Môžu byť príznaky dychavičnosti spôsobené problémami s chrbticou?
Mavala som dychavicnost v pokoji niekedy aj pri namahe , nevolnost , tocenie hlavy pocit na omdletie a busenie srdca vyssi tep , bolest medzi lopatkami a na krcnej
Momentalne mam pocit vybiteho dychu na hrudi tlak na klucnych kostiach v ramenach a niekedy citim silne busenie srdca a potom aj pocit zimy z toho zlaknutia
Bola som na krv zistili mi nejaky zapal v tele ale neviem z coho
Bojim sa ze je to nieco vazne
Nemali ste niekto nieco podobne ? Mavam aj nedostatok vzduchu pri dychani a v noci lapam po dychu ma az tak trhne
@kitta777 bohuzial u mna toto je psychika, vysoky tlak, extrasystoly a mam aj histaminovu intoleranciu. Zatial skus magnezium vyssie davky.
@kitta777 písala si, že si krátko po pôrode + problém so zápalom. Máš vyčerpané telo tehotenstvom a úzkosti. Začni sa zdravo stravovať užívaj magnézium, elektrolyty a nasaď protizápalovú stravu.
@kitta777 písala si, že si krátko po pôrode + problém so zápalom. Máš vyčerpané telo tehotenstvom a úzkosti. Začni sa zdravo stravovať užívaj magnézium, elektrolyty a nasaď protizápalovú stravu.
@anonym_fecf73 ano som 3 mesiace po porode ale taketo stavy mi nepridu v pohode
Mavam nizky tlak tak neviem ci je vhodne brat magnezium ale ked na mna pride to busenie a lapanie po dychu tak sa mi tlak zvysi
@anonym_fecf73 ano som 3 mesiace po porode ale taketo stavy mi nepridu v pohode
Mavam nizky tlak tak neviem ci je vhodne brat magnezium ale ked na mna pride to busenie a lapanie po dychu tak sa mi tlak zvysi
@kitta777 na zvýšenie tlaku si daj pár drepov, alebo rýchlejšiu chôdzu, proste viac pohybu. Zvýš príjem tekutín minerálky s vyšším obsahom sodíka, alebo pridaj do vody štipku himalájskej soli... hlavne jedz potraviny s vyšším obsahom živín zelenina, ovocie, ryby... spomenutú protizápalovú stravu.
@kitta777 dychavicnost sa mi spaja so srdcom a cievami ( tlak) ale samozrejme, ako povedia lekari najradsej, vsetko so vsetkym suvisi
@kitta777 dychavicnost sa mi spaja so srdcom a cievami ( tlak) ale samozrejme, ako povedia lekari najradsej, vsetko so vsetkym suvisi
@anonym_d006a4 má len 23 rokov a veľký deficit minerálov a vitamínov po pôrode tetániu + zápal v tele z nezdravej stravy. Z nedostatku živín, magnézia, elektrolytov... jej tuhnú svaly a vyvíjajú tlak na cievy, nervy.. čo vedie k zníženému prísunu kyslíka + spazmy svalov srdca, žalúdka, chrbtového svalstva...
@anonym_d006a4 má len 23 rokov a veľký deficit minerálov a vitamínov po pôrode tetániu + zápal v tele z nezdravej stravy. Z nedostatku živín, magnézia, elektrolytov... jej tuhnú svaly a vyvíjajú tlak na cievy, nervy.. čo vedie k zníženému prísunu kyslíka + spazmy svalov srdca, žalúdka, chrbtového svalstva...
@anonym_fecf73 Nemusi to tak byt po porode sa kludne mozeborrjsvit nejake autoimunitne ochorenie,ten zaoal pri tom byva casty.
@anonym_fecf73 a co ked ma len 23 rokov?
@anonym_d006a4 crp 4,43 pri obvodnej
@kitta777 no do 5-6 je normalna hodnota, tak na zaklade coho usudili, ze mas zapal v tele? Leukocyty zvysene ci Ig? k neurologovi ta neposlali? gastro travenie mas v poriadku? zapal ucha si neprekonala? hormonalny profil porobit, po teho dostalo telo zabrat....toto si nikdy predtym nemala, az po teho?
@anonym_fecf73 Nemusi to tak byt po porode sa kludne mozeborrjsvit nejake autoimunitne ochorenie,ten zaoal pri tom byva casty.
@anonym_fdaadd áno aj popôrodné úzkosti a depresie, tetánia... za posledné 3 týždne je toto už jej tretia téma. Bola na pohotovosti robili jej rontgen pľúc a všetko mala v poriadku aj krv. Predtým mala zápal bradaviek pri dojčení a tu píše, že nevie z čoho má zápal, písala, že má vysoký tlak a dnes sa sťažuje na nízky...
@anonym_fdaadd áno aj popôrodné úzkosti a depresie, tetánia... za posledné 3 týždne je toto už jej tretia téma. Bola na pohotovosti robili jej rontgen pľúc a všetko mala v poriadku aj krv. Predtým mala zápal bradaviek pri dojčení a tu píše, že nevie z čoho má zápal, písala, že má vysoký tlak a dnes sa sťažuje na nízky...
@anonym_fecf73 ano ja mavam nizky tlak vzdy som mala ale ked na mna pride ta dychavicnost busenie srdca tak mam vyssi tlak aj pulz
Mala som na urgente v poriadku vysledky akurat draslik som mala nizky a v tom case som mala crp 14 a bola som chora tak to pripisovali k tomu tu dychavicnost
A bola som potom na kontrole pri obvodnej a tam mi vysli vyssie lym ze vraj mam zapal v tele aj po vybrani atb
@anonym_fecf73 ano ja mavam nizky tlak vzdy som mala ale ked na mna pride ta dychavicnost busenie srdca tak mam vyssi tlak aj pulz
Mala som na urgente v poriadku vysledky akurat draslik som mala nizky a v tom case som mala crp 14 a bola som chora tak to pripisovali k tomu tu dychavicnost
A bola som potom na kontrole pri obvodnej a tam mi vysli vyssie lym ze vraj mam zapal v tele aj po vybrani atb
@kitta777 pri crp 14 ti dali atb?

@kitta777 Tazko povedat,treba hlavne kardio vysetrenie,ci je srdce v poriadku a plucne,ak to bude ok,moze to byt z chrbtice.Kolko mas rokov?