MS mi prestala chodiť kvôli HAK, je na teste vidno kanálik ?
Ahojte.Chcem sa len opýtať či je to kanálik.
Je to 25ťkový test.
Prikladám originál foto a po úprave.
Neverím nejak testom 🙂
Nemešká mi.
Nemenštruujem už druhý mesiac.Ms mi prestala chodiť kvôli HAK ktorú užívam skoro rok.
Testujem len preventívne pretože MS mi vždy chodila teda (spád z hormónov) a zastavila sa.
@mikimi Len ona nevyšla hneď 🙂...pozrela som sa na neho až večer tak či nezreagoval.Ale popravde na iných testoch mi neukázalo nič ani po pár hodinách ...a to boli 10tkové.
Ani si nemyslím, že je to tehu čiarka...len ma udivuje, že je to celkom viditeľné a dokáže to zmiasť.
Aj mne sa zdá ružová ale fotila som to večer takže neviem.
A viem, že na test sa nemá pozerať po 5 min.Chcela som ho vyhodiť.
ja som mamine tiež vyšla až po hodine aj to ma skoro lupou hľadala na teste tak si to radšej overujem.
Pockaj par dni, urob dalsi test a overuj v stanovenom intervale. Osobne si nemyslim, ze si tehotna.
Test treba robiť podľa návodu.
To nie sú "zle" testy ani nijaké falošné čiarky ale po napríklad 10hodinach sa proste ta čiarka na niektorých testoch prepije.
Ťažko povedat urob test o 2 dni z ranného mocu
@wejuska7910 Včera :D... Ale to by tam nič nebolo.
Celý mesiac sme boli aktívny.
Kúpim si v pondelok tú istú značku ale 10tkový a po 5 min ho šmarím do koša.
Jaj tak 😂no nieco tam vidno,na 10tkovom to bude bud negativne alebo uplne jasne pozitivne 😁daj potom vediet
Ja som mala presne pred rokom takto pozitívny test.... Ktorý som tiež šla vyhodiť asi po pol hodine do koša a zrazu tam bola druhá čiarka... Taktiež mám HAK... Každý ďalší test už bol negatívny... Išla som k doktorovi a mala som cystu
Mat takyto test tak to tu ani nedavam,ale bezim do lekarne a kupim 3 rozne znacky a testujem.najlepsie mamatest.Lebo toto je debata o nicom.Kazda tam nieco vidi,to je jasne ale co mi vieme ci si tehotna?🤷♀️ Ze mozes byt to vies aj sama.
@mircalla Stál ma 4 € a lekárnička si šla svoje.Že je dobrý.Ja som chcela 10tkový nie 25ťkový.
Toto mi ešte žiadny test nespravil.
Zajtra si urobím ráno mamatest.
Poobede mi vyšla na pepino teste hneď po uschnutí slabá čiarka na ktorú ma upozornil môj muž.
Keď tam nič nie je tak mi povie vždy, že je čistý.
Hneď ako začal oxidovať (zvráskavel) čiarka zmizla.
Uvidím ráno mamatest.
Cysty som nikdy nemala.
Vo štvrtok som si všimla, že zo mňa vytiekla voda.Nie výtok ale voda.Úplne mokré nohavičky.
Ale toto sa mi už stalo 3 krát v živote a vždy som mala všetko v poriadku.
Mne dokonca pri mojej antike normálne chodil menzes.Posledné 3 mesiace s tým mám problém.
Zastujpúca lekárka sa ma pýtala či nie som tehotná už pred mesiacom.Maternica bola čistá.
Ja nečakám odpoveď, že či som tehotná.
Pýtam sa len na skúsenosti s testovaním.Pretože mi odrazu vychádzajú slabé čiarky.Keď bol test negatívny tak bol proste čistý.
Aj po hodine.
Odfot ten pepino.Ja na pepino nedam dopustit,nikdy ma neofajali duchom a ukaze zlabulinku ciatku uz 10dpo.
@nini1010 Muž môj ho fotil ale vymazal fotku a potom som ho vyhodila.Zreagoval a čiarka bola fuč.
Bola taká dosť viditeľná ale stále to nebolo ono.
Najprv si ju všimol on.On si fakt všimne na teste len keď tam niečo je.Na iných nevidel nič.
Mne tiež pepino nikdy nič neukázal.Len pravdu.
Dnes ráno urobím mamatest a pepino.A aspoň zistím aký test už nikdy nekúpiť 😂
A k lekárke zájdem potom.Nech mi urobí ultrazvuk či ozaj nemám cystu.
Myslím, že sa rozpil pepino.Netuším prečo.
@nini1010 ja takto prvé 2 tá istá značka posledný iná každý deň testované už mám pocit že nič s toho
@nini1010 Ako pepino bol pekny cisty s tou lajnou druhou ale fotka vznikla ked uz sa zacal vraskaviet a vyzera tak zvlastne teraz.
A mamatest...negativny uplne.
To je blbe.Lebo mam s pepinami dobru skusrnost,ale mamatest je podla mna najlepsi z testou.kolko si dni po ovulacii?
@nini1010 Ja nemenštruujem už 2. mesiac...dokopy 3..ale vtedy mi pichli vyvolávačku a vysadili mi HAK.
Vraj lekár ajtak urobil hovadinu.
Ms mi vtedy došla až po 2 vyvolávačke skoro po 40tich dňoch meškania.
Každý lekár sa ma opýta či nie som tehotná lebo mi nechodí MS a podľa nich by pri mojej antike mala.Niekto tvrdí tak niekto inak.Tak radšej urobím test.HAK je tiež len chémia a môže zlyhať.
Chodila vždy.Na čas aj bez antiky aj s antikou.
Brala som ju aj v minulosti.Užívam ju skoro rok a posledné 3 mesiace som stratila MS úplne.
A neverím tomu veľmi, že počas 7 dňovej pauzy nedôjde ani špinenie.
A ovuláciu som si nesledovala bez antiky 🙂 ja také veci neriešim.
Riadim sa len menštruáciou a tú som naposledy mala na silu vyvolanú.Aj to neviem načo to bolo dobré.
Beriem tabletky čiže testujem len preventívne kedže 3tí mesiac mi vypadla MS.
Inak s Pepino testom som nikdy nemala problém.
Keď bol negatívny tak bol negatívny.
Vlastne mne všetky vyšli vždy čisté
Mne testy nikdy nezlyhali. To, ze nemas menzes urcite v poriadku nie. Cysta, hormonalna nerovnovaha, nieco ine. Antikoncepcia je v podstate svinstvo a x zenam uz zapricinila velke problemy vratane neplodnosti, mnohe mali obrovske problemy menzes dostat x mesiacov po vysadeni. Ja by som to po porade s gynekologom okamzite vysadila. Ak nemas pocas brania antikoncepcie menzes, v poriadku to nie je. Ked som ju brala, mala som vzdy menzes ako hodinky, nastasie som ju brala v zivote len asi rok a pol

No mne to príde sfarbené do ružová ,,, ako tehu čiarka