icon

Na ako dlho vás vyradila chrípka z bežného života?

16. feb 2026

Ti, co ste tento rok mali chripku, aky ste mali priebeh, kolko vam trvala, odpisalo vas to uplne a na kolko?

anonym_4d6e4e
16. feb 2026

Okolo Vianoc teplota cca 38,1 jeden deň, vtedy aj migrena a kašeľ a zahlienenie asi 3 tyždne

anonym_9501b1
16. feb 2026

Cca 3 dni uplne KO, len som lezala. Potom bolest dutin a hlieny asi 10 dni

anonym_ae9439
16. feb 2026
@anonym_9501b1

Cca 3 dni uplne KO, len som lezala. Potom bolest dutin a hlieny asi 10 dni

@anonym_9501b1 cca na tyzden, z toho 3 dni 39tky a este dalsi tyzden som bola hrozne unavena. Mala som co robit aby som v praci vydrzala a to mam to stastie ze robim z domu a naozaj nie som ziadna padavka. Po sprche na zrazenie horucky som sa este o chore deti starala ale ta unava bola masaker

anonym_aea57f
16. feb 2026

@anonym_autor ockovanych evidujem chorych niekolkonasobne dlhsie s narocnejsim priebehom ako pred ocko.

anonym_251d8c
16. feb 2026

Dnes som čítala na jednom portáli, že Poľsko eviduje cez 1000 mŕvych na chrípku od začiaku sezóny. A že to nie sú len ľudia nad 70r a polymorbídni, ale že ľudia okolo 50. Tak ja teda neviem...

oblecenie99
16. feb 2026

Od 25.12. do dnes som bola zdravá cca týždeň. Ani teraz nie som v poriadku, na oslabenú imunitu, po dvoch ATB, som schytala chrípku (podľa testov u lekára nízke CRP). Neviem, kedy budem OK. Minulý týždeň som mala aj vysoké teploty, potom štyri dni pokoj a na to bolesť hrdla, hlieny, bolesť dutín, aj hlavy v predklone. Predtým bez teplôt, ale išla som umrieť kašľom. Chorým, chrchlajucim ľuďom na verejnosti by som dokázala respirator nie prilepiť, ale prišiť na tvár.

danieli
16. feb 2026

Mna vyradilo na dobre 3 tyzdne, priznaky sa striedali ako aprilove pocasie a co den to nova bolest, ina a horsia, bolest chrbta, tlak na hrudi, nemoznost sa nadychnut poriadne, zimnica, teplota, bolest oci, bolest hlavy, unava taka, ze som rano ledva zisla po schodoch, nechutenstvo, potom pocit na zvracanie, bolave klby, nastastie maximalne 2 priznaky sucasne, ale uz som sa bala kazdeho dalsieho rana, co nove mi este moze byt, skoncila som na antibiotikach, uz bolo vysoke crp a zly krvny obraz, taku smrst som doteraz nezazila a uz ani nechcem

oblecenie99
16. feb 2026
@danieli

Mna vyradilo na dobre 3 tyzdne, priznaky sa striedali ako aprilove pocasie a co den to nova bolest, ina a horsia, bolest chrbta, tlak na hrudi, nemoznost sa nadychnut poriadne, zimnica, teplota, bolest oci, bolest hlavy, unava taka, ze som rano ledva zisla po schodoch, nechutenstvo, potom pocit na zvracanie, bolave klby, nastastie maximalne 2 priznaky sucasne, ale uz som sa bala kazdeho dalsieho rana, co nove mi este moze byt, skoncila som na antibiotikach, uz bolo vysoke crp a zly krvny obraz, taku smrst som doteraz nezazila a uz ani nechcem

@danieli Mne sa ešte aj cyklus domrvil, popri HAK som mala za mesiac aj tri krvácania. Presne ako píšeš, nikdy neviem, do čoho sa zobudím.

marca12
16. feb 2026

Mala som asi 2 tyzdne pred vypuknutim choroby take stavy,ze som bola extremne unavena,potila som sa potom zima,hnacky,zvracanie. Ked prepukla,tak vysoke horucky,celkova slabost,vsetko ma bolelo,hlavu mi islo roztrhnut. Potom som mala upchate dutiny a dostala som zapal priedusiek. Cca 2-3 tyzdne som bola mimo a este mesiac som sa davala dokopy a zbierala energiu.

anonym_932f07
16. feb 2026

@anonym_autor pol dňa,večer teplota do 39,druhý deň už len 38 a donútila som sa podvečer uvariť, ale kašeľ, zahlienenie veľmi dlho. Dva týždne ma išiel kašeľ zadusiť .Toľko sirupov od kašľa som dávno nevybrala.Musela som na antibiotiká, keďže som v tom období keď som ledva žila najnáročnejšie doma a musela som behať aj do synom (on taký chorí nebol a to jms už 15r.)aj mama,svokra v nemocnic,muž seknutý.. Bol to záhul..

anonym_932f07
16. feb 2026
@marca12

Mala som asi 2 tyzdne pred vypuknutim choroby take stavy,ze som bola extremne unavena,potila som sa potom zima,hnacky,zvracanie. Ked prepukla,tak vysoke horucky,celkova slabost,vsetko ma bolelo,hlavu mi islo roztrhnut. Potom som mala upchate dutiny a dostala som zapal priedusiek. Cca 2-3 tyzdne som bola mimo a este mesiac som sa davala dokopy a zbierala energiu.

@marca12 Podobnée..len ja som zápal priedušiek prechodila ..insk to nešlo..nadopovaná liekmi ako múmia,ale musela som na doraz.