Nakazím sa od babky, keď ju budem viesť na testovanie?
Čau ak potrebujem odviesť na PCR test chorú babku autom asi pol hodiny tam a pol hodiny spať a dám si respirátor nenakazim sa?
Ked obidve budete mať správne nasadený respirátor celý čas, tak sa nenakazíš. Pokiaľ z neho bude babke trčať von nos, tak sa nakaziť ľahko môžeš.
Respirátor, na respirátor môžeš dať rúško (nie pod), babku posaď dozadu, a nechaj si trocha otvorene okno. Bude to v poriadku! 🙂
Tiez si myslim ze ak obe budete mat respirator tak sa nic nestane. Moj muz je taxikar a uz nejaky ten cas vozi pozitivnych ludi na pcr testy. Nikdy sa od nikoho nenakazil.
Viezli sme pred 3 mesiacmi vysokoinfekčnu babku, hodinu a pol v aute... Respirátor sme mali s muzom. Nenakazili sme sa. A v podstate mi to bolo jedno ci sa nakazim, hlavne sme ju potrebovali doniesť do nemocníce. Nakazila som sa 2 tyzdne dozadu a neviem kde.. Okrem maleho, obchodu som dajak nikde nebola.
Odviezli sme ju snáď to bude ok, ale najväčšia sranda je že keď sme prenu ráno prišli povedala už dá citi ok. Kým dostala termín na pcr prešli 4 dni a tak vyzdravela :D