Nafukovanie a bolesť pod rebrami. Aké vyšetrenia pomohli?
Ahojte ake vysetrenie ste podstupili pri nafukovani a bolestami po rebrami a co vam zistili lebo uz mam 3 probiotika rano na lacno vodu potom kiwi zas vodu mala som zapchy vkuse teraz po tom kiwi kakam ale ten tlak pod rebrami neprestava a mavam uz 3 tyzdne taku horcicovu stolicu a vlastne pod tomi rebrami ako mam ten tlak mam aj taky hrobol ked si prejdem po nom dakujem za rady
@michaela404 sono brucha, ak máš žltú stolicu tak to môže byt žlčník a žlčové cesty
@anonym_1631e1 takze zlcnik to ako vysetruju
@anonym_1631e1 takze zlcnik to ako vysetruju
@michaela404 sono a krv. Pozri si diétu pri žlčníkovýxh problémoch a zapisuje si aké jedla - potraviny ti spôsobujú problemy
Ale ha dom laik, toto je na debatu s lekárom
@michaela404 sono a krv. Pozri si diétu pri žlčníkovýxh problémoch a zapisuje si aké jedla - potraviny ti spôsobujú problemy
Ale ha dom laik, toto je na debatu s lekárom
@anonym_1631e1 moze mi zlcnik sposobit nafuknutie criev
Zlcnik. Vyšetruje sa to sonom napríklad.
@michaela404 uz davno si mala byt na sone ...to vyzera na zlcnik, moze byt aj pankreas..
by som povedala že aj pankreas.
Na ktorej strane máš problémy ? na pravej alebo ľavej?
na ľavej je pankreas, na pravej žlčník.
Počas roka sa stravuješ zdravo? Nekedávaš veľa mastného ťažkého jedla? Chod k lekárovi a pošle ťa na ultrazvuk
urcite testy krvne na pecenove, zlcnik a pankreas ( pisem z vlastnej skusenosti) a crp a sono brucha a prehmatanie brucha...a uvidis...Zlte zafarbenie su enzymy a zlc
Nepíšeš vlavo v pravo ? Az do boku ??? Sibo ?? ( metanove tam je skor zapcha , Histamin ? Zlcnik ???
urcite testy krvne na pecenove, zlcnik a pankreas ( pisem z vlastnej skusenosti) a crp a sono brucha a prehmatanie brucha...a uvidis...Zlte zafarbenie su enzymy a zlc
@anonym_15e370 a vam nieco zistili stim testov
Nepíšeš vlavo v pravo ? Az do boku ??? Sibo ?? ( metanove tam je skor zapcha , Histamin ? Zlcnik ???
@tanika ja to mam skor hlavne pod rebrami a v strede a na bokoch si citim taky hrbol normalne ako nafuknute crevo
@tanika ja to mam skor hlavne pod rebrami a v strede a na bokoch si citim taky hrbol normalne ako nafuknute crevo
@michaela404 tak smer gastro a imunoalergologia, Sibo test vodík aj metán , ct alebo mr vylozit divertikuly , test na alergie a histsmin a zaplatit si popripade aj intolerancie , kolonoskopia isto aj gastrofibriskopiua ak uz mate dlhsie problemy uz ste msla byt davno na gastre vyšetrení .

@michaela404 sono brucha, ak máš žltú stolicu tak to môže byt žlčník a žlčové cesty