede a dnes už takmer vôbec nesmrkám, len mám dráždenie na kašeľ,občas zakašlem, dusivý kašeľ som mala vo februári,trval takmer tri týždne, takže je to zrejme stále postinfekčný kašeľ,ktorý bude možno aj o mesiac. U lekárky to bol vtedy záver: akútna infekcia horných dýchacích ciest,žiaden zápal našťastie, komunikovala som o tom včera s lekárkou, vravela,až prídem v pondelok a zhodnotia,či ma uspia alebo nie, samozrejme všetko im poviem,len som sa chcela opýtať,či tu má nejaká žienka skúsenosti,že bola chorá,mierna nádcha,mierny kašeľ a zákrok prebehol bez problémov? Ďakujem vopred za vaše skúsenosti.

kiki68
Včera o 10:52

@katuska322 ano, ja som mala napr teplotu, uz telo reagovalo na to, co sa tam vytvaralo

kiki68
Včera o 10:52

Ale rozhodne anesteziolog

anonym_1aec22
Včera o 12:15

Moja skusenost, bola som zdrava , citila som sa fajn, ale bola som 3 dni po chorobe a ma neuspali. Vratili ma domov sa doliecit , Ze co ked sa zacnem kaslet, zacnu opuchat dychacie cesty ... musela som po chorobe este 2 tyzdne cakat ...

katuska322
autor
Včera o 12:18
@anonym_1aec22

Moja skusenost, bola som zdrava , citila som sa fajn, ale bola som 3 dni po chorobe a ma neuspali. Vratili ma domov sa doliecit , Ze co ked sa zacnem kaslet, zacnu opuchat dychacie cesty ... musela som po chorobe este 2 tyzdne cakat ...

@anonym_1aec22 fuu,no je teda dosť možné,že ma otočia na päte,len si neviem predstaviť s týmto čakať ešte dva týždne 😏

katuska322
autor
Včera o 12:23
@anonym_1aec22

@anonym_1aec22 a tiež si mala kyretáž?

zuzike123
Včera o 13:03

Ja som mala len alergicku nadchu, uspali ma, ale zobudila som sa po intubacii, takze im tam ocividne nieco zatekalo a dusilo ma, takze museli intubovat.

katuska322
autor
Včera o 13:50
@zuzike123

Ja som mala len alergicku nadchu, uspali ma, ale zobudila som sa po intubacii, takze im tam ocividne nieco zatekalo a dusilo ma, takze museli intubovat.

@zuzike123 fuu, no asi teda bude lepšie,keď sa to odloží, len ten môj kašeľ bude aj o mesiac si myslím a to už s kyretom toľko čakať nemôžu, no uvidím čo zajtra povedia

anonym_1aec22
Včera o 14:11
@katuska322

@anonym_1aec22 a tiež si mala kyretáž?

@katuska322 ano, aj. Mne povedali, ze pokial clovek ide do narkozy, hoci co to je, hoci aky zakrok, musi byt clovek na 120% zdravy.. Neuspia ho. Prehovarala som ich, ze som zdrava, citim sa fajn a neprehovorila som ich..
Bola som akutna a aj tak ma poslali domov. Stacilo uz len vyjst na poschodie a vratili ma.

katuska322
autor
Včera o 14:27
@anonym_1aec22

@katuska322 ano, aj. Mne povedali, ze pokial clovek ide do narkozy, hoci co to je, hoci aky zakrok, musi byt clovek na 120% zdravy.. Neuspia ho. Prehovarala som ich, ze som zdrava, citim sa fajn a neprehovorila som ich..
Bola som akutna a aj tak ma poslali domov. Stacilo uz len vyjst na poschodie a vratili ma.

@anonym_1aec22 ako ja ich určite nebudem prehovárať, poviem čo a ako ( lebo ten kašeľ mám párkrát za deň,možno je to aj psychikou už) a nech oni ako odborníci zhodnotia, jasné,že bezpečnosť pri narkóze je prvoradá,len sa bojím,že keď je to kyret po MA, aby sa to tiež nejako dlho neodsúvalo,keďže už dnes som 10+5

anonym_26c5a8
Včera o 14:34

Záleží to od anesteziologa ale áno mali by ťa uspať. 120% zdravy človek nie je nikdy ;)

katuska322
autor
Včera o 14:35
@anonym_26c5a8

Záleží to od anesteziologa ale áno mali by ťa uspať. 120% zdravy človek nie je nikdy ;)

@anonym_26c5a8 no som sama zvedavá ako to bude zajtra 🙂