icon

MUDr. Viktor Hreško vo Vranove nad Topľou

miapia
2. apr 2013

Ahojte baby,po dvojrocnom trapeni , kedy si ma lekari pohadzuju ako horuci zemiak bezvysledne som zmenila dve gynekologicky. Prva ma pol roka liecila na nieco , co som ani nemala, druha sa na to pozera ze je to ok. Som z Po. Pocula som o dobrom gynekeologovi z Vt. Mudr. Hreško, mate s nim nejaka skusenost?

dennissa16
6. máj 2013

Ja si myslím, že si si zvolila dobre, aj keď budeš dochádzať z PO. Ja k nemu chodím 7 rokov a minulý rok sa mi narodilo prvé bábo, ale bola som s ním veľmi spokojná, čo sa týka poradní a tak. Len škoda, že nechodí k pôrodom tu vo VT, lebo on nie je Vranovčan. Neviem, či vieš. On pochádza zo Sniny a každý deň dochádza do VT.

miapia
autor
6. máj 2013

jaaaaj , to som vevedela. tak po mojich skusenostiach s ,,liecbou" u mojich predchadzajucich gynekologiciek sa jednanie s pacientom neda porovnat. mala som namyslene arogantne lekarky

zoraroz
19. jún 2013

Pomohol???

lusmi
9. júl 2013

ahojte bábenky ja k nemu chodím dlhšie ešte ked som bola slobodna teraz som 4roky vydata a z manželom sa snažíme o babetko ale stale nič doktor Hreško ma poslal aj na laparoskopiu,brala som Inofolic, femibion 800,proste všetko možne ale stale sa nam nepodarilo už my hovoria aby som ho zmenila ale ja nechcem lebo ja druhým neverím lekarom

dennissa16
31. júl 2013

@ lusmi a prečo ho máš zmeniť? Veď podľa toho, čo píšeš, sa ti snaží pomôcť. A okrem toho si myslím, že on asi nemôže zato, že sa vám nedarí otehotnieť ☹

miapia
autor
31. júl 2013

pan doktor je uzasny, ostatni mu nesiahaju ani po clenky ...riesime spolu moje chronicke pálenie vulvy, odoslal ma na biopiu, vysledky ukazuju zapal v sliznici tak teraz hladame cestu ako z toho zacarovaneho kruhu von....

zoraroz
9. aug 2013

Fakt dôsledný lekár: zakaždým mám pocit, že okrem gynekologického vyšetrenia bola vyšetrená aj výška môjho IQ a dĺžka vedenia 😉 Mia, veľmi ti želám, aby si sa čím skôr uzdravila. Neviem a ani nechcem si predstaviť, že by môj rozkrok nebol v pohode dlhšie ako rok - už tri dni je pridlho! Páči sa mi, čo napísala Dennissa 31. júla. Tá veta je veľavravná. Ja na lekároch obdivujem najmä ich SVEDOMIE.

dennissa16
19. aug 2013

@zoraroz trafila si do čierneho 🙂 s tým IQ. Ja tiež, keď niečo hovorí a pýta sa, tak len počúvam, aby som dobre odpovedala a nevyzerala jak ťava 🙂 Ale otompotom!!!!!! Najdôležitejšie je to, aký je lekár a aký je jeho prístup k pacientkam. A ja som 100 % spokojná 🙂

wera82
23. aug 2013

Zoraroz, čo si tým myslela? Azda máš nejaký problém s týmto úžasným lekárom, že apeluješ na jeho svedomie? Ja a všetky baby z okolia, ktoré k nemu chodia sú s ním nadmieru spokojné. 🙂

zoraroz
26. aug 2013

@wera82 Uisťujem ťa, že keby som s ním mala nejaký problém, bol by prvý, ktorý by o tom vedel. S čistým svedomím som IBA zložila poklonu nad lekárskym svedomím. Moje je príliš kruté - utrápila by som sa, keby som niekomu ublížila, aj napriek všetkým snahám pomôcť. Mňa by skôr zaujímalo, v čom je taký úžasný, že prevyšuje všetkých ostatných? Neviem, čím to je (asi tým, že som taká pekná, múdra, šikovná a najmä skromná), ale ku mne sú od istého času všetci lekári milí, pozorní, starostliví... - obzvlášť gynekológovia 😉 A je zaujímavé sledovať, ako sa tak šarmantne snaží jeden pred druhým vyzerať úžasnejšie, najmä keď sa navzájom poznajú. P.S.: Pozdravujem celý Hreškov hárem a aj samotného Doktora-Viktora - snáď ma ešte neodhalil. 😎

gabyvt
28. aug 2013

Zoraroz, snaď si nemyslíš, že si jediná krásna, múdra a šikovná žena vo vesmíre??? Vieš koľko takýchto pacientiek pán doktor má? Ale v prvom rade je lekár a svoju prácu berie profesionálne, tak nerozumiem, čo ho tu očierňuješ. Tvoj komentár nemá ani hlavu, ani pätu. Ako chceš po tom, čo si tu o ňom popísala, vkročiť ešte do jeho ambulancie? Na tvojom mieste beriem kartu a utekám kadeľahšie. A keď si presvedčená o svojich slovách, tak čo lamentuješ, aby ťa neodhalil? Bezdebaty, je to ten najcharizmatickejší lekár akého poznám...

dennissa16
29. aug 2013

Baby, kam táto komunikácia smeruje???? Zo začiatku to bola celkom normálna téma a zrazu sa to všetko zvrtlo......! 😒

zoraroz
30. aug 2013

@gabyvt Kľudne ma pourážaj - ja to predýcham, lebo viem, že nikoho neočierňujem! Naozaj si pripadám ako z vesmíru, z inej planéty: ty nerozumieš mne a ja nerozumiem tebe. Nechápem, prečo by som si mala ísť po kartu. AZDA PRETO, že si lekárov neskutočne vážim a obdivujem ich odhodlanie niesť zodpovednosť za naše zdravie, a ako som už písala - obdivujem ich vnútornú silu (ak sa vám nepozdáva slovo svedomie) a schopnosť filtrovať všetko ľudské utrpenie, s ktorým sa každý deň stretávajú (inak by sa zbláznili, keby sa trápili pre každého človeka, ktorému nemôžu pomôcť), ALEBO PRETO, že MUDr. Hreško pre mňa nie je najúžasnejší lekár na svete, ale ROVNAKO úžasný, ako všetci lekári, ktorí si zodpovedne plnili svoju povinnosť a ja vďaka ním môžem teraz doma počúvať to vytúžené "mamama". A pritom vôbec nemusím vyzerať ako alfa samica z vranovskej smotánky, aby sa o mňa vzorne postarali (tie slová, čo som uviedla v zátvorke v predchádzajúcom príspevku, bol otrepaný vtip - ak ho ešte nepoznáš). A isto sa nebojím, či budem odhalená - skôr by ma to prekvapilo, lebo by to znamenalo, že si pán doktor z tých všetkých "skromných" pacientiek zapamätal moje myšlienkové pochody. Ale keď ho uráža, čo som napísala, kľudne ma môže z evidencie vyradiť sám. Končím. Ďalšie útoky poprosím smerovať do IP.

barka765
9. sep 2013

Dievčence nemáte náhodou niektorá kontakt ??? Mám tel. číslo 0577682462 ale nemôžem sa dovolať. Vopred veľmi pekne Ďakujem

dennissa16
10. sep 2013

@barka765 0918 617 858

monikau
20. okt 2013

@dennissa16 prosim ta to je tel. c. priamo na doktora, alebo na sestricku?

dennissa16
20. okt 2013

@monikau to je na sestričku do ambulancie

gabyvt
20. okt 2013

Baby nemáte niektorá číslo priamo na doktora?, lebo keď volám sestričke a chcem rozprávať s doktorom, vždy má niekoho v ambulancii alebo tam nie je.

monikau
21. okt 2013

@dennissa16 dakujem. dnes som tam volala, a mobil bol cely den vypnuty:(pls. nevies mi povedat, ci berie nove pacientky?berie iba objednane pacietkz, ci mozem prist bez objednania rano?dakujem 🙂

dennissa16
21. okt 2013

@monikau tak potom majú asi dovolenku, inak majú mobil stále zapnutý. Minulý rok tiež mali niekedy tak v oktobri, sa mi zdá - 2 týždne. Čo viem, tak nové už veľmi nechcu brať, pokiaľ berieš kartu od iného lekára tu z Vt. a môžeš prísť aj keď nie si objednaná, ale je možne, že budeš dosť dlho čakať

monikau
21. okt 2013

@dennissa16 dakujem za vycerpavajuce informacie, snad sa mi podari dovolat🙂pa

kolovratok
22. okt 2013

ahoj,bol to aj moj gynekolog skoro tri roky,perfektny v každom smere,tiež odporucam

zoraroz
28. okt 2013

@dennissa16 Čítam, že máš dokonalý prehľad o tomto lekárovi. Prosím Ťa, nemáš náhodou taký prehľad aj o všeobecných lekároch? Rada by som si vo VT našla aj všeobecného lekára/lekárku, ktorý má rovnaké morálne zásady ako V.H., ku ktorému by sa dalo chodiť vo vopred dohodnutý čas a kľudne aj bez peňaženky 🙂 Lebo to čo píšeš, že lekári si nechcú preberať pacientov, platí aj pri lekároch iného typu, takže na správny výber mám iba jediný pokus - potom ma už iný len tak ľahko neprevezme.

zoraroz
28. okt 2013

Ahoj @gabyvt . Naozaj nemám v úmysle Ti znova dvíhať krvný tlak, ale myslím si, že žiadna žena, čo má na V.H. číslo, ho nezverejní na nete, lebo ak ma môj pozorovací talent neklame, lekár má pri sebe iba svoj súkromný mobil - a pre pacientky je určené iba to číslo, čo už uviedla Deniska - aj to iba do 14:00, potom ho spravidla vypínajú. Ale keď s doktorom potrebuješ hovoriť iba z dôvodu svojho zdravotného problému, nemusíš mať obavu povedať o ňom sestričke. Viem, že to na prvý pohľad nevidno, ale sestrička si dopĺňala kvalifikáciu a má Bc. na to, aby vážnosť situácie dokázala správne vyhodnotiť, a buď Ti poradí sama, alebo Ti stanoví čo najbližší termín, kedy sa máš dostaviť, resp. Ti dá Dr. k telefónu, keď nikoho nemá v amb., alebo, ak je to vážne, lekár Ti zavolá naspäť, hneď ako bude môcť, a zadá Ti pokyny, ako ďalej postupovať (moja skúsenosť). To, že by tam lekár nebol a sestrička áno, som ešte nezažila - opačný prípad už hej.

dennissa16
28. okt 2013

@zoraroz Neviem, čo si myslela tým prehľadom.... Ale. Tú dovolenku som len tipovala, pretože minulý rok som začiatkom novembra rodila a sa mi zdá, že niekedy v októbri mali dovolenku. Len preto si to pamätám. To, že môžeš prísť aj neobjednaná som zažila pred mesiacom, kedy som dostala zápal prsníka a išla som narýchlo, neobjednaná a dosť som sa tam teda načakala. A to, že nechcú brať pacientky od iných lekárov je zrejme prečo, ale pokiaľ si myslím máš na to pádny dôvod, tak zoberú kartu. A čo sa týka všeobecného, neviem, skús si zistiť inde..

gabyvt
28. okt 2013

@zoraroz Ahoj, zrejme nemám taký pozorovací talent ako ty, ale nepýtala som súkromné číslo,to ma nezaujíma. Nie je na tom nič divné, že má lekár aj služobný mobil, presne tak ako moja zubárka, všeobecný lekár, očný a pod. Niekedy sú situácie, ktoré si vyžadujú rozhovor s lekárom ( samozrejme ohľadom zdravotného stavu) a musím konštatovať, že som zažila situáciu, kedy tam nebol ( hlavne v piatok a musela som čakať do pondelka). A vôbec si mi nezdvihla krvný tlak, práve naopak, dobre si ma pobavila.

zoraroz
28. okt 2013

@dennissa16 Dokonalým prehľadom som myslela, že jediná dokážeš promptne odpovedať na všetky otázky pýtajúcich sa dievčat. Za to Ti posielam jedno z tých malých srdiečok, čo sa mi z ničoho-nič objavujú hore pri mene. A Tvojmu babätuľku želám všetko naj k prvému rôčku na tomto svete. 🙂

zoraroz
28. okt 2013

@gabyvt To je jasné, že si nepýtala súkromné číslo - inak by som Ti ho dala 😉 😀 Lebo pod tou najcharizmou sa dá pochopiť všeličo 😀 😵 A divné mi je, že ani moja zubárka, ani všeobecná lekárka, dokonca ani očný, nemajú služobný mobil. Aj Tebe posielam srdiečko - pre POBAVENIE!

dennissa16
29. okt 2013

@zoraroz ďakujem za srdiečko a aj za prianie pre drobca

huwa
28. nov 2013

Neviete mi poradiť? Ešte som nebola u gynekologa. Ked som volala do ambulancie k dokt. Hreškovi - sestrička mi povedala že sa nemusím objednávať ak idem len na preventívnu kontrolu - vraj beru aj ludí pomimo čo sú nie sú objednaný ....je to isto tak? Treba sa tam ráno zapísať alebo ma vezmú až po všetkých objednaných pacientkach?